2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz ev kredisi oduyoruz canim malesef mümkün değil..imkanim olursa tabiki ücretsiz izin almayi isterdim, tek maasla buyuk sehir de 1 ay bile imkansiz..

Evet çpk haklısın. Bir ay maaş alamayınca tepetaklak oluyor insan bu şehirde. Bizde bakalım tek maaşla idare edebilecek miyiz, yoksa bende başlamam gerekicek mecburen.

Bir ev sahibi olmaya ömür çürütüyoruz, en isyan ettiğim şeylerden biri.

kelebekmkelebek kuzum doktoruma sormayı unuttum Acıbadem de bize korona testi yapılacakmı acaba doğum öncesi bide refakatçi kaç kişi alıyorlar falan biliyormusun ?
Hangi Acıbadem de yapacaksın? Biz inşallah Bakırköy Acıbadem de yapıcaz. Refakatçi 1 kişi alınıyor ve bütün testler yapılacakmış hem bana hem refakatçime

Hangi Acıbadem de yapacaksın? Biz inşallah Bakırköy Acıbadem de yapıcaz. Refakatçi 1 kişi alınıyor ve bütün testler yapılacakmış hem bana hem refakatçime
Bodrum Acıbadem de yapıcam canım. Öyle mi eşim olur yanımda ona da yapılacak o zaman doğumdan bi kaç gün önce mi yapılıyor acaba

32+3 oldu Bugün hiç birşey yapamamak , istediğini yapamamak çok zor Bugüne şükür .. ayağa kalktığım an kanama , sancı herbirşey oluyor

senin bayaa sancın çıkmış , hiç yürüyüş yapma bence , eve gider gitmez yat kilosu fln da iyi bebişinde ama yine de birazcık daha beklesin ayy bende 35. Haftalarda olsam bu sabah ağladım
Üzülme sıkıntı olsa doktor taburcu etmezdi kaldığı hergün kar sayılır kilosu kaçtı en son kontrolde.

kelebekmkelebek kuzum doktoruma sormayı unuttum Acıbadem de bize korona testi yapılacakmı acaba doğum öncesi bide refakatçi kaç kişi alıyorlar falan biliyormusun ?
Bugün anestezi doktoru ile görüştüm Son kez herşeyi konuştum doktorla da canım 15 Eylül sezeryan tarihim Acıbadem yapmıyor Corona testi istemediler normal kan tahlili verdim sadece sordular Temas ettiniz mi covidli biriyle diye.
Refakatçi tek kişi sabit alıyorlar bebeğiN babası hariç

Ay cok güzel bebişler geliyor 2 hafta sonra sağlikla alirsin kucağina inşallah 2ci ekim annesi sen olcaksin galiba

Bodrum Acıbadem de yapıcam canım. Öyle mi eşim olur yanımda ona da yapılacak o zaman doğumdan bi kaç gün önce mi yapılıyor acaba
Gelince yapıcaz dediler, benimde eşim yanımda olacak inşallah misafir kabul etmediklerini illa gelmesi gerekiyorsa anne, kardeş refakatçi odadan çıkar misafir girer ama en fazla 5-10dk dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…