proteinin değeri yazıyor mu? tansiyonun nasıl ilerliyor? protein kaçağı ile tansiyon doğrudan ilişkili önemli bir durumBende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki
Bebekler alıyordur korkma canım. Geçen yengem son aylarda kilo veriyordum ben dedi. Bazı gebelerde öyle oluyor. Mide rahatsızlıkları sebebiyle ve bebek anneyi zorladığı için anne kilo veriyorGunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
Tansiyonumu hep ölçüyorum problem yok. 10 7 veya 9a 6 çıkıyor genelde. Protein +1pozitif diyor sadeceproteinin değeri yazıyor mu? tansiyonun nasıl ilerliyor? protein kaçağı ile tansiyon doğrudan ilişkili önemli bir durum
Yapıyorum canım problem yok. Dr idrar kültürü ver dedi sadece. Nasıl oluyor bilmiyorumTek ciddiye alman gereken protein diğerleri gebelikte yüksek çıkıyor zaten.Ne dedi doktor proteine tansiyon takibi yapıyor musun.
Banu çiftçi hiç tavsiye etmiyor yapmıyor da. Bebek 24 saat içinde kanaldan çıkamazsa çatı uyumsuzluğu vardır diyoruz ve sezeryan mecburi olur diyodu. Ama çoğu doktor yapıyor en korktuğum şeylerden benim deKizlar selam. 2 hafta sonra cati muayanesi yapacağını söyledi doktor. Yaptıranlar var mi ? Doğumu tetikler mi beni korkutan o acikcasi. Acisi kişiden kişiye değişir diyorlar stres yapmamaya çalışıyorum o yuzden
Lökosit gebelikte zaten yükselen bir şey, tek başına gösterge olmadığı için kültür isteniyor. İdrar kültüründe üreme olmazsa enfeksiyon yok demek. Olursa da üreme miktarına ve türüne göre antibiyotik verir tedaviden daha iyi sonuç alınır. Üzülünecek bir şey değil.Bende de protein ve lökosit pozitif çıkmış. Epitel de yüksek çıkmış. İdrar kültürü ver dedi dr um. Ama yanma kaşıntı falan yok 3 lt den fazla su içiyorum. Neden böyle oldu ki
Meyve parçaları koyabilirsin sevdiklerinden, ya da bal ekleyebilirsin. :)Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam
Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam
çorbasını yapsan yiyebilirmisin? ya da ayran olarak tüket.Kızlar ben yoğurt yiyemiyorum bu aralar bazı şeylerden bi iğrelti gelmeye başladı nasıl yiyebilirim içine ne katsam
İnşAllah canım sağol. Bakteri çıkmamış aslında ama kültür için tekrar idrar vericem di mi?Lökosit gebelikte zaten yükselen bir şey, tek başına gösterge olmadığı için kültür isteniyor. İdrar kültüründe üreme olmazsa enfeksiyon yok demek. Olursa da üreme miktarına ve türüne göre antibiyotik verir tedaviden daha iyi sonuç alınır. Üzülünecek bir şey değil.
Hayirli olsun canim ne kadar şirinler dime minik minikyetişemedim muhabbetlere. ben de +8le ilerliyorum ama sanırım hedefim olan +10u geçerim bu gidişleben 80le hamile kaldım. ne kadar az alırsam o kadar iyi.
bebeğin kıyafetlerinin ilk postasını attım.hep açık renkler ama ne olur ne olmaz 2 tane renk mendili ile 30derecede narin programa attımbirazdan biter. sonra koyu renkleri var onları da atarım bir parti.
Evet. İdrar tahlilinde bakteri de çıksa önemli değil. O vajinadan vs. de bulaşmış olabiliyor. Kültür için bir mendil veriyorlar. Onla silinip sonra idrarın orta kısmını kaba doldurmanı istiyorlar. İnşallah bir şey çıkmaz, için rahat etmiş olur.İnşAllah canım sağol. Bakteri çıkmamış aslında ama kültür için tekrar idrar vericem di mi?
Normal sabun uzun vadede makinada sıkıntı yaratmaz di mi?Hayirli olsun canim ne kadar şirinler dime minik minikbu arada bebek deterjanini kendim yaptim lavantali sabunu rendeledim neden lavanta cunku sakinlestirme rahatlama özelliği var biliyorum rendeledikten sonra ustune 3 4 litre sicak su doktum sonra blendirdan gecirdim purussuz oldu içine sirke ve 2 paket kabartma tozu koydum karbonatta olur mikroplarini öldürsün diye koydum bunlari calkaladim yumuşatici gözünede elma sirkesi koydum mis gibi koktu ama cok yumuşak oldu pamuk gibi yapmak isterseniz diye yazdim
valla hiç uğraşmak istemedim. baby menin deterjanı çok güzel. kızımda da başlarda hep onu kullanmıştım. kokusunu bile özlemişimHayirli olsun canim ne kadar şirinler dime minik minikbu arada bebek deterjanini kendim yaptim lavantali sabunu rendeledim neden lavanta cunku sakinlestirme rahatlama özelliği var biliyorum rendeledikten sonra ustune 3 4 litre sicak su doktum sonra blendirdan gecirdim purussuz oldu içine sirke ve 2 paket kabartma tozu koydum karbonatta olur mikroplarini öldürsün diye koydum bunlari calkaladim yumuşatici gözünede elma sirkesi koydum mis gibi koktu ama cok yumuşak oldu pamuk gibi yapmak isterseniz diye yazdim
yetişemedim muhabbetlere. ben de +8le ilerliyorum ama sanırım hedefim olan +10u geçerim bu gidişleben 80le hamile kaldım. ne kadar az alırsam o kadar iyi.
bebeğin kıyafetlerinin ilk postasını attım.hep açık renkler ama ne olur ne olmaz 2 tane renk mendili ile 30derecede narin programa attımbirazdan biter. sonra koyu renkleri var onları da atarım bir parti.
Sivi deterjan oluyor ne zarari olcak kucuk kizimda da kullandim blendirdan güzel gecirmen lazim topaklik kalmasin hiçbişeyde olmaz mis gibi oluyorNormal sabun uzun vadede makinada sıkıntı yaratmaz di mi?
İyi fikir canım bunları deneyim teşekkür ederimMeyve parçaları koyabilirsin sevdiklerinden, ya da bal ekleyebilirsin. :)
ödem az bende de var gibi. ama çok belli diil henüz.kızımda 15-16kg almıştımBende çamaşırları yeni yıkadım 3e ayırdım 2si yıkandı beyazlar kaldıve hamile kalma kilomuz aynı diken üstündeyimm fazla almayımm diye ama bende ödem var. Kolayy gelsiin
Meyveleri deniycem canımdonuk meyvelerle blendardan geçirebilirsinpeynir , süt tüket illa yoğurt diye kendini zorlama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?