2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın Canım ikiz diyedir o fiyat Acıbadem bana 7.500 TL dedi spinal sezeryan doktorum dışarıdan gelecek tabi

32+3 oldu Bugün ❤hiç birşey yapamamak , istediğini yapamamak çok zor Bugüne şükür .. ayağa kalktığım an kanama , sancı herbirşey oluyor
Canim az daha sabret sonra hersey seni bekliyor zaten senin icin önemli olan bebeginin sağlığı annesi onu düşün mutlu ol

Ayy ben heyecan yaptim 15 eylul mu cok az kalmis ama hersey hazir bekliyomusun yani rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Sanki oğlum daha kiloluydu bana çok zayıf geliyor yaaa minicikler
Canim benimkide 2 hafta önden gidiyor doktorum her gitmeme korkutuyor sekerden boyle diye sekerimde çıkmıştı dikkatte ediyorum ama bazen kilolu olmasida sıkıntı boyuda uzun sanirim normalde doğuramayacam hayirlisi diyorum

Canim hic uzulme birazda kilo anne ve babanin genetigiyle alakali benimki hep 2 3 hafta önden gidiyor sekerden korkuyorlar ama biz yapılı insanlariz esimde bende her bebegin gelisimi ayni degilki yeterki saglikli olsun bide muz süt et kasar meyve cerez ye o zaman hepsi güzel kilo yapiyomus bebislere

Kıyamam maşallah şekerin etkileyecek kadar yükseliyor mu? Açlık/tokluk kaç çıkıyor canım

Kızlar gebelikte nane limon içebiliyor muyuz akşam bi halsizlik burun akıntısı başladı bende kemiklerim ağrıyor resmen korkuyorum koronadan da ne önerirsiniz bol su içiyorum
Zençefil limon bal yap canım gebelikte sıkıntı değil ben ilk aylar bulantıdan dolayı çok içmiştim gribe de birebir normal soğuk algınlığı da olabilir korkma hemen

Kıyamam maşallah şekerin etkileyecek kadar yükseliyor mu? Açlık/tokluk kaç çıkıyor canım
Günlük takip ediyorum aslinda aclik 85 100 arasi degisiyor tokluk 160 gecmedi daha yürüyüş yap dedi onu yapamiyorum sadece diyet yetmez yürüyüş cok onemliymis

O kadar cok kilo muhabbeti yapmisizki ruyama girdi resmen doktora gitmisim sikinti var bebek 1 kilo fazla falan dedi korkuttu beni bende bisey olmadan dogurayim falan dedim hic umut yok gibisinden konustu odum koptu resmen uyandim hala etkisindeyim seker var diye cocuk cok kilo.almasin diye dua eder oldum korkudan herseyin hayirlisini versin rabbim bakalim 7 eylulde kontrol var ve ne durumdayiz insallah arayi iyice acmaz sipa biraz zamaninda ilerlese rahatliycam valla

Günlük takip ediyorum aslinda aclik 85 100 arasi degisiyor tokluk 160 gecmedi daha yürüyüş yap dedi onu yapamiyorum sadece diyet yetmez yürüyüş cok onemliymis
Bende de şeker çıktı ama yürüyüş bende yapamıyorum inanılmaz yoruluyorum ayaklarım zaten çok ağrıyor ama yürüyüş yaptığım dönemlerde çok iyi hissediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…