Doktor tarih verdi mi? canımEvet canım olabilir iki bebek olunca fiyatta farklı oluyor
37. Haftaya kadar dursalar iyi dedi 8, ekime denk geliyor ben 15 ekime kadar gitmek istiyorum 38. Haftaya kadar içerde tutabilsem iyidirDoktor tarih verdi mi? canım
Yok canım benimkide dışardan doktorumun kendi yeri var ama anlaşmalı olduğu hastaneler var doğum yaptırdığı biride orası ondan belkide.. bide oranın kendi doktorlarının ücretinin daha yüksek olduğunu duymuştumaaa süpermiş benimki içinde demedi yaa...şaşırdım şimdi..doktorum dışardan benim..sen oranın doktoruna mı gidiyosun kontrole o yüzden.belki uygun
Amin evet ben 28 den beri erken doğum tehlikem olduğu için zaten Herşey hazırdı temzilik. , dolapları , hastane çantam , odaları :)Ayy ben heyecan yaptim 15 eylul mucok az kalmis ama hersey hazir bekliyomusun yani rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Bu hafta sonu çok sıcak daha doğrusu bütünDün gece de çok mu sıcaktı yoksa ben mi yanıyorumŞuan da aşırı sıcak geliyor bana
Masallah canim tam hayalimdeki bebis anlattigin yer onu annesiAynen öyle canım.. bırakın dışarda alsınlar o kiloyu içerde.bi faydası yok..şuan inanın benim şakir başladı beni dürtmeye sığmıyor velet bi yere anĺıyorum..bu da abisinin yolundan ilerliyor..nefes aldırmıyor..bütün organlarımi acıtıyor resmen dürtmekten..inanın aşagıdan yukarıdan hiç farketmez her halükarda zor cikiyor..direkt 3 aylık doguyo benim sıpalar..3.ayında 1 yaşına ulaşıyoayda ikişer kilo aldı birde ilk oğlum düşünün artık taşıması da zor yaa..michelin lastilerinin reklamındaki gibiydi kolları gören ne kadarlik dediginde 3 aylik demeye korkuyodum
İnşallah dururlar annesi37. Haftaya kadar dursalar iyi dedi 8, ekime denk geliyor ben 15 ekime kadar gitmek istiyorum 38. Haftaya kadar içerde tutabilsem iyidir
Ben dün gece sıcaktan uyuyamadımDün gece de çok mu sıcaktı yoksa ben mi yanıyorumŞuan da aşırı sıcak geliyor bana
peki senin doktor ücreti icindemi canımGünaydınCanım ikiz diyedir o fiyat Acıbadem bana 7.500 TL dedi spinal sezeryan doktorum dışarıdan gelecek tabi
Masallah canim tam hayalimdeki bebis anlattigin yer onu annesi
Yok canım çıkmadı.Canim seker cikmismiydi sende sekerden yanar derler ama benimde sekerim var corapsiz duramiyorum ben hava azicik esse ayagim donuyor
Bende ayni durumdayim canim strestende yukseliyormus seker ama insanı korkutuyorlar iste hayirli sonuclar alırız allahin izniyle seninki en son ne kadardıO kadar cok kilo muhabbeti yapmisizki ruyama girdi resmen doktora gitmisim sikinti var bebek 1 kilo fazla falan dedi korkuttu beni bende bisey olmadan dogurayim falan dedim hic umut yok gibisinden konustu odum koptu resmen uyandim hala etkisindeyim seker var diye cocuk cok kilo.almasin diye dua eder oldum korkudan herseyin hayirlisini versin rabbim bakalim 7 eylulde kontrol var ve ne durumdayiz insallah arayi iyice acmaz sipa biraz zamaninda ilerlese rahatliycam valla
Ya çok tatlılar sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebiş benimde yeni aldıklarım ortalama bu kadar ama 3 ay önce ablam doğum yapmıştı ondan da geldi bayağı bir anda Çok oldubaya sıcak bir geceydi ama bir tık daha iyi uyudum bir önceki geceden uykusuzdum çünkü. yalnız şu an sucuk gibiyimoğluşun kıyafetleri ayırdım eksikleri gördüm. 3 aya kadar eksiğimiz yok. size de eklim fikir olur. bundan fazlasına hiç gerek yok küçülüp gidecektir eskimeden
Maşallah canım seninkiler tam tosuncukAynen öyle canım.. bırakın dışarda alsınlar o kiloyu içerde.bi faydası yok..şuan inanın benim şakir başladı beni dürtmeye sığmıyor velet bi yere anĺıyorum..bu da abisinin yolundan ilerliyor..nefes aldırmıyor..bütün organlarımi acıtıyor resmen dürtmekten..inanın aşagıdan yukarıdan hiç farketmez her halükarda zor cikiyor..direkt 3 aylık doguyo benim sıpalar..3.ayında 1 yaşına ulaşıyoayda ikişer kilo aldı birde ilk oğlum düşünün artık taşıması da zor yaa..michelin lastilerinin reklamındaki gibiydi kolları gören ne kadarlik dediginde 3 aylik demeye korkuyodum
Ben 30+6 da gitmiştim 1898gr çıkmıştı 1hafta önde dedi ama sanki daha mı önde bilemedim lanet seker ya insan sevinemiyoda bebisi toplu oluıcak diye acaba sekerdenmi diye diyet yürüyüş hepsine de dikkat ediyorum takdir Allah'tan ama artık nasıl etkilendiysem rüyalarıma giriyor az kaldı kontrole inşallah arayı açmaz daha daBende ayni durumdayim canim strestende yukseliyormus seker ama insanı korkutuyorlar iste hayirli sonuclar alırız allahin izniyle seninki en son ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?