- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Çok sevindim hem sizin adınıza hem de benimkinin öyle olduğunu düşünmek de rahatlattı. Ben de birkaç gün sonra gideceğim kontrole ama için için de korkuyordum.Canım endişelenme, ben de aynı senin gibiyim bugün itibariyle 32+6 günlük hamileyim toplamda 5 kilo aldım. Dediğin gibi kollarım filan inceldi ama herşey yolunda çok şükür bugün kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı 1920 gram 44 cm olmuş. Demek ki yediklerimiz direk bebeğe gidiyor
Pek protein ve vitamin alamıyorum sanırIm ama vitamin işi takviyelerle gidiyor. Proteinden eksik kaldığımı düşünüyorum.Ben bu ay kilo almak yerine verdim bile ama bebeğim aksine kilo almış 1 hafta da önden gidiyor yemezsen bebek geliimez diye birşey yok bana göre yeterki alman gereken proteinini viraminini al
Anlaşıldı bu kilo alma işinin bebekle ilgisi yok. Aldığın kendine oluyor yani. Bebek senden alacağı kadarı öyle de böyle de alıyor demek ki.İlk hamileliğimde 25 kg aldım kızım 2000gr doğdu bunda 10 kg aldım 32 haftada 2100 gr dı
Benim de annem babam hemen söyler başkasından duymadığımı onlardan duyarım kızım kendine dikkat et diye hayır ikisi de tombiş yani bunu herkes yapıyor ben hic umursamıyorum bebeler sağlıklı olsun geriş boş herşey hallolur kilo dediğin nedir kiKilo konusunu ne olur takmayın alınır verilir icimizden bir canlı çıkıyor.Banada eşimin amcası senin kilon vardı kilo alma diye telefonda tebrik ederken söyledi o kadar şaşırdım ki yok benim kilom vermiştim falan dedim.Amcamiz kendisi en az 110 kilo ve ailenin bayan bireylerinde kilo sorunu var ben tüp bebek falan derken ohss olduğumda beni kilo almis sanmıştı.Bir kerede teyzem ruyamda gördüm seni hiç kilo almamıştın diye ariyor malum pandemiden görüşemedik yani kendisi 30 kilo aldı kuzenin doğumunda ama bana igneliyor gibi geldi.Kilo soranlara senin diyetisyene gidecem deyin.
Valla yapacak başka yolu yok. Ben bu covid varken eve başka kimseyi sokmam. Kimseye de elletmem biliyor. Yapamayacağımı da biliyor. Eli mahkum yapacak yani. Dün camlar için bari bir kadın tutalım dedi. Yok dedim ben yabancı biri almam eve şimdi. Onları da silecek mecburDün bende ütüyü sırtıma yastık koyup oturarak yaptım.. İyi senin eşin yapabiliyor benimkinin kendine hayrı yok seni anlıyorum demekten başka birşey yapmıyor
Bir gün yeter beni anlamanı da istemiyorum diyecem ama ne zaman
Rica ederim inşallah sizde de aynı etkiyi yaparmustela konusunda verdiğin bilgi benim için çok faydalı oldu. sağol canım
İlk gebeliğimde bende de tansiyon vardı hiçbirşey yiyemiyordum ama 17 kilo aldımcanım ben de seninle aynı durumdayım. tansiyon olduğu için çok yiyemiyorum preeklamsi riski var zaten bebek iyiyse boşver milleti en doğrusunu yapıyosun
Aynen öyle annemin bir teyzesi var o ne zaman görse ay iyice şiştn diyorBanada uzaktan resimde goren akrabalar arayip diyor aaaa daha gecen gobeğin burnundaydi sen daha dogurmadin mi kilo cok almişim halbuki 10 kilo aldim boşver canim takma ağzi olan konusuyor demiyorlar hamiledir hassastir duşuncesizler bizim bebişler sağlikla gelsin valla omrumda digilller
Bence en elzem ihtiyaçlardan. Özellikle gece emzirirken çok büyük rahatlık oluyor anneye. Mutlaka alınmalı canımKızlar emzirme yastığı çok gerekli bişey mi
Ay şeklinde olan mı minik yastığa benzeyen miBence en elzem ihtiyaçlardan. Özellikle gece emzirirken çok büyük rahatlık oluyor anneye. Mutlaka alınmalı canım
Canım kahveyi ne zaman tüketiyorsun orasını anlayamadımBen oğlumda spinal belden uyuşturma, yaptım canım çok güzeldi. Bebeğimin ilk anını gördüm öptüm ❤ Şimdi Rabbim sağlıkla nasip etsin yine spinal istiyorum. En güzel kısmı baş ağrın olmaması için kahve tüketiyorsun ve sezeryanın ilk 3 saatlik ağrısını hissetmiyorsun. Ben çok memnun kaldım, inşallah Rabbim bu deneyimi daha da güzel kılar
Benim mesela çoktan beri varbenim daha yeni cikti kuzum bazilarinin dahada erken cikiyor sanirim
9 kilo çok muymuşToplamda ne kadar kilo aldin canim zayiflar daha cok kilo alır diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum bende 31 haftada 9 kilo almışım doktorum cok dedi 10 la bitirmeyi planliyorduk falan dedi hatta
Ben de rüyamda bebeğimi gördüm dün.Rüyamda 3 gün emzirmeyi unutmuşum aaaa diyorum ben bu çocuğu 3 gündür emzirmiyorumAyy rüyamda doğum yapmışım sütüm zor geliyordu göğüslerim acıyordu hemen markete inip gümüş kapak alıyordum sanirim bu bana bir işaret
Canım ıhlamur bebeğin suyunu azaltıyormuş.İnşallahEvet öyle gerçekten Canım ben hep konuşuyorum seviyorum ve tepki veriyorlar sakinleştir demişti doktorum da bazen hareketli olup sancı yapabiliyorlar çünkü ıhlamur iç ve konuş sakinleştir dedi bana da
Benim çok tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorumKızlar sizinde sabahları tansiyonunuz düşüyormu?
Ben çok kötü oluyorum kahvaltı yapınca geçiyor uyanınca kolumu kaldıramıyorum o derece..
İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın canım?Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
Siveno ve duru granül aldım ben. İkisi de temiz içerik diye tercih ettim. Henüz kullanmadım ama. Şampuan olarak da hipp aldım şi dilim. O bitince de mustela var aklımda. Gücüm yettiğince temiz içerikten devam etmeye çalışacağım.kızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
bana dönerseniz sevinirim
Ay şeklinde olan canım. Ben ilk oğlumda çok uzun süre kullandım. Gece yatağa oturur pozisyonda yaslanıyordum bebeği de emzirme yastığına koyuyordum o bir yandan emiyordu ben de uyuyordum. Ben çok rahat ettim inşallah siz de edersinizAy şeklinde olan mı minik yastığa benzeyen mi
Doğumdan çıkar çıkmaz başladım kahve içmeye, baş ağrısını engellesin diye çeşit çeşit her gelen kahveyle geldi çok keyifliydiCanım kahveyi ne zaman tüketiyorsun orasını anlayamadım
Benim mesela çoktan beri var
9 kilo çok muymuşBen 11 kilo aldım daha
Ben de rüyamda bebeğimi gördüm dün.Rüyamda 3 gün emzirmeyi unutmuşum aaaa diyorum ben bu çocuğu 3 gündür emzirmiyorum
Canım ıhlamur bebeğin suyunu azaltıyormuş.
Benim çok tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum
İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın canım?
Hmm anladım canım tşk ederimDoğumdan çıkar çıkmaz başladım kahve içmeye, baş ağrısını engellesin diye çeşit çeşit her gelen kahveyle geldi çok keyifliydi
Çok sağol canım ona bakayim ben deAy şeklinde olan canım. Ben ilk oğlumda çok uzun süre kullandım. Gece yatağa oturur pozisyonda yaslanıyordum bebeği de emzirme yastığına koyuyordum o bir yandan emiyordu ben de uyuyordum. Ben çok rahat ettim inşallah siz de edersiniz
Benim kardeşim bana 100 kilo olmuşsun diyor sen sus lan dobiç diyorum mevzu kapanıyor. Çok da hassas olmayın kızlar. Var ki yiyorum deyin, konuştu victoria secret mankeni deyin. Yapıştırın lafı rahatlayın kendi kendinize şişmeyinCanımm hiç takma söylenenleri. Çok kilo alsan da inan ki bu sefer de aaa çok almışsın bi sıkıntı mı var diceklerdi. Ben çok kilo almadım göbeğim büyük sadece o da yapıyla alakalı iç karnım yok hamilelikten önce de hafif göbeğim vardı. Niye bu kadar büyük göbeğin bilmem yukarda bilmem aşağıda kaynanam her defasında bişey dedi. Her defasında da "Allah Allah doktor musun sıkıntı mı var baak sen nasıl anladın öyle doktor bi sıkıntı yok diyor diyip" güldüm geçtim. Göbeğim büyümeseydi de bebek kilo almıyor diceklerdi inan ki.
Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor ve kendileri de hamile kalmış yani tam tersi anlamaları lazımken. Geçen halam da çok büyük göbeğin son ayınmış gibi görünüyor dedi. Yoo gayet normal dedi doktor dedim sonrası gülüp annen bana diyordu. Ben de hıncımı intikamını senden çıkarayım dedim dedi. Aferin iyi halt yedin dedim içimden. Ne biçimler ya
Hahaha konuştu victoria secret mankeniBenim kardeşim bana 100 kilo olmuşsun diyor sen sus lan dobiç diyorum mevzu kapanıyor. Çok da hassas olmayın kızlar. Var ki yiyorum deyin, konuştu victoria secret mankeni deyin. Yapıştırın lafı rahatlayın kendi kendinize şişmeyin
Bende kimseyi almıyorum ama yarın kardeşim gelecek bugün tansiyon düşüklüğü beni çok zorladı birde üstüne ekmek almaya gittim ayağımı burkup düştümValla yapacak başka yolu yok. Ben bu covid varken eve başka kimseyi sokmam. Kimseye de elletmem biliyor. Yapamayacağımı da biliyor. Eli mahkum yapacak yani. Dün camlar için bari bir kadın tutalım dedi. Yok dedim ben yabancı biri almam eve şimdi. Onları da silecek mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?