2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende humananın rezene çayını almıştım hem süt arttırıyor hemde gazı alıyor..

ay o humana çayın tadı ağzıma geldi şu an. hiç içimedim ben onuçok kötü geliyordu tadı. ben solgarın bira mayası tabletini kullandım uzun süre
Onu da çok öneriyorlardı işe yaradımı?
Humananın rezene çayı benim acayip hoşuma gitmişti

Trendyoldan aldım ben 40 tl gibi bir şey yaptırmanıza gerek yok :)

Halanız da çok ilginçmiş gerçekten. İçinde nasıl hınç kalmışsa artık. Benim de annemin bir teyzesi var. Ay çok şiştin deyip duruyor . İki aydır hiç kilo da almadım halbuki toplamda da aldığım 5. Benimkinin de öyle değişik bir hıncı olabilir belki.

Hahah victoria mankeni çok iyiymiş bidahakine kullancam bunu. Ben altında kalmıyorum illaki bişey söylüyorum. Geçen sene bi ara kilo aldım biraz bi arkadaşa sanane dedim hatta tasası sana mı kaldı dedim. Kendi de zayıf olsa absürd olmicak
O nasıl amcaymış ya kilo muhabbeti yapıyo. böyle yapanların ya kiloyla ilgili ya da psikılojik sıkıntıları var bence ben öyle anladım
Ben aldım ama tadı nasıl acaba ?
Ben ıhlamur ve bitki çayı içemiyorum hiç. Tadı kötü geliyo bana merak ettim ama kullanma tarihi geçmesin diye açamadım da

Kızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir

bende gereksiz görenlerdenim. hiç kullanmadım kızımda. normal ince yastığa koyuyordum ben öyle emziriyordum
Bende almadim hiçbirinde bugun yastik yaptim 2 tane birini 25 e 35 cm yaptim otekini 35 e 45 yaptim bide yorgan diktim yün yorgan ince yaptim sağlikli mikrop uretmiyor terletmiyor tavsiye ederim tabi tercih meselesi doguncada koluma yün yastiği koyup emziririm

İnsan mecbur kalınca yapacak birşey yok. Benim eşimin elinden her iş gelir ama yapmak istemez söylenir vs. Söylene söylene de olsa ona yaptıracağım valla. Halıları storları yıkamaya verdim. Şimdi camları silmeden takılmaz o storlar ne yapalım.

Suyu falan normalse bisey yoktur diye dusunuyorum bazi bebekler de iri olabiliyor sekere bagli olmasin yeterki ben de totalde 6.6kg aldim yarin 31 olucam iste bakalim senin bebisin kilosu kac
Insallah sekerle alakasi yoktur canim sende az kilo almisin gecen hafta gitmistim 2150 grm olmustu canim

Olabilir valla Sıkıntıları var cidden kıskançlar. Mutlu, huzurlu insan görmeye tahammülleri yok. En son Allah aşkına hala sen benimle konuşma dedim. Ben hamileyim gayet de iyiyim mutluyum şükür. Senin zaten güzel bişey söylediğin yok konuşma Allah aşkına benimle moralimi bozuyorsun dedim. Yengem de uyardı bişeyler söyledi okuyamadın diye mi böyle yapıyorsun kız okudu öğretmen oldu ne bu kıskançlık dedi. Sonra şaka yapıyorum felan dedi de konuşmadım hiç sevmiyorum o halamı zaten

Süt artırıcı olarak denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Piyasadaki bütün süt arrırıcıları denedim, bira mayası tableti dediler denedim, alkolsüz biralar vs tek sütümü artıran milkplus diye bir içeçekti. Ne zaman içsem süt doluyordu. Ama içmeyince eski hale dönüyordu. Baktım hala var ama fiyatları da gerçekten fena. Günde iki tane öneriyorlardı. Bir tane de kardır herhalde. Hastaneye giderken ondan almayı düşünüyorum.

Halalar zor. Benimki de gereksiz samimi. Ben hiç birine sarılmayı, öpmeyi vs sevmem. Gelip gelip illa öpecek, göbeğimi sevecek öpecek. Dedim hala ben göbeğimi kocama öptürmüyorum. Bir de istemeyince kızıyor. Covidden kimseyle görüşmek istemiyorum. Anlamıyor. Yok sen bizi istemiyorsun. Küçük oğlan var benim onla oynamaya geliyor. Ben de çekiyorum tabi çocuğu. Sen çocuğu bize düşman edeceksin. Gezdirmek istiyor. Diyorum ben çocuğumu kimseye vermem. Sadece ben, babası, anneannesi bir de dedesi varken dışarı çıkabilir. Ay bir sende mi çocuk var falan filan . Bir değişikler ki ben çok takıntılıyım bu çocuk emanet konusunda. Allah mecbur bırakmasın bensiz kaç yıllık can ciğer komşuma bile bırakamam iki dakikalığına. Ne de kimsenin çocuğunu emanet alırım. Çok riskli işler. Ama sanki tüm gıcıklığım onlara gibi geliyor. Klasik baba tarafı sorunsalı herkeste var galiba.

Epidural normal doğum yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer normal doğum şansın var ise kesinlikle kullan derim. Eğer seseryan olmak istersen diğer hamilelikleeinsd de pek normal doğum şansın kalmıyor ben öyle düşünüyorum. Tabi ki normal doğum olamayacaksa seseryan da bir nimet ama önceliğin normal doğum olsun

Evet senle mi konustuk bilmiyorum ama konusmustuk. Benimki de 9 geldi. 50'den nerelere... doktorum serumu acilde almami soyledi. Alerjik reaksiyon olursa hemen mudahale edebilmeleri icin. Su ortamda acile gitmek mi kotu, alerji ihtimali mi kotu bilemedim.

Zaten ıhlamuru sevmediğim için hiç içmiyorum ben daha çok şu aralar süt ayran ile besleniyorum derdim bebeklerin kilolanması

Zaten biraz fazla kilon varsa az kilo alman cok normal. Senin kilola bebegin kilosunun ilgisi pek yok.Bebegin dogum agirligi esasen genetik. Ben gecen ay 1 kilo almistim, bebek 700 g almisti. O senden alacagini aliyor yani. Ama su olabilir. Besin degeri acisindan guclu beslenmezsen senin depolarin gider. Takviye vitaminler guzel ama hicbiri dogallar kadar emilmiyor. O acidan cok olmasa da kaliteli yemek onemli.

Puset dediginiz oto koltugu mu? Oyleyse benim bildigim orjinal parcalar disinda yastik, deatek vs kullanmak guvenlik acisindan onerilmiyor.

Kızlar emzirme yastığı çok gerekli bişey mi
Saniyorum o yastiklar emzirmeden cok bebek oturmaya baslayinca onu desteklemekte veya karin ustu egzersizinde daha faydali. Ben almayi dusunmuyorum. Herhangi bir yastik ayni isi gorecektir. Yok olmuyormus dersem o zaman alirim diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…