2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız
Canım umarım pozitiftir öyle görünüyor sanki Bekletmeden çektin dimi fotoları pazartesi kan tahlili ver asm de bir hafta daha beklememiş olursun

Kesinlikle canım. Kendi de bir zamanlar öğretmendi öğretmen yani nihayetinde ama işte gel gör kibir ego insanı o hâle getirebiliyor

Sennki ne kdr olmus cnm ben hafta olarak öndeyim ama 3 haftada 800 gram almıs 1 hafta bile cok farkediyor artık son zamanalarda

Offf ben o mide asitinden neler cekiyorum gece boğazımı yakıyor uykudan boguluyor gibii uyaniyorum psikolojim bozuldu gecen gece sabaha kadar 1litre dur içmişim iyi geliyor diye
Bende cok olmuyo allahtan Bi acıkınca oluyo bide yemekten sonra uzanınca

Yürüyüş yapma cok yorulma tarzında seyler söledi doktor Baska bsy demedi 37ye kdr dursun ondan sonra gelirse sıkıntı değil 37ye kdr dikkat edelim dedi cuma tekrar gidicem artık haftada 1

senin bayaa sancın çıkmış , hiç yürüyüş yapma bence , eve gider gitmez yat kilosu fln da iyi bebişinde ama yine de birazcık daha beklesin ayy bende 35. Haftalarda olsam bu sabah ağladım

senin bayaa sancın çıkmış , hiç yürüyüş yapma bence , eve gider gitmez yat kilosu fln da iyi bebişinde ama yine de birazcık daha beklesin ayy bende 35. Haftalarda olsam bu sabah ağladım
Ayy ben anlamıyorum bu nst işinden cuma yine gitcem bakalım nasıl cıkcak bgn Bi şüphelendm karnım agırıdı diyemi böle cıktı diye bende 37yi görsün istiyorum zaten ama ağlanacak bsy yok kuzum ya ciğerleri geliştiyse sıkıntı olmaz allahın izniyle ben niye bu kdr pozitif im ya iln basta ki korkularım yok nedense hiç ama sen biraz sıkıntılar yasadın normal tabiki Allah hayırlısını verir bence iyi seyler hissediyorum sen kaçıncı haftadaydın

Tam 32 olduğum gün çok erken benimki ya
Hım ben 31+3de gittiğimde yoktu sancı filan zaten 2 haftadır var ağrılar da regl sancısı gibi bak 32 haftanın içindeyken nst kagıdımı da atıyorum

Eklentiler

• IMG_20200829_154408.webp
    31 KB · Görüntüleme: 28
Hım ben 31+3de gittiğimde yoktu sancı filan zaten 2 haftadır var ağrılar da regl sancısı gibi bak 32 haftanın içindeyken nst kagıdımı da atıyorum
O zamanda mı bakmıştı bana daha bakmıyorum normalde 32de ama seninki önde gidiyor diye baktım dedi inşallah en güzel zamanda doğururuz rahim ağzı uzunluğuna falan baktımı

O zamanda mı bakmıştı bana daha bakmıyorum normalde 32de ama seninki önde gidiyor diye baktım dedi inşallah en güzel zamanda doğururuz rahim ağzı uzunluğuna falan baktımı
Banada normalde 34de bakılcaktı ama uzun yoldan geldim diye bakmıstı valla herseyi cok iyi keyfi yerinde dedi o kdr detay vermiyor ben sormazsam kafası asagı da mı diye sordum ZTen hissediyorum da yinede sordum evet dedi o kdr

Sennki ne kdr olmus cnm ben hafta olarak öndeyim ama 3 haftada 800 gram almıs 1 hafta bile cok farkediyor artık son zamanalarda
Geçen hafta gittim 2 kiloydu küçük hanım ve 44 cm di inşallah alır ya çünkü benim doğum tarihimde belli. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Yaaa neden ağladın? inşallah 38 leri de göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…