Bugün anestezi doktoru ile görüştüm Son kez herşeyi konuştum doktorla da canım 15 Eylül sezeryan tarihim Acıbadem yapmıyor Corona testi istemediler normal kan tahlili verdim sadece sordular Temas ettiniz mi covidli biriyle diye.
Refakatçi tek kişi sabit alıyorlar bebeğiN babası hariç
Bugün anestezi doktoru ile görüştüm Son kez herşeyi konuştum doktorla da canım 15 Eylül sezeryan tarihim Acıbadem yapmıyor Corona testi istemediler normal kan tahlili verdim sadece sordular Temas ettiniz mi covidli biriyle diye.
Refakatçi tek kişi sabit alıyorlar bebeğiN babası hariç
Çok az kalmış canım gözün aydın geçenlerde biri yapmış eşiyle gitmiş eşi kalmış bi tek yanında bakayım değişmediyse bi sorarım bende gittiğimde.. demekki heryer farklı uygulama yapıyor korona için de
Gelince yapıcaz dediler, benimde eşim yanımda olacak inşallah misafir kabul etmediklerini illa gelmesi gerekiyorsa anne, kardeş refakatçi odadan çıkar misafir girer ama en fazla 5-10dk dediler.
Aynen geçen görümcemde dedi ilk nstye girmiş sancı çıkmış hiç hissetmemiş yatış falan yapmışlar ama 35,36 hafta falanmış o zaman İnşallah bizde şöyle 37yi falan görürüz gerçi bende 36da doğmuşum çocuğumda benim gibi aceleci olmasin
Aynen geçen görümcemde dedi ilk nstye girmiş sancı çıkmış hiç hissetmemiş yatış falan yapmışlar ama 35,36 hafta falanmış o zaman İnşallah bizde şöyle 37yi falan görürüz gerçi bende 36da doğmuşum çocuğumda benim gibi aceleci olmasin
Aman tövbe de canım sana çekmesin 37ye gelsek şöyle derin bi ohhh çekecem sonra doğum stresi ve sağlıklıca doğurma stresine giricem kasılmayı hissetmemek panik yapma açısından iyi ama yaa bişey olursa bi anda o sırada o var işte
Sağol canım teşekkürler Eskişehir Acıbadem bana söylemediler sanırım yapmayacaklar sadece anestezi doktoru bana dedi ki covidli birisiyle yakın temasın oldu mu hayır dedim o kadar. Doğumdan kaç gün önce yapacaklar ?
Çok az kalmış canım gözün aydın geçenlerde biri yapmış eşiyle gitmiş eşi kalmış bi tek yanında bakayım değişmediyse bi sorarım bende gittiğimde.. demekki heryer farklı uygulama yapıyor korona için de
Aynen bugune kdr sürekli hareketliydim bgnde sonra nasıl durcam bilmiyorum bende ayaktayken agrım sancım oluyo ama senn durum daha kritik tabi neysek bu zamanlara kadar geldik en azından sorunsuz sekilde
Sağol canım teşekkürler Eskişehir Acıbadem bana söylemediler sanırım yapmayacaklar sadece anestezi doktoru bana dedi ki covidli birisiyle yakın temasın oldu mu hayır dedim o kadar. Doğumdan kaç gün önce yapacaklar ?
Sağol canım evet baya az kaldı :) yok eşiniz girip çıkabilir odaya dediler refakatçi sabit kalacak ama değiştirmek yok dediler ve bir kişi
Sağol canım evet baya az kaldı :) yok eşiniz girip çıkabilir odaya dediler refakatçi sabit kalacak ama değiştirmek yok dediler ve bir kişi
Ay bende çok merak ediyorum test meselesini bi hamiş vardı Ankara Medicana giden ismini hatırlayamadım özür dilerim beni görüyorsan sorduysan banada söyler misin
Arkadaşlar bugün doktora gittik 34+3 haftalığız kilosu 2338 gram olması gerekenden 100 gram az dedi ama sorun yaratacak bir şey değil gayet normal dedi ama benim yine de böyle modum düştü azıcık sizinkiler nasıl bu haftada olanlar ?
Az kaldı canım sabret ya başından beri böyle olsaydın napıcaktın..
Benim eltim hamile kalınca 9 ay kalkmıyor.. Son 2 çoğunu doğurunca çocukları da vardı hamile kalınca perişan oluyordu ama bir şekilde atlatılıyor..