- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende humananın rezene çayını almıştım hem süt arttırıyor hemde gazı alıyor..Kızlar unutmadan söylemek istiyorum. Bence doğum çantanızda muhakkak Humana still tea emzirme çayından bulundurun. Çok güzel süt yapıyor. Ben ilk oğlumda 2017 Ağustos anneleri topiğindeydim orada tavsiye edilmişti hepimizin çok işine yaramıştı. Zaten doğum yapınca hastane de hemen almamızı istemişti.
Şimdi de 18 eylüle kadar okulda olunacağı yazıyor canım o zaman okulda olursun mecburIdari izinlisin o zaman sıkıntı yokben 34 teyim calisabilir raporu aldım simdi ne olacak merak ediyorum
bende gereksiz görenlerdenim. hiç kullanmadım kızımda. normal ince yastığa koyuyordum ben öyle emziriyordumAy şeklinde olan mı minik yastığa benzeyen mi
Onu da çok öneriyorlardı işe yaradımı?ay o humana çayın tadı ağzıma geldi şu an. hiç içimedim ben onuçok kötü geliyordu tadı. ben solgarın bira mayası tabletini kullandım uzun süre
Trendyoldan aldım ben 40 tl gibi bir şey yaptırmanıza gerek yok :)bende tecrübeli anayım ama benden tecrübeli vardır mutlaka birşey soracağım.
kızım ilk doğduğunda pusette gömülüyordu.bel desteği için minder almıştım yine de yatamadı rahatsız oldu minicikken. şimdi pusetimizi yeni aldım. diğerine göre daha iyi geldi bel kısmı falan ama şu minderden yaptırsam iyi olur değil mi?
Halanız da çok ilginçmiş gerçekten. İçinde nasıl hınç kalmışsa artık. Benim de annemin bir teyzesi var. Ay çok şiştin deyip duruyorCanımm hiç takma söylenenleri. Çok kilo alsan da inan ki bu sefer de aaa çok almışsın bi sıkıntı mı var diceklerdi. Ben çok kilo almadım göbeğim büyük sadece o da yapıyla alakalı iç karnım yok hamilelikten önce de hafif göbeğim vardı. Niye bu kadar büyük göbeğin bilmem yukarda bilmem aşağıda kaynanam her defasında bişey dedi. Her defasında da "Allah Allah doktor musun sıkıntı mı var baak sen nasıl anladın öyle doktor bi sıkıntı yok diyor diyip" güldüm geçtim. Göbeğim büyümeseydi de bebek kilo almıyor diceklerdi inan ki.
Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor ve kendileri de hamile kalmış yani tam tersi anlamaları lazımken. Geçen halam da çok büyük göbeğin son ayınmış gibi görünüyor dedi. Yoo gayet normal dedi doktor dedim sonrası gülüp annen bana diyordu. Ben de hıncımı intikamını senden çıkarayım dedim dedi. Aferin iyi halt yedin dedim içimden. Ne biçimler ya
Hahah victoria mankeni çok iyiymişBenim kardeşim bana 100 kilo olmuşsun diyor sen sus lan dobiç diyorum mevzu kapanıyor. Çok da hassas olmayın kızlar. Var ki yiyorum deyin, konuştu victoria secret mankeni deyin. Yapıştırın lafı rahatlayın kendi kendinize şişmeyin
O nasıl amcaymış ya kilo muhabbeti yapıyo. böyle yapanların ya kiloyla ilgili ya da psikılojik sıkıntıları var bence ben öyle anladımKilo konusunu ne olur takmayın alınır verilir icimizden bir canlı çıkıyor.Banada eşimin amcası senin kilon vardı kilo alma diye telefonda tebrik ederken söyledi o kadar şaşırdım ki yok benim kilom vermiştim falan dedim.Amcamiz kendisi en az 110 kilo ve ailenin bayan bireylerinde kilo sorunu var ben tüp bebek falan derken ohss olduğumda beni kilo almis sanmıştı.Bir kerede teyzem ruyamda gördüm seni hiç kilo almamıştın diye ariyor malum pandemiden görüşemedik yani kendisi 30 kilo aldı kuzenin doğumunda ama bana igneliyor gibi geldi.Kilo soranlara senin diyetisyene gidecem deyin.
Ben aldım ama tadı nasıl acaba ?Kızlar unutmadan söylemek istiyorum. Bence doğum çantanızda muhakkak Humana still tea emzirme çayından bulundurun. Çok güzel süt yapıyor. Ben ilk oğlumda 2017 Ağustos anneleri topiğindeydim orada tavsiye edilmişti hepimizin çok işine yaramıştı. Zaten doğum yapınca hastane de hemen almamızı istemişti.
Bende almadim hiçbirinde bugun yastik yaptim 2 tane birini 25 e 35 cm yaptim otekini 35 e 45 yaptim bide yorgan diktim yün yorgan ince yaptim sağlikli mikrop uretmiyor terletmiyor tavsiye ederim tabi tercih meselesi doguncada koluma yün yastiği koyup emziririmbende gereksiz görenlerdenim. hiç kullanmadım kızımda. normal ince yastığa koyuyordum ben öyle emziriyordum
İnsan mecbur kalınca yapacak birşey yok. Benim eşimin elinden her iş gelir ama yapmak istemez söylenir vs. Söylene söylene de olsa ona yaptıracağım valla. Halıları storları yıkamaya verdim. Şimdi camları silmeden takılmaz o storlar ne yapalım.Bende kimseyi almıyorum ama yarın kardeşim gelecek bugün tansiyon düşüklüğü beni çok zorladı birde üstüne ekmek almaya gittim ayağımı burkup düştümannem duydu sakın kalkma hiç bir iş yapma dedi tansiyonun düşük niye çıktın diye kızdı bana..
Temizliğe de birilerini ayarlayacam olacak gibi değil
Insallah sekerle alakasi yoktur canim sende az kilo almisin gecen hafta gitmistim 2150 grm olmustu canimSuyu falan normalse bisey yoktur diye dusunuyorum bazi bebekler de iri olabiliyor sekere bagli olmasin yeterki ben de totalde 6.6kg aldim yarin 31 olucam iste bakalim senin bebisin kilosu kac
Cok gecmis olsun.çok şükür evi gibi yok insanın
Olabilir vallaHalanız da çok ilginçmiş gerçekten. İçinde nasıl hınç kalmışsa artık. Benim de annemin bir teyzesi var. Ay çok şiştin deyip duruyor. İki aydır hiç kilo da almadım halbuki toplamda da aldığım 5. Benimkinin de öyle değişik bir hıncı olabilir belki.
Halalar zor. Benimki de gereksiz samimi. Ben hiç birine sarılmayı, öpmeyi vs sevmem. Gelip gelip illa öpecek, göbeğimi sevecek öpecek. Dedim hala ben göbeğimi kocama öptürmüyorumOlabilir vallaSıkıntıları var cidden kıskançlar. Mutlu, huzurlu insan görmeye tahammülleri yok. En son Allah aşkına hala sen benimle konuşma dedim. Ben hamileyim gayet de iyiyim mutluyum şükür. Senin zaten güzel bişey söylediğin yok konuşma Allah aşkına benimle moralimi bozuyorsun dedim. Yengem de uyardı bişeyler söyledi okuyamadın diye mi böyle yapıyorsun kız okudu öğretmen oldu ne bu kıskançlık dedi. Sonra şaka yapıyorum felan dedi de konuşmadım hiç sevmiyorum o halamı zaten
Epidural normal doğum yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer normal doğum şansın var ise kesinlikle kullan derim. Eğer seseryan olmak istersen diğer hamilelikleeinsd de pek normal doğum şansın kalmıyor ben öyle düşünüyorum. Tabi ki normal doğum olamayacaksa seseryan da bir nimet ama önceliğin normal doğum olsunKızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir
Evet senle mi konustuk bilmiyorum ama konusmustuk. Benimki de 9 geldi. 50'den nerelere...Daha önce konuşmuştuk sanırım benim de Demir düşük oral İlaç kullanamıyorum ferritin 10 un altına düşerse damardan vereceğim demişti doktorum bugün tahlil yaptırdım 6 geldiSanırım önümüzdeki hafta ben de ferinject alacağım.
Zaten ıhlamuru sevmediğim için hiç içmiyorum ben daha çok şu aralar süt ayran ile besleniyorum derdim bebeklerin kilolanmasıCanım kahveyi ne zaman tüketiyorsun orasını anlayamadım
Benim mesela çoktan beri var
9 kilo çok muymuşBen 11 kilo aldım daha
Ben de rüyamda bebeğimi gördüm dün.Rüyamda 3 gün emzirmeyi unutmuşum aaaa diyorum ben bu çocuğu 3 gündür emzirmiyorum
Canım ıhlamur bebeğin suyunu azaltıyormuş.
Benim çok tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum
İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın canım?
Zaten biraz fazla kilon varsa az kilo alman cok normal. Senin kilola bebegin kilosunun ilgisi pek yok.Bebegin dogum agirligi esasen genetik. Ben gecen ay 1 kilo almistim, bebek 700 g almisti. O senden alacagini aliyor yani. Ama su olabilir. Besin degeri acisindan guclu beslenmezsen senin depolarin gider. Takviye vitaminler guzel ama hicbiri dogallar kadar emilmiyor. O acidan cok olmasa da kaliteli yemek onemli.Arkadaşlar etrafımdakiler kafamı yiyip duruyor bir kokuda. Ben çok kilo almadım. Hatta kollarım galan inceldi sanki vücudumdan verdim ama bebek gelişiyor gibi geliyor. Vücudum inceldi göbeğim büyüdü. 31. Haftadayım 5 kilo aldım. Bir buçuk 2 aydır hiç almıyorum.Ye ye bebek gelişmeyecek büyümeyecek diyorlar. Kontrole gitmeyeli de 1 ay oldu. Ama bundan daha fazla yemek istemiyorum. Zaten biraz fazla yesem nefes alamıyorum. Ama içim de rahat değil. Kontrolde belli olur ama kafaya da takmadım değil. Normalde zaten kiloluyum bir de gereksiz kilo almak saçma geliyor
Puset dediginiz oto koltugu mu? Oyleyse benim bildigim orjinal parcalar disinda yastik, deatek vs kullanmak guvenlik acisindan onerilmiyor.bende tecrübeli anayım ama benden tecrübeli vardır mutlaka birşey soracağım.
kızım ilk doğduğunda pusette gömülüyordu.bel desteği için minder almıştım yine de yatamadı rahatsız oldu minicikken. şimdi pusetimizi yeni aldım. diğerine göre daha iyi geldi bel kısmı falan ama şu minderden yaptırsam iyi olur değil mi?
Saniyorum o yastiklar emzirmeden cok bebek oturmaya baslayinca onu desteklemekte veya karin ustu egzersizinde daha faydali. Ben almayi dusunmuyorum. Herhangi bir yastik ayni isi gorecektir. Yok olmuyormus dersem o zaman alirim diye dusundum.Kızlar emzirme yastığı çok gerekli bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?