2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor benide 32. Haftada çağırdı cuma mı gitsem pazartesi mi karar veremedim bende..
Ozamana kadar her biri 2000 grm olursa çok iyi olur dedi inşallah kilo almışlardır..
Benim 2000 olmamistir daha ,yarin 31 haftalik oluyorlar qma enaz 400 almis olsalar iyi sanki

Erken doğum ihtimali için 2000 olursa iyi olur dedi..
32. Hafta 2000 olsak 35. Haftada 2500'ü geçelim en azından erken doğum olsa kiloları yeterli olsun dedi..
Senin çokoprensler olmuştur inşallah o zaman. Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini. Tüm bebişler sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

yetişemedim muhabbetlere. ben de +8le ilerliyorum ama sanırım hedefim olan +10u geçerim bu gidişleben 80le hamile kaldım. ne kadar az alırsam o kadar iyi.
bebeğin kıyafetlerinin ilk postasını attım.hep açık renkler ama ne olur ne olmaz 2 tane renk mendili ile 30derecede narin programa attımbirazdan biter. sonra koyu renkleri var onları da atarım bir parti.

Kolay gelsin canım
bende yarın son alışverişime çıkacağım inşallah hafta sonu kalabalık olur diye çıkmadım onun için hafta içine bıraktım, sonra da yıka ütüle yerleştir ne olur ne olmaz hazır olalım

bu güzel yanlarıydı tabisi ben yinede elimdekinden memnunum

Kizlar selam. 2 hafta sonra cati muayanesi yapacağını söyledi doktor. Yaptıranlar var mi ? Doğumu tetikler mi beni korkutan o acikcasi. Acisi kişiden kişiye değişir diyorlar stres yapmamaya çalışıyorum o yuzden

Çatı muayenesi olmadım ama kanamayla gittim 2 hafta önce açıklık muayenesi oldum ikisi de aynı zaten iki parmakla bakılıyor. Doğumu tetiklemiyor bu arada hemşireye bende aynısını söyledim :) bu şekilde açıklık yoksa bile siz var edeceksiniz dedim olur mu hiç dedi güldü eğer öyle olsa normal doğum yapamayan herkese bu muayeneyi yaparız normal doğurur dedi.

acı konusuna gelince acımıyor. Rahat olmanız çok önemLi. Sadece parmakla muayene edildiği için ben irite oldum rahatsız hissettim kendimi korkmayın çok kısa sürüyoR.

Kızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz
Bende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki

Bende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki
Doktor ilaç verdi mi canım son zamanlarda çoğalıyor sanırım ama protein neden yüksek çıkmış

Tek ciddiye alman gereken protein diğerleri gebelikte yüksek çıkıyor zaten.Ne dedi doktor proteine tansiyon takibi yapıyor musun.

Merhaba öyle tetiklenmez canım, ben oğlumda oldum rahim ağzının yumuşamasına ve çatıyı kontrol ediyor öyle acıyan bir durum da yok. 2 hafta sonrada sezeryan olmam gerekti.

38 Haftalık olacaksın zaten tetiklese de sorun olmaz ki.
Bende tam 37. haftamda olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…