2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen öyle deyince ben bile heyecanlandim allahim artik 3 kişi oluyoruz
Hayırlısıyla gelsinler inşallah bizde 4 kişi oluyoruz Abisi hergün soruyor ne zaman doğacak kardeşim? Diye. 6 ay var daha dediğimizi dün gibi anımsıyorum şimdi geriye gün sayıyoruz çok şükür Rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursun

Kızlar günaydın
Benim kasık kemiğinde bir ağrı var leğen kemiğine doğru yayılan ne hareket ettiriyor rahatca ne de uyutuyor ya. Var mı sizde bu haftalarda

Ay bana da haber ver mutlaka canım. Merakla bekliyorum. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin minnoşlar. Seninki de kız mı?

Kızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Sizin beğendiğiniz kundak tulum modelleri var mı

Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.

Şundan aldım ben ama sanırım küçük gelecek yorumlarda öyle okudum

Ben ebebek ten aldım canım. Çok uygun fiyatı pamuk hem alttan hem üstten açılıyor. Bazı bebek kundak sevmiyor denemeden bilinmez o yüzden ucuz bir model daha iyi başlamak için bana göre

Canim sabah akşam yuruyuş cok etkiliyor doğumu hem zamaninda doguyor hemde daha kolay bir dogum oluyor başlamaniz lazim şimdi tecrube ile sabit

Ben de duydum kundaklamanın sağlıklı olduğunu. Eskiler hareket etmeye çalıştıkça kasları gelişir güçlenir bebek diye bana çok mantıklı geldi. Müslin örtüler aldım. Onlarla kundaklamayı düşünüyorum. Eski usul hem ay ay başka bişey alamaya gerek olmaz kilosuna göre ayarlarım

Canim sabah akşam yuruyuş cok etkiliyor doğumu hem zamaninda doguyor hemde daha kolay bir dogum oluyor başlamaniz lazim şimdi tecrube ile sabit
Yapıyorum kuzum günde en az 5 bin adım atıyorum. Bazen 10 bin adım ama şu bikaç gündür aşağıya baskı yapıyor yürüyemiyorum ya afedersin ama vajina bölgem sızlıyor resmen

Yapıyorum kuzum günde en az 5 bin adım atıyorum. Bazen 10 bin adım ama şu bikaç gündür aşağıya baskı yapıyor yürüyemiyorum ya afedersin ama vajina bölgem sızlıyor resmen
Bende oyleyim erkek bebişler boyle heralde kizlarimda yoktu boyle bisey bu sanki her an cikcak gibi

Bende oyleyim erkek bebişler boyle heralde kizlarimda yoktu boyle bisey bu sanki her an cikcak gibi
Öyle valla erkeklerin kemiği ağır mı diyolar ne ondan dolayı olabilir bence de. Ablamın da erkekti bu histen dolayı erken doğacak dedi sürekli ama yok tam vaktinde geldi

Okuyunca icim acildi. Digerlerini okudukca sinirlenmistim neredeyse. Makarna, menemen disinda yemek yapmak neyse de camasir makinesinde kirlisini yikayamayan biri bana cok aciz gorunuyor. Oyle ne bir kadina ne de bir erkege saygi duyamam acikcasi. Esimin beni yemek yaparak tavladi zaten. Kalbimegiden yolu biliyormus

Benimde özel bölgemde hafif bir acı oluyor, sabah uyandığımda.
O acı bende de var, gece de karnımın içinde çok garip şeyler oldu tarif edemediğim sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi çok canım yandı, bugün hiç tadım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…