2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen katılıyorum arkadaşım, burada kilo ile ilgili yazılanları okudukça aklıma senin geçenlerde bir konuşmada dediğin o kilolu bebeği sezaryenle bile çıkarmasının ne kadar zor olduğu geliyor. Ben normal doğumla 3 kilo bebek dünyaya getirmiştim erken doğumla o zaman şükretmiştim ya kilolu olsaydı nasıl doğururdum demiştim. Zaten bebeklerin tam kilo alacağı döneme geldik bundan sonra asıl kiloları alacaklar ha bir de dediğin gibi onları çıkarması var

Ben aynı durumdayım. Aşağıdan bişeyler çıkacakmış gibi oldu 20 adımda bir oturacak yer aradım. 10 dklık markete yarım saatte gidip geldim. Bi an yaşlandım mı 70 e mi gittim acaba dedim. Benim de 10 gün önce her şey normaldi acaba sancım mı var karnım çok settleşiyo çünkü, bebek aşağı kanala mı girdi diye diye korkuyla geçiyor bikaç gündür

Aynen öyle canım.. bırakın dışarda alsınlar o kiloyu içerde.bi faydası yok..şuan inanın benim şakir başladı beni dürtmeye sığmıyor velet bi yere anĺıyorum..bu da abisinin yolundan ilerliyor..nefes aldırmıyor..bütün organlarımi acıtıyor resmen dürtmekten..inanın aşagıdan yukarıdan hiç farketmez her halükarda zor cikiyor..direkt 3 aylık doguyo benim sıpalar..3.ayında 1 yaşına ulaşıyo ayda ikişer kilo aldı birde ilk oğlum düşünün artık taşıması da zor yaa..michelin lastilerinin reklamındaki gibiydi kolları gören ne kadarlik dediginde 3 aylik demeye korkuyodum

Aynen oyle 2500 bucuk oldular mi sorun yoktur hemen eve verirler kilolu bebekte cok sikinti oluyor ha bire şekerleri duşuyor surekli kan aliyorlar sağlikla doğsunlar kilosu hiç onemli digil besleriz onlari allahin izni ile
Benim oğlumda hicbir sıkıntı yoktu şükür çok sağlıklıydı ama kilosuna takılan arkadaşlar için söyledim bunu..çocuğun küvöze girmesini solunumu güzel yapıp yapmadığı belirler..kilo sağlık göstergesi değildir yani

Doğru diyorsun. Sağlıklı olması demek kilo almış olması demek değil aksine çok kiloyu bebeklerde istemiyor doktorlar şeker den şüpheleniyorlar hemen. Rabbim sağlıkla nasip etsin
Aynen oğlum doğar doğmaz hemen kanına baktılar çocukta şekermi var diye ..yoktu bişey gayet sağlıklıydı ama genelde öyle.oluyor

Benim halamın bebekleri de anne karnında öyle çok kilo alıyorlardı.. geçen bana seninki maşallah ikiz ama seni zorlamıyor ben bu oğlumda senin iki katın vardım çok zor taşıyordum dedi oğlanlarında maşallahı var..

Allah sana güç kuvvet versin valla benimkiler en son ikisi 3 kiloya yakındı taşıyamıyorum
Birde ben ağırlığa dayanıklı biriyim kuvvetim yerinde beni yedi bu bebekler depolarımı boşalttılar

Normal doğum ücreti mi bu sezeryan mı ? Çok demişler size ben 6500 e yapacağım. İndirim yaptılar pandemi den dolayı demek her hastane yapmadı belirli hastaneler yapıyor
Benim sezaryen mecburi..aslinda hic hastaneyle konuşmadım daha doktorum 8 bin oldugunu söyledi..fiyatlar cok değişken yaa her şehre bölgeye göre fark gösteriyo bende bunu anlamiyorum..Aynı hastane sonuçta

Sorma canim yaa ..yuruyusum degisti, heran alttan cikcak sanki sıgmiyo zibidi artık gercekten cok zor doktorum bir onceki kontrolümde merak etme normal gidiyoz bu sefer insallah gecmicek 4 kiloyu dedi cok sevinmistim..gecen kontrolde de öyle demiştim ama suan gidişat abisini geçicek gibi gözüküyo dedi..vallahi üzüldüm yaaa kimse anlamaz bunu ama öyle inan insan üzülürmü resmen üzüldüm...aklima doğumum geldi yani bu geçerse daha fena olcak düşünemiyorum şuan tırsmaya başladım ufaktan

Benim sezaryen mecburi..aslinda hic hastaneyle konuşmadım daha doktorum 8 bin oldugunu söyledi..fiyatlar cok değişken yaa her şehre bölgeye göre fark gösteriyo bende bunu anlamiyorum..Aynı hastane sonuçta
Acıbadem se çok pahalı orası benim doktorum sadece hastane ücreti 9000 dedi kendi ücreti ayrı onu sormadım bile..
Şimdi bağcılar medipolden fiyat aldım tek gebelik sezeryan 3950, ikiz gebelik 4450 doktorum orda..
Esenler medipole fiyat sordum 3000 civarıydı bende anlamadım neye göre belirliyorlar fiyatları

Allah yardımcın olsun canım halam da çok zorlandığını söylüyordu bende ağırlaştıkça sizi anlıyorum

Evet acibadem ama baksana onlarin bile kendi aralarında fiyatları çok farklı..şaşırdım ben hiç karar veremiyorum hala hastane işine..şu test olayı olmasaydı belliydi kafamda.netlemiştim..

bencede normal her bebek bir olmaz

Evet mesela bize doğum danışmanı geldi hBer verdi 8000 TL idi ama Pandemiden dolayı indirim yaptık yılbasına kadar 6500 TL dedi. Hatta biZde değişir FalaN diye korkudan ödeyelim hemen dedik kabul etmediler. dün konuştuk hala 6500. Yani dediğin gibi aynı hastane bir yerde neyse diğerinde de o olmalı Doktor dışardan gelirse ayrı ama. Benim doktorum Acıbadem de hep kontrollere oraya gittim bi de tüp bebek orda yaptırmıştım zaten

Kızlar ayaklarim çok yanıyo sabaha kadar uyuyamıyorum . Nasil bir cozum bulabilirim . Isin icinden çıkamadım uykusuzluktan beynim döndü artık 3.gece
Ben de ilk uc ay olmustu cok fena bir durum. Gidip soğuk suya tutuyordum ya da buz koyuyordum. Suya tutmam cok ise yaramiyordu, yatağa dönene kadar yanmaya başlıyordu yine. Buz iyi gelmişti ama en önemlisi vücutta bir eksikten oluyor o genelde demir eksikliği derler. Ben de kan dolaşımı zayiflamasindan bacaklarımda, bir de hamilelikten ilk üç ay huzursuz bacak sendromuyla birlikte gelmişti. Kendi kendine gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…