2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam
Benim de peynir dışımda süt ürünleriyle aram pek yok dr dişlerin gider kemikler zayıflar bebek sendeki depoları kullanır dedi en az 4 tercihen 5 porsiyon Ca içeren ürün tüketmek lazımmış ben sadece peynir bir de süt yoğurt çok gaz yapıyor bende ondan yemek istemiyordum bir yandan da Demir düşük yemek yanında o yüzden emilimi düşürmesin diyordum ama dr olmaz öyle dedi Ca yazdı
Bir de söyle yap aralarda hazır havalarda sıcak yoğurda su değil de soda katarak ayran yapıp iç dedi ben denemedim henüz ama bir dene istersen

ne kadar sürede kullanacaksın onu 3-4 lt su ile bayaa artmıştır hazırını niye kullanmadın çok zahmetli değil mi bu yöntem

Yoğurttan çok güzel dondurma tarifleri var, buzluğa atıp sonra yiyebilirsin ama süt fln iç illa yoğurt yicem diye zorladıkça daha çok tiksindirme kendini bari.
Valla öyle canım zorladıkça yok iyice tiksindim bi kaşık alayım dedim yok çıkartacaktım nerdeyse bazılarını deniycem olmazsa da süte devam

Benimde öyle canım ya bi süre yiyorum içiyorum mesela bir tiksinti geliyor sonra hadi başa sarıyorum sütü nefes almadan içiyorum hele bu aralar sabah yumurtayı zor yiyorum etleri çok seçiyorum onlardan da iğrelti geliyor bu aralar mide küçüldüğü için mi oluyor nedir anlamadım bi kaç haftadır böyleyim Deneyim onu da canım çok sağol

ne kadar sürede kullanacaksın onu 3-4 lt su ile bayaa artmıştır hazırını niye kullanmadın çok zahmetli değil mi bu yöntem
Cok basit canim ne zahmeti olcakki hazirini kullanmiyorum uzun suredir bu şekildr daha sağlikli geliyor tercih meselesi cekiyor kendini azaliyor suyu tahmini 3 4 diyorum ben olcu kullanmadim ama 3 litrelik şişeye girdi

benimde bugun kontrolde doktor dedi ki hurma yemeye basla merdiven cik gunde 5bin adimla basla 10bin adima cikar yuru dedi gogsune zeytinyagi surmeye basla dedi bakalim bunlara basliycam kizlar
Hayirlisi olsun zeytin yaği bende kullaniyorum memelere arti bebek yaği olarak cok güzel oluyor bebişimde kullancam bu seferde yikadiktan sonra zeytin yaği ile mesaj yapiyorum mişil mişil yatiyor bide bezinu değiştirince karin altina hafif masaj yapiyorum yağ ile rahatliyor tavsiye ederim bebek yaği olarakta

zeytinyagi rahatlatiyordur bende deniyim canim teseklur ederim

İnşAllah canım sağol sağlık ocağında kültür verilebiliyor mu bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…