2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki
proteinin değeri yazıyor mu? tansiyonun nasıl ilerliyor? protein kaçağı ile tansiyon doğrudan ilişkili önemli bir durum

Gunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
Bebekler alıyordur korkma canım. Geçen yengem son aylarda kilo veriyordum ben dedi. Bazı gebelerde öyle oluyor. Mide rahatsızlıkları sebebiyle ve bebek anneyi zorladığı için anne kilo veriyor

Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam

proteinin değeri yazıyor mu? tansiyonun nasıl ilerliyor? protein kaçağı ile tansiyon doğrudan ilişkili önemli bir durum
Tansiyonumu hep ölçüyorum problem yok. 10 7 veya 9a 6 çıkıyor genelde. Protein +1pozitif diyor sadece

Banu çiftçi hiç tavsiye etmiyor yapmıyor da. Bebek 24 saat içinde kanaldan çıkamazsa çatı uyumsuzluğu vardır diyoruz ve sezeryan mecburi olur diyodu. Ama çoğu doktor yapıyor en korktuğum şeylerden benim de

Bende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki
Lökosit gebelikte zaten yükselen bir şey, tek başına gösterge olmadığı için kültür isteniyor. İdrar kültüründe üreme olmazsa enfeksiyon yok demek. Olursa da üreme miktarına ve türüne göre antibiyotik verir tedaviden daha iyi sonuç alınır. Üzülünecek bir şey değil.

İnşAllah canım sağol. Bakteri çıkmamış aslında ama kültür için tekrar idrar vericem di mi?

Hayirli olsun canim ne kadar şirinler dime minik minik bu arada bebek deterjanini kendim yaptim lavantali sabunu rendeledim neden lavanta cunku sakinlestirme rahatlama özelliği var biliyorum rendeledikten sonra ustune 3 4 litre sicak su doktum sonra blendirdan gecirdim purussuz oldu içine sirke ve 2 paket kabartma tozu koydum karbonatta olur mikroplarini öldürsün diye koydum bunlari calkaladim yumuşatici gözünede elma sirkesi koydum mis gibi koktu ama cok yumuşak oldu pamuk gibi yapmak isterseniz diye yazdim

İnşAllah canım sağol. Bakteri çıkmamış aslında ama kültür için tekrar idrar vericem di mi?
Evet. İdrar tahlilinde bakteri de çıksa önemli değil. O vajinadan vs. de bulaşmış olabiliyor. Kültür için bir mendil veriyorlar. Onla silinip sonra idrarın orta kısmını kaba doldurmanı istiyorlar. İnşallah bir şey çıkmaz, için rahat etmiş olur.

Normal sabun uzun vadede makinada sıkıntı yaratmaz di mi?

valla hiç uğraşmak istemedim. baby menin deterjanı çok güzel. kızımda da başlarda hep onu kullanmıştım. kokusunu bile özlemişim

Bende çamaşırları yeni yıkadım 3e ayırdım 2si yıkandı beyazlar kaldı ve hamile kalma kilomuz aynı diken üstündeyimm fazla almayımm diye ama bende ödem var. Kolayy gelsiin

donuk meyvelerle blendardan geçirebilirsin peynir , süt tüket illa yoğurt diye kendini zorlama bence
Meyveleri deniycem canım süt içiyorum nesguikle yiyorum onu da peynirde yiyorum yiyebildiğim kadar sabahları yeterli geliyormudur diye tereddüte girdim yoğurt yemediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…