2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
aaa süpermiş benimki içinde demedi yaa...şaşırdım şimdi..doktorum dışardan benim..sen oranın doktoruna mı gidiyosun kontrole o yüzden.belki uygun
Yok canım benimkide dışardan doktorumun kendi yeri var ama anlaşmalı olduğu hastaneler var doğum yaptırdığı biride orası ondan belkide.. bide oranın kendi doktorlarının ücretinin daha yüksek olduğunu duymuştum Ama anladığım kadarıyla hepsi farklı uygulama yapıyor her konuda.

Ayy ben heyecan yaptim 15 eylul mu cok az kalmis ama hersey hazir bekliyomusun yani rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Amin evet ben 28 den beri erken doğum tehlikem olduğu için zaten Herşey hazırdı temzilik. , dolapları , hastane çantam , odaları :)

Masallah canim tam hayalimdeki bebis anlattigin yer onu annesi

Bende dün gece uyuyamayanlardanım Beynim kaynadı sanki bütün gece. 3 kere gecelik değiştirdim. Vantilatörün altında yatmama rağmen sıfır etki. Sabahtan beri de başım çatlıyo ağrıdan. Şu sıcaklar mevsim normallerine dönsün pilizz

baya sıcak bir geceydi ama bir tık daha iyi uyudum bir önceki geceden uykusuzdum çünkü. yalnız şu an sucuk gibiyimoğluşun kıyafetleri ayırdım eksikleri gördüm. 3 aya kadar eksiğimiz yok. size de eklim fikir olur. bundan fazlasına hiç gerek yok küçülüp gidecektir eskimeden

Eklentiler

• IMG_20200830_120642.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20200830_123808.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20200830_121828.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20200830_124239.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar uykusuz geceler başladı sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan reflü bir yandan gece oturup sinirden 1 saat ağladım eşim mis gibi uyuyor onu gördükçe daha da sinir oldum Reflü derdim yoktu iki üç gündür bayağı zorladı ne süt etki ediyor ne dondurma belim ağrıyor uzanayım diyorum reflü yatırmıyor ben sevmedim bu son ayları geçen hafta doğmasın diye ağlıyordum şimdi doğsun diye ağlamaya başlayabilirim garip bir duygusallık var

Bende ayni durumdayim canim strestende yukseliyormus seker ama insanı korkutuyorlar iste hayirli sonuclar alırız allahin izniyle seninki en son ne kadardı

Ya çok tatlılar sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebiş benimde yeni aldıklarım ortalama bu kadar ama 3 ay önce ablam doğum yapmıştı ondan da geldi bayağı bir anda Çok oldu dediğin gibi kısa zamanda küçülecekler hediye almak isteyen olursa 3 aydan büyük alın diyeceğim ben de zaten ilk aylar ziyaret kabul etmeyeceğim

Maşallah canım seninkiler tam tosuncuk

Bende ayni durumdayim canim strestende yukseliyormus seker ama insanı korkutuyorlar iste hayirli sonuclar alırız allahin izniyle seninki en son ne kadardı
Ben 30+6 da gitmiştim 1898gr çıkmıştı 1hafta önde dedi ama sanki daha mı önde bilemedim lanet seker ya insan sevinemiyoda bebisi toplu oluıcak diye acaba sekerdenmi diye diyet yürüyüş hepsine de dikkat ediyorum takdir Allah'tan ama artık nasıl etkilendiysem rüyalarıma giriyor az kaldı kontrole inşallah arayı açmaz daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…