Kızlar bsy sorcam nst de karnım ağrıdı ebeyede söledim ama sancılar cıkmıs dedi onlar alakası olabilirmi ki aklıma takıldı sonradan 2600 gram olumsuz ama kasıklarımda agrılar hissediyorum baskıda vardı zaten cihaz bağlıykende karnım agrıdı biraz gaz filan vardı doktor fazla yürüyüş yapma en azından 37den önce zorlama gelmesin dedi 34+3 oldu bgn ni kaç günde önden gidiyormuş
Benide nst ye bağladıklarında çok rahatsız oluyorum
Son aylar artık sancı çıkar nst de benim oğlumda sancım yoktu ama nst de çıkıyordu dikkat et birşey olmaz..
Merhaba kızlar ben de dünden beri bel ağrısı yaşıyorum son aylar gümbür gümbür geldi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 7 hf geçer mi böyle
Benim de kapı süsüm makromeden teyzemiz yaptı sağolsun en son ütüleme işi kaldı ama süreç ilerliyor hiç hastaneye götürmesem de diyorum eve asarım kapısına
Bir de söyle bir lohusa tacı yaptırdım inşallah fotograf çektirecek durumum olur
kızlar bende instada 2 makrome kapı süsü(kızıma ve oğluma yaptırıyorum birisi püsküllü birisi gökkuşağı şeklinde), 30tane makrome anahtarlık, 1 emzik zinciri ve 2 tane anne baba anahtarlığına 270tl verdim. bana uygun gelsi bir çok sayfadan fiyat almıştım.
kızıma ahsap çengelli iğne modeliyle yaptırmıştım taşınırken kırıldı.
Offf ben o mide asitinden neler cekiyorum gece boğazımı yakıyor uykudan boguluyor gibii uyaniyorum psikolojim bozuldu gecen gece sabaha kadar 1litre dur içmişim iyi geliyor diye
Evet 60 ve 50 nin üstünde sancın çıkmış.dinlen dinlenebildiğin kadar zorlama sakın ev işleriyle kendini dicem ama sen bide çalışıyosun dimi iznede çıkmadın.
Evet 60 ve 50 nin üstünde sancın çıkmış.dinlen dinlenebildiğin kadar zorlama sakın ev işleriyle kendini dicem ama sen bide çalışıyosun dimi iznede çıkmadın.
Evet son haftam 37 ye kdr çalıısır rapor aldım ama 36da cıkcam bu hafta işlerimi toparlamak lazım erteledim hep üşendiğimden bide sadece ben varım bırakacagım biri yok malesef peki bsy sorcam nstye bagluyken karnım agrıdı böle gaz sancısı gibi oldu ondanda olmus olabilirmi
Merhaba kızlar ben de dünden beri bel ağrısı yaşıyorum son aylar gümbür gümbür geldi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 7 hf geçer mi böyle
Benim de kapı süsüm makromeden teyzemiz yaptı sağolsun en son ütüleme işi kaldı ama süreç ilerliyor hiç hastaneye götürmesem de diyorum eve asarım kapısına
Bir de söyle bir lohusa tacı yaptırdım inşallah fotograf çektirecek durumum olur
Bende yastıkla kapı süsü götürecektim hastaneye ama virüs iyice arttı ziyaretçide yok foto çekerim diyordum boşa yanımda taşımayım bide onu dezenfekte etmek var en iyisi oda kapısına asalım
kızlar bende instada 2 makrome kapı süsü(kızıma ve oğluma yaptırıyorum birisi püsküllü birisi gökkuşağı şeklinde), 30tane makrome anahtarlık, 1 emzik zinciri ve 2 tane anne baba anahtarlığına 270tl verdim. bana uygun gelsi bir çok sayfadan fiyat almıştım.
kızıma ahsap çengelli iğne modeliyle yaptırmıştım taşınırken kırıldı.