2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
J

Canim kayiyor arkadaşin dediği gibi sikmayan bir corap giydirmen lazim ustune

Demek şehir efsanesi değilmiş böylesi de varmış. Maşallah diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın

Demek şehir efsanesi değilmiş böylesi de varmış. Maşallah diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın
Benim eşimde istesede yapamaz elinden gelmez biraz da öyle işine geliyor gibi bende bırakamam pek en halsiz zamanlarda bile kendimi sürüklerim iş güç yemek diye ama çocuklarım güzel alışıyor ev de süpürüyorlar toz da alıyorlar

aynenn canm Tarihlerimz yakin Vitamin hapi olarak ne kullaniyorsn yada kan
Evet canım bakalım doğumlarımız ne zaman olacak vitamin decavit kan ilacı da ferrum kullanıyorum canım. Kan ilacını hergün bi tane alıyorum da decavit midemi bulandırıyo ve kocaman 2 aydır 4-5 tane içmişimdir.

Ben hiç bebe ürünlerini denemedim ama.tişört alırım kendime çok gayet güzel lcw günlük giyimde..bebe ürünleride güzeldir eminim..bunlarda cok cici cok begendim gule gule giysin insallah
Aynen normalde iyidir Lc. Bebek ürünleri hiç almadım lc den. Bebeğime almak nasip oldu şükür ki amin inşAllah çok teşekkür ederiz teyzesi

Canim kayiyor arkadaşin dediği gibi sikmayan bir corap giydirmen lazim ustune
Anladım canım kayarsa öyle yapayım mecbur. Ben ayriyeten 3 tane de çıtçıtlı çoraplı tulum almıştım diye ve çorapsızların tipi de çok güzel değildi diye hepsini çorapsız almadım. Onlar hep kayacak yani

Günaaaaydın
Bir çoğumuzun Ekim anası olacağımızı sandığımız ama sonlara doğru doğumların başlayacağı ay geldi çattı
Valla hiç belli olmaz bu bıdıkların işi canları ne zaman isterse. Bi arkadaşım 40.haftasında yapmadığı şey kalmamış gelmiyor yok gelmiyor yani ne sancı var ne bişe okuldan bi arkadaşım da kızına 42.haftada doğum yapmış bişe yapmadın mı diyorum doğum için. Ben amuda kalksaydım bile yerinden kımıldamazdı kızım diyo

Kızlar daha aceleci oluyor da belli de olmuyor gerçekten. Yok valla 41-42 dayanamam
38 de gelsin çokta şey yapmasın

Daha torun yok bizde olunca ne olcak bilmiyorum bizde anne olucaz acaba bizdemi oyle oluruz diye düşünüyorum hani

Benimkide ayni canim 31+3de 2227grm cıktı doktor sekerdende olabilir genetikte dedi bizde minyon kisiler degiliz eşimle boya şeker etki etmez dedi boyuda 2 hafta önden gidiyordu 46 cmdi haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalim ne kadar olmus minnosum

Günaaaaydın
Bir çoğumuzun Ekim anası olacağımızı sandığımız ama sonlara doğru doğumların başlayacağı ay geldi çattı
Eylül ayına gözümüzü açtık, Allahım 28 gün kaldı çok fena heyecanlandım
sağlıkla sıhhatle inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…