Hayırlısıyla gelsinler inşallahSen öyle deyince ben bile heyecanlandim allahim artik 3 kişi oluyoruz
Ben de 10 da uyuyup 12 den 4 e kadar kuş tuttum bi su bişeyler atıştır lavabo gel yat uyuyamama tekrar aynı döngü kabus gibiydiAsla uyuyamadim bu gece yaa.insan uyuyamadikca dahada stres oluyo,cok sinir bozucuisin kotusu uyumayinca surekli aclik hissi oluyo
Ben de erkekler aceleci diye biliyorum. Keyifleri nasıl isterse öyle oluyor ya biz naparsak yapalımKızlar daha aceleci oluyor da belli de olmuyor gerçekten. Yok valla 41-42 dayanamam
38 de gelsin çokta şey yapmasın
Kızlar günaydın
Benim kasık kemiğinde bir ağrı var leğen kemiğine doğru yayılan ne hareket ettiriyor rahatca ne de uyutuyor ya. Var mı sizde bu haftalarda
Ay bana da haber ver mutlaka canım. Merakla bekliyorum. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin minnoşlar. Seninki de kız mı?Benimkide ayni canim 31+3de 2227grm cıktı doktor sekerdende olabilir genetikte dedi bizde minyon kisiler degiliz eşimle boya şeker etki etmez dedi boyuda 2 hafta önden gidiyordu 46 cmdi haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalim ne kadar olmus minnosum
Şundan aldım ben ama sanırım küçük gelecek yorumlarda öyle okudumKızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Sizin beğendiğiniz kundak tulum modelleri var mı
Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.
O kadar her yanlarım ağrıyor ki artık bölge tespiti yapamıyorumKızlar günaydın
Benim kasık kemiğinde bir ağrı var leğen kemiğine doğru yayılan ne hareket ettiriyor rahatca ne de uyutuyor ya. Var mı sizde bu haftalarda
Ben ebebek ten aldım canım. Çok uygun fiyatı pamuk hem alttan hem üstten açılıyor. Bazı bebek kundak sevmiyor denemeden bilinmez o yüzden ucuz bir model daha iyi başlamak için bana göreKızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.
Canim sabah akşam yuruyuş cok etkiliyor doğumu hem zamaninda doguyor hemde daha kolay bir dogum oluyor başlamaniz lazim şimdi tecrube ile sabitValla hiç belli olmaz bu bıdıkların işi canları ne zaman isterse. Bi arkadaşım 40.haftasında yapmadığı şey kalmamış gelmiyor yok gelmiyor yani ne sancı var ne bişeokuldan bi arkadaşım da kızına 42.haftada doğum yapmış bişe yapmadın mı diyorum doğum için. Ben amuda kalksaydım bile yerinden kımıldamazdı kızım diyo
Ben de duydum kundaklamanın sağlıklı olduğunu. Eskiler hareket etmeye çalıştıkça kasları gelişir güçlenir bebek diye bana çok mantıklı geldi. Müslin örtüler aldım. Onlarla kundaklamayı düşünüyorum. Eski usulKızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Yapıyorum kuzum günde en az 5 bin adım atıyorum. Bazen 10 bin adım ama şu bikaç gündür aşağıya baskı yapıyor yürüyemiyorum yaCanim sabah akşam yuruyuş cok etkiliyor doğumu hem zamaninda doguyor hemde daha kolay bir dogum oluyor başlamaniz lazim şimdi tecrube ile sabit
Bende oyleyim erkek bebişler boyle heralde kizlarimda yoktu boyle bisey bu sanki her an cikcak gibiYapıyorum kuzum günde en az 5 bin adım atıyorum. Bazen 10 bin adım ama şu bikaç gündür aşağıya baskı yapıyor yürüyemiyorum yaafedersin ama vajina bölgem sızlıyor resmen
Öyle valla erkeklerin kemiği ağır mı diyolar ne ondan dolayı olabilir bence de. Ablamın da erkekti bu histen dolayı erken doğacak dedi sürekli ama yok tam vaktinde geldiBende oyleyim erkek bebişler boyle heralde kizlarimda yoktu boyle bisey bu sanki her an cikcak gibi
Okuyunca icim acildi. Digerlerini okudukca sinirlenmistim neredeyse. Makarna, menemen disinda yemek yapmak neyse de camasir makinesinde kirlisini yikayamayan biri bana cok aciz gorunuyor. Oyle ne bir kadina ne de bir erkege saygi duyamam acikcasi. Esimin beni yemek yaparak tavladi zaten. Kalbimegiden yolu biliyormusBenim eşim evlendigimizden beri temizliği yapıyor sağ olsun. Süpürme silme işi hep ondaydi zaten, devam ediyor. Dışarıdan temizlikçi almadık hic. Ben daha çok mutfakta olmayı seviyorum. Gerçi onu da seviyor. Yemek yapmayı sever. Sevmediği şey yatak yapmak, tezgah temizlemek falan. öyle aşırı titiz degiliz ikimizde. Evimiz haftada bir silinir, haftada iki kez de supurulur, düzenli olarak da evde yemek yeriz, dışardan söylemeyi sevmiyoruz pek. Market alisverisine de birlikte gideriz genelde. Ya da bazen iş çıkışı kendi gider eksikleri alır.
Hamilelikte de aynı düzen devam etti.
Bende bundan aldım ama banada küçük gelecek gibi geliyorŞundan aldım ben ama sanırım küçük gelecek yorumlarda öyle okudum
For My Baby Yaz Kız Bebek Huzurlu Uyku Süprem Tek Kundak - Karışık Desenli Renkli
For My Baby Bebek Kundakları tam miniklere göre! Rahat ve konforludur.www.e-bebek.com
Deniycem canım teşekkür ederimMeyve ve tarcın seviyorsan ekle canim ben bir ara öyle tuketiyordum
O acı bende de var, gece de karnımın içinde çok garip şeyler oldu tarif edemediğim sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi çok canım yandı, bugün hiç tadım yokBenimde özel bölgemde hafif bir acı oluyor, sabah uyandığımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?