Evet son haftam 37 ye kdr çalıısır rapor aldım ama 36da cıkcam bu hafta işlerimi toparlamak lazım erteledim hep üşendiğimden bide sadece ben varım bırakacagım biri yok malesef peki bsy sorcam nstye bagluyken karnım agrıdı böle gaz sancısı gibi oldu ondanda olmus olabilirmi
Evet tatlım o kasılma işte gaz sancısı sandığın.grafiğine bak iki kere pik yapmış 50 üstüne muhtemelen tam o onlarda hissettin o sancıyı.sen bian önce topla işlerini kendini yormadan çık izine hiç bişiy bebeğin senin sağlığından önemli değil.
Evet tatlım o kasılma işte gaz sancısı sandığın.grafiğine bak iki kere pik yapmış 50 üstüne muhtemelen tam o onlarda hissettin o sancıyı.sen bian önce topla işlerini kendini yormadan çık izine hiç bişiy bebeğin senin sağlığından önemli değil.
Senin müdürü artık benim yolasım geliyo burdan nasıl idareci o yaaa..adı üzerinde demi idare etmeyi bile bilmeyen eğitimci şaka gibi adam..senin hakkını çiğneyince üstün hizmet madalyasımı vericekmiş ona devlet
Yeter ki iki tane dalkavuk aferin desin yeter ki bikaç kişi övsün onu başarılısın desin. Bize yine iyi sözleşmeli aday arkadaşlara yapmadığını bırakmadı maalesef. Hakaret herkesin içinde rezil etme felan
Ben malzemeleri 40 liraya aldım canım. Bunlar çok pahalı bence fazla fazla malzemen de oluyo hem de çok basit bişe. Daha önce atmıştım da yine atayım ben aşağıdakini yapcam inşAllah pamuğun çıkmasını bekliyorum
Yeter ki iki tane dalkavuk aferin desin yeter ki bikaç kişi övsün onu başarılısın desin. Bize yine iyi sözleşmeli aday arkadaşlara yapmadığını bırakmadı maalesef. Hakaret herkesin içinde rezil etme felan
Yazık aldığı eğitime ünvanına sıfatına ne diyelim..Ulu önderimiz bile gelecek nesli öğretmenlere emanet etmiş.hiçbir öğretmen idarecesinin karşısımda hakaret aşağılamayı haketmez..yazıkki bunu ona yapanda bir öğretmen