2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kız kitabı unutmuşsun

Sanırım ben orada yapacağım ama hiçbir fikrim yok. Şimdiye kadar doğumla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Ben de merak ediyorum açıkçası. Özellikle kaç TL ye patlayacak onu merak ediyorum.
Fiyat 7 bini geçer diye duydum. Ancak bizde konuşmadık doğum detaylarını.

Aa ben açtım bezi öyle miymiş, ilk defa duydum ne alaka ama ya pedleri de açıyoruz. Kaç ay kullanılıyor
Bende açtım ama kilitli poşete koydum aynı şey.Ayrıca sırf pamuk olan bez niye bozulsun ya bence o kremli olan bezler içindir.

Bu tarifine göre arada sancım oluyor benim.cuma nstye giricem bakakım çıkacakmı.

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum

Eğer taşıyacaksan kesinlikle park yatak.
Ayrıca çokta kullanışlı ben olumda kullandım valla yattı 2 yaşına kadarda.
Sallanma özelliği çok konforlu olmadığı için bunda ahşap aldım.eğer sallanma olayını çok takmıyorsan park beşik gayet konforlu ve kullanışlı.Hele şimdi bi kaç markanın anne yanı olabilen formlarını çıkarmışla ben eğer park yatak alıyo olsaydım kesinlikle onlara bakardım.

Park yatak derim kızım 3.5yasına kadar yattı ilk 7ay mobilya beşikde yatırdım kalkmaya baslayınca park yatak aldım heryerede tasınıyor hafif kurulumu cok kolay

kesinlikle park yatak. katla koy çantasına istediğin yere götür kamp sandalyeleri gibi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…