Yazık aldığı eğitime ünvanına sıfatına ne diyelim..Ulu önderimiz bile gelecek nesli öğretmenlere emanet etmiş.hiçbir öğretmen idarecesinin karşısımda hakaret aşağılamayı haketmez..yazıkki bunu ona yapanda bir öğretmen
Böyle bebişlerin büyüdüğünü okuyorum ya çok heyecanlanıyorum Maşallah kocaman olmuş benim ki minyon gidiyor sanırım sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah kucağımıza alalım
Böyle bebişlerin büyüdüğünü okuyorum ya çok heyecanlanıyorum ❤ Maşallah kocaman olmuş benim ki minyon gidiyor sanırım sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah kucağımıza alalım
Yürüyüş yapma cok yorulma tarzında seyler söledi doktor Baska bsy demedi 37ye kdr dursun ondan sonra gelirse sıkıntı değil 37ye kdr dikkat edelim dedi cuma tekrar gidicem artık haftada 1
Offf ben o mide asitinden neler cekiyorum gece boğazımı yakıyor uykudan boguluyor gibii uyaniyorum psikolojim bozuldu gecen gece sabaha kadar 1litre dur içmişim iyi geliyor diye
Yürüyüş yapma cok yorulma tarzında seyler söledi doktor Baska bsy demedi 37ye kdr dursun ondan sonra gelirse sıkıntı değil 37ye kdr dikkat edelim dedi cuma tekrar gidicem artık haftada 1
senin bayaa sancın çıkmış , hiç yürüyüş yapma bence , eve gider gitmez yat kilosu fln da iyi bebişinde ama yine de birazcık daha beklesin ayy bende 35. Haftalarda olsam bu sabah ağladım
senin bayaa sancın çıkmış , hiç yürüyüş yapma bence , eve gider gitmez yat kilosu fln da iyi bebişinde ama yine de birazcık daha beklesin ayy bende 35. Haftalarda olsam bu sabah ağladım
Ayy ben anlamıyorum bu nst işinden cuma yine gitcem bakalım nasıl cıkcak bgn Bi şüphelendm karnım agırıdı diyemi böle cıktı diye bende 37yi görsün istiyorum zaten ama ağlanacak bsy yok kuzum ya ciğerleri geliştiyse sıkıntı olmaz allahın izniyle ben niye bu kdr pozitif im ya iln basta ki korkularım yok nedense hiç ama sen biraz sıkıntılar yasadın normal tabiki Allah hayırlısını verir bence iyi seyler hissediyorum sen kaçıncı haftadaydın
O zamanda mı bakmıştı bana daha bakmıyorum normalde 32de ama seninki önde gidiyor diye baktım dedi inşallah en güzel zamanda doğururuz rahim ağzı uzunluğuna falan baktımı
O zamanda mı bakmıştı bana daha bakmıyorum normalde 32de ama seninki önde gidiyor diye baktım dedi inşallah en güzel zamanda doğururuz rahim ağzı uzunluğuna falan baktımı
Banada normalde 34de bakılcaktı ama uzun yoldan geldim diye bakmıstı valla herseyi cok iyi keyfi yerinde dedi o kdr detay vermiyor ben sormazsam kafası asagı da mı diye sordum ZTen hissediyorum da yinede sordum evet dedi o kdr