Iyi yapmissin canim, ben direk ayrildim valla izne bizim is yerinde korona vakalari ciktigi icin, artik zaman gosterecek ne yapcam dogumdan sonra rapor mapor idare etmeye calisicam mecburen.Evet canim devletteyim idari izin bitti dogum izni basliyor bende dogumdan sonra kullanayim diye calisacam artik
internetten baktım bir sürü yöntem yazmışlar ama ben hangisini uygulasam bilemedim. Kesin sonuç almış bir anne saha güvenilir geliyor o yazılardan.
internette ve haberlerle izledim. vurulabileceği söyleniyor. doktora sorucam bende. zaten her ay alerji aşısı oluyorum ben. eğer sakınca yoksa grip aşısını da olurum
Oluyor. Hatta yurtdisinda yaygin bir uygulama.
Serin oldugu için rahat yapıyorsun o zmn sıcak ve nem benide bitiriyor cok yoruyor serin olunca bende daha enerjik oluyırum Allah kolaylıklar versin yardımcı yokmu hiç yanındaZorlanıyorum illa canım ama başka çarem yok yerleştim valla koltuk cam falan bile sildim (boy hizamda olanları tabi) bildiğin herşey yaptım. Ben yoruluyorum ama uyuyup uyanınca resetlenip devam edebiliyorum bide sıcak falan değil baya serin burası hatta. sıcak olsa biterim. Sıcak ve nem tüm enerjimi sömürür benim işten ziyade
Evet bir haftadir magnezyuma basladim bacak kramplarima iyi geldi. Ama bu degisik sanci gbi biseydi. Su an cok iyiyim arada oluyor beni korkutuyorCanım magnezyum kullanıyor musun?
Bir sade soda içsen rahatlatır onda da mg var
Benim ikinci gebeligim ilkinde hic boyle seyler yasamamistim hamile oldugumu unutuyordum. Bebek sertlesince falan bunun kasilmadan sayiyorlar ama benm bugun yalanci sancim oldu galiba. Bu bebis erkenden gelck gbi bir his var icimde hayirlisivalla bu kasilma nasil bir sey onu bende anlamiyorum daha ilk gebelik oldugu icin sanirim geriniyor mesela baya bu kasilmami acaba
Hastanede misin hala canım neden oluyormuş kanamaSaolasınilaç , serum , iğne , nst bu şekilde yatışa devam
Saol canm bugun kesin sancim oldu ama yalanci sanci tabi. Cunku tarifi zor bi agriydi. Dogumumdaki agriya cok benziyordukasılma ; karnın toparlanıyor , sertleşiyor , sanki yukarıya doğru kalkıyor Top gibi oluyor bunların olması normalöyle olduğunda dinlenmeye çalışın , uzanın belli bir süre sonra geçer zaten , rahim doğuma hazırlanıyor o zamanlarda .Ama karnın o şekilde toparlandığında belinde de Farklı bir ağrı hissedersen o sancı oluyor işte
Kendim için bir uzun kol bir kısa kol gecelik, polar sabahlık, terlik, boy ve yüz havlusu, tarak, dış fircasi, depend külot, göğüs pedi, krem, emzirme sütyeni,Kendim için; iki tane pijama takımı, sabahlık, çorap, patik, terlik, emzirme sütyeni, üç tane alt çamaşır, iki atlet, göğüs pedi, depend
Bebek için ; İki takım hastane çıkışı biri 5li biri 8li ekstradan bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu body koyduk bir tanede alt üst takım, çorap, penye battaniye, nohut battaniye, müslin, ağız mendili, bebek bezi, ıslak mendil, bebek pamuğu, emzik, biberon, minik bepanthol pişik kremi, alt açma örtüsü
(Bir tane body, hastane çıkışının alt üst takımı, şapkası, eldiveni, penye battaniye ve iki tane bez koyduk keseye hemşireye vermeleri için)
Kendime gecelik alacağım sadece eksik o kaldı sanırım. Görümcem geçen sene doğum yaptı beraber hazırladık eksik bişey yoktur inşallah
Ben orda yapmayı düşünüyorum dün görüştüm doktorumla ..doğum paketi olarak bilmiyorum nasıl farkı ne şu an benim için tek olumsuz yönü test yapacak olmaları..Pembe Mavi ve Jimer pandemi hastanesi olmadığı için test yapıyomuş doğumdan önce bu bana hoş gelmedi..çünkü benden istedikleri garanticiliği kendileri sanki bana verebilecek..sanarsın çalışanlarına hergün test uyguluyor..test yapmadan beni hastaneye sokmuyor ama yanıma girip çıkan hemşireden tut hastanedeki bütün personelin bir.gece öncesi sivil hayatlarında covid kapmadıklarının garantisini verebiliyorlar bana sanki...yani bana fırsatçılık gibi geldi biraz bu uygulama..300 tl den iki kişi 600 tl test parası hastane parası fotoğrafçısı ayrı vs vs..Biraz Medicanaya dönmeye başladım şuan ben..yine de karar veremiyorumBursa Jimer'de doğum yapacak var mı☺ hastane ile ilgili neler düşünüyorsunuz. Doğum paketleri nasıldır içerik olarak
Evet aynen dediğiniz gibi, ben yurt dışında üç kez hastaneye gittim biri 12. haftada kontrol, Diğeri 20.haftamda detaylı ultrason için. Bir kez kan ve idrar aldılar o da 12.haftada. hiç doktor görmedim sadece ebeler baktı. Orda ancak riskli durum oluştuğunda doktor bakıyor. Benim geçen seferden dusugum olduğu için bir de 8. Haftamda kese gelisiyormu diye bakmislardi.yurt dışı ile bizim ülke uygulamaları çok Farklı işte . Gebelik boyunca yurtdışında bir elin parmaklarını geçmez ultrason sayıları , bizim ülkemizde de her kontrolde ultrason . birde annelerin içine tek dr sinmeyipte iki dr a gittiğini düşün
Aaa yok yok imkanı yok unutmamKız kitabı unutmuşsun
İnşallah canımCanım çok şükür kilosu iyi gelse de endişelenmebizim ikizlere koyduğumuz hedef kilomuz 2500..
bence biraz daha duracak senin bebiş en az 3 kilo olur diye düşünüyorum..
Hiç sormaTatlım bebeğin kilosuda haftasıda çok iyi maşallah.sen stres yapma bence dayanacak.bu ekim bebekleri eylülü bile beklemek istemiyor aceleci çıktılar.
Küveze girip ayrı kalmak korkutuyor canım beniCanım hiç stres yapma o zamana kadar zaten biraz daha büyür hiçbirşey olmaz. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Şu an bile doğsa çok erken değil ki daha zamanın var.
İnşallah kuzumGirmez inşaAllah kilosu falan da güzel
Doktorumda aynısını diyor kuzum bu kadar zaman geçirmek bile önemliydi bizim için diyor inşallah vaktinde gelirlerMasallah canim yine kilosu iyi insallah o zamana kadar bekler sürekli yat bol su ic ne kadar beklerse o kadar iyi 1 gun 1 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?