2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam
Siz bu aralar yiyemiyorsunuz ben hiç yiyemiyorum. Ne süt ne kefir, ne yoğurt. Sadece peynir yiyebiliyorum o da ne kadar olacak. Doktorum sordu tüketiyor musun diye. Yok dedim sevmiyorum. O da Ca takviyesi yazdı. Onu alıyorum. Tabi doğal yolla almak iyidir ama hiç tüketemşyorsanız hemen bir takviye alın. Kemikler dişler gidiyor sonra.

benimde bugun kontrolde doktor dedi ki hurma yemeye basla merdiven cik gunde 5bin adimla basla 10bin adima cikar yuru dedi gogsune zeytinyagi surmeye basla dedi bakalim bunlara basliycam kizlar
Zeytinyağı asitli bir yağdır yalnız dikkatli kullanın. Mutlaka kullanmadan önce cezvede dumanı çıkıncaya kadar ısıtın ki asiti çıksın. Biz kendi yağımızı kullanıyoruz Li su zeytini yağı yani asidi en düşük yağlardan biri ama mutlaka yakarız. Yarardan çok zarar getirebilir özellikle çatlayan göğüslere falan.

tesekkurler canim bilgi icin oyle yapiyim bende

Genetik olabilir canım muhtemelen 3.5 kg i geçer seninki:)

Evet lc güzel bir marka yapmaz ama keşke altlarin hepsini corapsiz alsaydin ha bire cikiyor ayaklarindan
Çoraplar daha çok çıkmaz mı ? Anlamadım çoraplılar nasıl çıkacak ki ayağından, dönüyo mu?. Önce 4 tane çoraplı aldım sonra diğer ikisini hem daha küçük hem de çorapsız olarak değiştirdim

yok canm kayiyor bunlar bebek bacaklarini hareket ettirdikce Ustune olmadi bi cift corap giydirisin Saglikla gelsinler

Hadi ya işte süt ürünlerini herkes tüketemiyor bide hamilelik iyice hassaslaştırıyor bünyeyi Süt peynir tüketiyorum bende yoğurtta içinde birşeyler oldukça yiyorum

Tecrübeli anneler lc nin bebek ürünleri nasıl kaliteli mi ? Bunlar 43 liraya geldi inşAllah bozulmaz renkleri
Ben hiç bebe ürünlerini denemedim ama.tişört alırım kendime çok gayet güzel lcw günlük giyimde..bebe ürünleride güzeldir eminim..bunlarda cok cici cok begendim gule gule giysin insallah

Bebeğini hissetmeyen bir arkadaşımız vardı nooldu yazdımı acaba merak ettim

Benim eşim evlendigimizden beri temizliği yapıyor sağ olsun. Süpürme silme işi hep ondaydi zaten, devam ediyor. Dışarıdan temizlikçi almadık hic. Ben daha çok mutfakta olmayı seviyorum. Gerçi onu da seviyor. Yemek yapmayı sever. Sevmediği şey yatak yapmak, tezgah temizlemek falan. öyle aşırı titiz degiliz ikimizde. Evimiz haftada bir silinir, haftada iki kez de supurulur, düzenli olarak da evde yemek yeriz, dışardan söylemeyi sevmiyoruz pek. Market alisverisine de birlikte gideriz genelde. Ya da bazen iş çıkışı kendi gider eksikleri alır.
Hamilelikte de aynı düzen devam etti.

Son düzenleme:
Ne yazdı doktor Ca takviyesi olarak? Merak ettim ben osteocare kullanıyorum da acaba farklı bişey mi yazdı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…