- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bana az gelmediArkadaşlar bugün doktora gittik 34+3 haftalığız kilosu 2338 gram olması gerekenden 100 gram az dedi ama sorun yaratacak bir şey değil gayet normal dedi ama benim yine de böyle modum düştü azıcık sizinkiler nasıl bu haftada olanlar ?
Birazcık zayıf olabilir annesi minyondur belki . Yeni doğan çocuk doktorları 2 kilo doğan bebekle 4 kilo doğan bebeğin sadece sağlığına bakıyor kilosuna değil hiç dert etme annesiArkadaşlar bugün doktora gittik 34+3 haftalığız kilosu 2338 gram olması gerekenden 100 gram az dedi ama sorun yaratacak bir şey değil gayet normal dedi ama benim yine de böyle modum düştü azıcık sizinkiler nasıl bu haftada olanlar ?
Bazı cocuklar daha önde gidiyor sanırım takılma kilosuna bence zaten alacak 32den sonra daha da hızlı alacak önemli olan sağlıgı iyi olsunda kiloyu aldırırız benceSanki oğlum daha kiloluydu bana çok zayıf geliyor yaaaminicikler
İnşallah teşekkür ederimBana az gelmedimaşallah iyi kilosu zaten en çok kilo son ay alınıyor şimdiden sonra kilo alımı hızlanacak..
Evet bizim doktorda aynı söylüyor kilo hiç bir zaman sağlık göstergesi değildir diye teşekkürlerBirazcık zayıf olabilir annesi minyondur belki . Yeni doğan çocuk doktorları 2 kilo doğan bebekle 4 kilo doğan bebeğin sadece sağlığına bakıyor kilosuna değil hiç dert etme annesi ❤
Benimde Medicanada olacak soran varsa bizede haber versinAy bende çok merak ediyorum test meselesini bi hamiş vardı Ankara Medicana giden ismini hatırlayamadım özür dilerim beni görüyorsan sorduysan banada söyler misin
Anladım canım ben görmüştüm doğum danışmanı ile birlikte bir kaç hafta önce ayrıntılı geZdik :)Önden gelin demediler canım ama biz tekrar görüşme ve odaları görmek için gidicez daha detaylı sorgulayacağım inşallah
Canım 37+1 olacak nasip olursa. 38 i beklemeyelim dedi plesantam yaşlanmaya başlamış çok hafif şuan sorun yok ama riske atmayalım dediTam kaç haftalık olacaksın doğum günü canımbak bu günlere geldin haftaları devirdin çok şükür
Bazı cocuklar daha önde gidiyor sanırım takılma kilosuna bence zaten alacak 32den sonra daha da hızlı alacak önemli olan sağlıgı iyi olsunda kiloyu aldırırız bence
Aynen hepsi farklı uygulama yapıyor..fiyat politikalarını da merak ediyorum ben size ne kadar fiyat verdiler mesela..ve doktorunuz dışardanmı geliyorAnladım canım heryer farklı galiba bazı yerler istemiş bazıları istememiş
Ya çok merak ettim ama yakında da gitmiycemBenimde Medicanada olacak soran varsa bizede haber versin
Bende 34+3 üm canım bana da plesanta yavaş yavaş yaşlanmaya başlıyor etrafında kireçlenmeler başlamış bazı kadınlarda erken olabiliyor demişti kilosu kaç acaba bebeğinizinAnladım canım ben görmüştüm doğum danışmanı ile birlikte bir kaç hafta önce ayrıntılı geZdik :)
Canım 37+1 olacak nasip olursa. 38 i beklemeyelim dedi plesantam yaşlanmaya başlamış çok hafif şuan sorun yok ama riske atmayalım dedi
Bende sırf o test için yapmayan hastane arıyorum ..istemiyorum kesinlikle o çubuğu sokmalarını düşündükçe bile içim fena oluyor..üstelik tamamen ticari buluyorum hiç samimi değil..benden istedikleri garantiyi kendileri bana vermiyor sonuçta..Ya çok merak ettim ama yakında da gitmiycemsezeryan bide benim yapmazlar inşallah çok korkuyorum sürüntü testinden ki ben bademciklerime bakılırken midem bulanan insanım
Kesinlikle bu konuda katılıyorum beni test ediyor ama orda dünya kadar çalışanı var hasta bakıcısından hemşiresine kadar kimin ne durumda olduğunu bilmiyoruz ama onlar bizden ücretli test istiyorlar hiç bir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen . Medicana yapıyo mu bilmiyorum ama yapacağım derse nasıl bir yol izlerim bilmiyorum doktorumdan çok memnunumBende sırf o test için yapmayan hastane arıyorum ..istemiyorum kesinlikle o çubuğu sokmalarını düşündükçe bile içim fena oluyor..üstelik tamamen ticari buluyorum hiç samimi değil..benden istedikleri garantiyi kendileri bana vermiyor sonuçta..
Aynı gündeyiz senle banada 2600 dedi ama önden gidiyor dedi yani hatasıyla uyumlu olsa 2400 2500 arası olacaktı o kdr düşük değil bence panik yapcak kadar kilo aldıran seyler ye biraz Bi dahakine Bi anda artmıs oldugunu görürsün inşİnşallah teşekkür ederim☺
Hic sıkma canını haftaya daha cok kilo alır değişiyo kilo alım hızları hem ölçüme göre de kilo oynuyo daha fazladır belki emin olamazsınArkadaşlar bugün doktora gittik 34+3 haftalığız kilosu 2338 gram olması gerekenden 100 gram az dedi ama sorun yaratacak bir şey değil gayet normal dedi ama benim yine de böyle modum düştü azıcık sizinkiler nasıl bu haftada olanlar ?
Evet doktorum dışardan gelicek 7500 sizinki ne kadarAynen hepsi farklı uygulama yapıyor..fiyat politikalarını da merak ediyorum ben size ne kadar fiyat verdiler mesela..ve doktorunuz dışardanmı geliyor
Olsun canım çok şükür ikizler zaten o zaman dilimi bile onlar için çok çok iyiAnladım canım ben görmüştüm doğum danışmanı ile birlikte bir kaç hafta önce ayrıntılı geZdik :)
Canım 37+1 olacak nasip olursa. 38 i beklemeyelim dedi plesantam yaşlanmaya başlamış çok hafif şuan sorun yok ama riske atmayalım dedi
Doktorum söylemedi hiç refakatçiyide sormadım iki haftaya gideceğim ben sizin ne zaman?Ya çok merak ettim ama yakında da gitmiycemsezeryan bide benim yapmazlar inşallah çok korkuyorum sürüntü testinden ki ben bademciklerime bakılırken midem bulanan insanım
Ben 7snde kontrolüm hastaneye gidiyorum ben ayla hanıma. Siz Doğumu mu oradaydıDoktorum söylemedi hiç refakatçiyide sormadım iki haftaya gideceğim ben sizin ne zaman?
Hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa doğum mu orda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?