2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen öyle durum .. yanima giren.cikan hasta bakicisindan temizlik personeline kadar bir gün oncesinde sivil hayatlarında kimle gorustu hangi düğüne gitti hangi markete.girdi hastalik kaptimi kapmadimi belli değil ama beni test yapmadan hastanesine sokmuyo.. ve benden istediği garantiyi benim paramla sağlıyo ne kadar samimi değilmi? hangi şehirdesin bilmiyorum ama bursa medicana test yapmıyor dün arkadaşım taburcu oldu daha yeni doğum yaptı istememişler

Ankaradayım ben gerçekten çok haklısınız test konusunda bende aynı fikirdeyim

Bende 34+3 üm canım bana da plesanta yavaş yavaş yaşlanmaya başlıyor etrafında kireçlenmeler başlamış bazı kadınlarda erken olabiliyor demişti kilosu kaç acaba bebeğinizin
evet bana da dedi onun için beklemeyeceğiz daha fazla. Benim ikiz 2493 ve 2224 oğlum küçük biraz sağlıklı olsun da doğunca da alır
Olsun canım çok şükür ikizler zaten o zaman dilimi bile onlar için çok çok iyi
Olsun tabi canım ben 32 yi göreyim yeter diyordum hayaldi bu haftalar

Kızlar bebeklerin kilolarina takılmayın lütfen..sağlıkları 10 puan üstünden değerleniyor kilo onemli bi konu değil okadar..hem emin olun hem normal hem sezaryen doğumda çok büyük bir dezavantaj..ciğerleri beyin gelişimi kalbi organları herşeyiyle saglikli cin gibi çocuklar olsunlar inşallah mühim olan o

Bence de kilo normal sınırlarda olduğu sürece önemli bir konu değil. Son bir haftada gittiğim iki doktor da bana kilo söylemedi, ikisi de solunum hareketlerini bariz şekilde yapıyor dedi. Demek ki önemli olan bu artık.

Kızlar ayaklarim çok yanıyo sabaha kadar uyuyamıyorum . Nasil bir cozum bulabilirim . Isin icinden çıkamadım uykusuzluktan beynim döndü artık 3.gece
Bel fıtığı olanlarda ayaklarda yanma, sıcaklık hissi vs. olabiliyor. Öyle bir yanma mı? Belki bel egzersizleri, oturuş ve yatış pozisyonu rahatlatabilir öyleyse. Benim ayaklarım da çok yanar ama yıkayıp kremleyince geçiyor genelde. Cilt kuruluğundan oluyor yani.

Aynen oyle 2500 bucuk oldular mi sorun yoktur hemen eve verirler kilolu bebekte cok sikinti oluyor ha bire şekerleri duşuyor surekli kan aliyorlar sağlikla doğsunlar kilosu hiç onemli digil besleriz onlari allahin izni ile

Aynen çok haklısın Doktorumun oğlu 3500 kilo doğmuş ama küvöz e girmiş yani sağlıklı olmasıyla kilosunun hiç alakası yok dedi bana 2000 olur ama ciğeri solunumu iyidir emme yutma refklesi vardır girmez dedi kilolu olsun da girmez diye düşünme sakın 2 y geçti mi geçti korkma artık dedi. Korkmuyorum çok şükür doğduktan sonra alır onlar en fazla 40’ı çıkana kadar sonra seçilip gider hepsi

Benim kızım 2000gr doğdu hüngür hüngür ağladım ben nasıl bakıcam bu çok küçük diye doktorum gel senle yoğun bakım ünitesine gidelim 4 kg bebekler var orda önemli olan sağlığı dedi.Sütün gelmez üzülme dedi 20 yaşındaydım çok tecrübesizdim nitekim sadece anne sütüyle ilk ay 1700 gr aldı.hep minyondu hala öyle gerçekten takılmamak lazım yeterki haftalarını tamamlayıp sağlıcakla gelsinler.

Kızlar ayaklarim çok yanıyo sabaha kadar uyuyamıyorum . Nasil bir cozum bulabilirim . Isin icinden çıkamadım uykusuzluktan beynim döndü artık 3.gece
Bnm haftalardır öle alıstım sanırım ama ilk zamnalr eşim bezi ıslatıp ayaklarıma sarıyordu biraz yelliyodu filan uyuyana kdr götürüyordu uyuduktan sonra farketmiyordum

Son düzenleme:
Bu arada o 5 haftayı napcam demiştin ya canım rapor hakkımız var o yıla ait. Yıl sonu oluyor zaten ocakta da yine 40 gün rapor alma hakkımız doğuyor. Okul olursa ve doktorun yazarsa raporla halledersin
Hayatımda hiç rapor gidip istemedim çok zor geliyor istemek. O zaman gelsin bakalım ne olacak. Bir çözüm bulmam lazım tabi. Hasta olduğumda bile rapor alamayan tiplerdenim ya hayırlısı.

Hayatımda hiç rapor gidip istemedim çok zor geliyor istemek. O zaman gelsin bakalım ne olacak. Bir çözüm bulmam lazım tabi. Hasta olduğumda bile rapor alamayan tiplerdenim ya hayırlısı.
Ben de öyleyim ama mecbur olunca işte canım napalım

Yanma varsa Böbreklerinizde sıkıntı olabilir tuzu azaltabilirsiniz,suyu artırın veya aksam yemeklerini hafif olanlardan tercih edin.

Doğru diyorsun. Sağlıklı olması demek kilo almış olması demek değil aksine çok kiloyu bebeklerde istemiyor doktorlar şeker den şüpheleniyorlar hemen. Rabbim sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…