2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok sevindim hem sizin adınıza hem de benimkinin öyle olduğunu düşünmek de rahatlattı. Ben de birkaç gün sonra gideceğim kontrole ama için için de korkuyordum.

Ben bu ay kilo almak yerine verdim bile ama bebeğim aksine kilo almış 1 hafta da önden gidiyor yemezsen bebek geliimez diye birşey yok bana göre yeterki alman gereken proteinini viraminini al
Pek protein ve vitamin alamıyorum sanırIm ama vitamin işi takviyelerle gidiyor. Proteinden eksik kaldığımı düşünüyorum.

Benim de annem babam hemen söyler başkasından duymadığımı onlardan duyarım kızım kendine dikkat et diye hayır ikisi de tombiş yani bunu herkes yapıyor ben hic umursamıyorum bebeler sağlıklı olsun geriş boş herşey hallolur kilo dediğin nedir ki

Valla yapacak başka yolu yok. Ben bu covid varken eve başka kimseyi sokmam. Kimseye de elletmem biliyor. Yapamayacağımı da biliyor. Eli mahkum yapacak yani. Dün camlar için bari bir kadın tutalım dedi. Yok dedim ben yabancı biri almam eve şimdi. Onları da silecek mecbur

canım ben de seninle aynı durumdayım. tansiyon olduğu için çok yiyemiyorum preeklamsi riski var zaten bebek iyiyse boşver milleti en doğrusunu yapıyosun
İlk gebeliğimde bende de tansiyon vardı hiçbirşey yiyemiyordum ama 17 kilo aldım . Ama 10 kiloyu son 1-1,5 ay gibi almıştım. Bunda böyle gitti. Bundan sonrasına bakacağım ama almam gibi geliyor çünkü normalde yediğiniz kadar yemek yiyemşyorum. İçim de almıyor canım da istemiyor.

Aynen öyle annemin bir teyzesi var o ne zaman görse ay iyice şiştn diyor ki son 2 ay kilo almadım hiç. Herkes kafasına göre birşey söylüyor işte.

Canım kahveyi ne zaman tüketiyorsun orasını anlayamadım
benim daha yeni cikti kuzum bazilarinin dahada erken cikiyor sanirim
Benim mesela çoktan beri var
Toplamda ne kadar kilo aldin canim zayiflar daha cok kilo alır diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum bende 31 haftada 9 kilo almışım doktorum cok dedi 10 la bitirmeyi planliyorduk falan dedi hatta
9 kilo çok muymuşBen 11 kilo aldım daha
Ayy rüyamda doğum yapmışım sütüm zor geliyordu göğüslerim acıyordu hemen markete inip gümüş kapak alıyordum sanirim bu bana bir işaret
Ben de rüyamda bebeğimi gördüm dün.Rüyamda 3 gün emzirmeyi unutmuşum aaaa diyorum ben bu çocuğu 3 gündür emzirmiyorum
Canım ıhlamur bebeğin suyunu azaltıyormuş.
Kızlar sizinde sabahları tansiyonunuz düşüyormu?
Ben çok kötü oluyorum kahvaltı yapınca geçiyor uyanınca kolumu kaldıramıyorum o derece..
Benim çok tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum
İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın canım?

Siveno ve duru granül aldım ben. İkisi de temiz içerik diye tercih ettim. Henüz kullanmadım ama. Şampuan olarak da hipp aldım şi dilim. O bitince de mustela var aklımda. Gücüm yettiğince temiz içerikten devam etmeye çalışacağım.

Ay şeklinde olan mı minik yastığa benzeyen mi
Ay şeklinde olan canım. Ben ilk oğlumda çok uzun süre kullandım. Gece yatağa oturur pozisyonda yaslanıyordum bebeği de emzirme yastığına koyuyordum o bir yandan emiyordu ben de uyuyordum. Ben çok rahat ettim inşallah siz de edersiniz

Doğumdan çıkar çıkmaz başladım kahve içmeye, baş ağrısını engellesin diye çeşit çeşit her gelen kahveyle geldi çok keyifliydi

Çok sağol canım ona bakayim ben de

Benim kardeşim bana 100 kilo olmuşsun diyor sen sus lan dobiç diyorum mevzu kapanıyor. Çok da hassas olmayın kızlar. Var ki yiyorum deyin, konuştu victoria secret mankeni deyin. Yapıştırın lafı rahatlayın kendi kendinize şişmeyin

Kızlar unutmadan söylemek istiyorum. Bence doğum çantanızda muhakkak Humana still tea emzirme çayından bulundurun. Çok güzel süt yapıyor. Ben ilk oğlumda 2017 Ağustos anneleri topiğindeydim orada tavsiye edilmişti hepimizin çok işine yaramıştı. Zaten doğum yapınca hastane de hemen almamızı istemişti.

Hahaha konuştu victoria secret mankeni Ay bunu kullanmak lazım. Hak ediyorlar valla

Bende kimseyi almıyorum ama yarın kardeşim gelecek bugün tansiyon düşüklüğü beni çok zorladı birde üstüne ekmek almaya gittim ayağımı burkup düştüm annem duydu sakın kalkma hiç bir iş yapma dedi tansiyonun düşük niye çıktın diye kızdı bana..
Temizliğe de birilerini ayarlayacam olacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…