2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim nst kağıdında daha cok yukarda çizgiler ama doktor önemsemedi hareketidir o dedi
Benmde ebe öle dedi hareketide olabilir dedi ama bende ağrılar oluyo ara ara kasıklarımda her ihtimale karsı dedi sanırım 37ye kdr doğmasın diye

Evet tatlım o kasılma işte gaz sancısı sandığın.grafiğine bak iki kere pik yapmış 50 üstüne muhtemelen tam o onlarda hissettin o sancıyı.sen bian önce topla işlerini kendini yormadan çık izine hiç bişiy bebeğin senin sağlığından önemli değil.

Ama afedersin gaz da geldi o an tuttum sanki biraz bagırsak hareketi gibiydi bilemiyorum ama dediğin gibi bu hafta da gideyim sonra yatış inş

Yeter ki iki tane dalkavuk aferin desin yeter ki bikaç kişi övsün onu başarılısın desin. Bize yine iyi sözleşmeli aday arkadaşlara yapmadığını bırakmadı maalesef. Hakaret herkesin içinde rezil etme felan

Benmde ebe öle dedi hareketide olabilir dedi ama bende ağrılar oluyo ara ara kasıklarımda her ihtimale karsı dedi sanırım 37ye kdr doğmasın diye
Ama hemşire anlatırken 20 üstüne çıkarsa sancı var demektir dedi hiç anlamadım

Kızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için
Ben malzemeleri 40 liraya aldım canım. Bunlar çok pahalı bence fazla fazla malzemen de oluyo hem de çok basit bişe. Daha önce atmıştım da yine atayım ben aşağıdakini yapcam inşAllah pamuğun çıkmasını bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200624-124959_Instagram.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 69

Eklentiler

• C5D91EFD-757D-4536-A653-72CF1C0DBE82.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 84
  • F009721F-5000-452E-AFAB-3F3883A68B79.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 83
Ama hemşire anlatırken 20 üstüne çıkarsa sancı var demektir dedi hiç anlamadım
Genelde 50 üstü sancıdır canım belki cihazdan cihaza farkediyordur bilemem ama benimki çok hareketli olmasına rağmen sancı hanesi 10 15 bandıydı.

Yazık aldığı eğitime ünvanına sıfatına ne diyelim..Ulu önderimiz bile gelecek nesli öğretmenlere emanet etmiş.hiçbir öğretmen idarecesinin karşısımda hakaret aşağılamayı haketmez..yazıkki bunu ona yapanda bir öğretmen

Kızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız

Eklentiler

• 2F76E729-E5E8-4DFE-8088-1CAB8131FC49.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 76
  • B1D7D0B1-DCDF-482C-B3B5-8AC3F5D1A722.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…