2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın bende kapı süsü deyince böyle şeyler beğeniyorum ama yaptırılmalı mı bilmiyorum

Eklentiler

• 09A9FF6C-794D-4B67-9AB7-E6550BEEFF4E.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 02B51BAB-997F-44FA-94D0-49A908FC74F2.webp
    38 KB · Görüntüleme: 34
  • 9EF90A47-A2C9-4FC6-A642-7E9C570C6AD5.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 31
Biz ev kredisi oduyoruz canim malesef mümkün değil..imkanim olursa tabiki ücretsiz izin almayi isterdim, tek maasla buyuk sehir de 1 ay bile imkansiz..

Kızlar bsy sorcam nst de karnım ağrıdı ebeyede söledim ama sancılar cıkmıs dedi onlar alakası olabilirmi ki aklıma takıldı sonradan 2600 gram olumsuz ama kasıklarımda agrılar hissediyorum baskıda vardı zaten cihaz bağlıykende karnım agrıdı biraz gaz filan vardı doktor fazla yürüyüş yapma en azından 37den önce zorlama gelmesin dedi 34+3 oldu bgn ni kaç günde önden gidiyormuş

ekim bebişleri erkenci çıktı

Canım benim o zaman al gitsin nelere vermiyoruz ki o parayı. Benim oğlumun hala oda kapısında asılı ismi, baktıkça anılar anılar oluyorum. Bu sefer ama kendim yapıcam benim sorunum da isme karar verememek. Temizliğine gelince elektrik süpürgesinin fırçalı ufak uçları varya onla tozları çekiliyor ama öyle çok sık tozlanan bişey değil odasının kapısında kullanıyorum ben. Tabi foşur foşur yıkanamıyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…