Ben ilk oğlumda Müslin örtüyle kundaklamıştım, şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum bence ayriyeten birşey almaya gerek yok canımKızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Sizin beğendiğiniz kundak tulum modelleri var mı
Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.
Ben müslinden yapıcam oğlumda da kundak yaptım gevşek olacak şekilde, dediğin gibi kundaklamazsan elleri ile uyandırıyorlar kendilerini..Kızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Sizin beğendiğiniz kundak tulum modelleri var mı
Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.
Gözün aydın canım kontrol günü yaklaştıkça insanı bir korku sarıyor acaba iyiler mi diye iyi olduğunu görünce rahatlıyor insanGünaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 33+5 2180 gr 45 cm minik prenses nazlı Yalnız çok uğraştık ama yüzü arkaya dönüktü hiç foto vermediTam sürpriz olacak hiç göstermedi 20. Hf dan beri
Rahim ağzı uzunluğu iyiydi nstyede girdim sıkıntı yoktu Yalnız hiç sevmedi kendileri tekmeledi durdu probu Zaten ben tayt bile giymiyorum sıkan şeyleri sevmiyor karnıma birşey dokunmasından hoşlanmıyor elbiseyle bitirdik gebeliğison haftalar nstde bayağı sıkıntı yaşayacağız belli kasılmam çok oluyordu muayenede de farketti Dr nst çekelim dedi orada tık yok hareket etti durdu kasılma hiç olmadı dün ben de uyuyamadım karnım sürekli sertleşti zayıflıktan dolayı çok hissediyorsun hiç yağ tabakan yok dedi zaten sertleşme genelde hareketlerinden Sonra oluyor
Oluyo benim . Bi günü bi günü tutmuyo . Sabah hareketliyse aksamina bile azalabiliyor:)Kızlar bebek hareketlerinde azalma olan var mı dün akşama kadar çok hareketliydi dışardan çok belliydi hareketler akşamdan sonra hissediyorum ama çok derinden pozisyon mu değiştiriyorlar acaba yoksa yerleri daralıyor falan mı
Aynen ya insan merak ediyor bir dahaki kontrol 36 daGözün aydın canım kontrol günü yaklaştıkça insanı bir korku sarıyor acaba iyiler mi diye iyi olduğunu görünce rahatlıyor insan
Benim çokoprenslerde nst yi sevmedi okadar hareket ediyorlardı ki biran göbeğimi yırtıp çıkacaklar sandımzaten anaları da oldum olası nst yi sevmiyor
Maşallah canım :) bence benim de minik sancılarım var ama nst de duruyor nedenseGünaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 33+5 2180 gr 45 cm minik prenses nazlı Yalnız çok uğraştık ama yüzü arkaya dönüktü hiç foto vermediTam sürpriz olacak hiç göstermedi 20. Hf dan beri
Rahim ağzı uzunluğu iyiydi nstyede girdim sıkıntı yoktu Yalnız hiç sevmedi kendileri tekmeledi durdu probu Zaten ben tayt bile giymiyorum sıkan şeyleri sevmiyor karnıma birşey dokunmasından hoşlanmıyor elbiseyle bitirdik gebeliğison haftalar nstde bayağı sıkıntı yaşayacağız belli kasılmam çok oluyordu muayenede de farketti Dr nst çekelim dedi orada tık yok hareket etti durdu kasılma hiç olmadı dün ben de uyuyamadım karnım sürekli sertleşti zayıflıktan dolayı çok hissediyorsun hiç yağ tabakan yok dedi zaten sertleşme genelde hareketlerinden Sonra oluyor
Bende de öyle oluyor dün akşama kadar çok hareketliydi akşam bi duruldu bu hafta yapıyor böyle benimkideKızlar bebek hareketlerinde azalma olan var mı dün akşama kadar çok hareketliydi dışardan çok belliydi hareketler akşamdan sonra hissediyorum ama çok derinden pozisyon mu değiştiriyorlar acaba yoksa yerleri daralıyor falan mı
Canım bende de var normal onlar meme başında yağ üreterek çevreyi rahatlatıyorlar endişelenmeKızlar göğüsümün kahverengi kısmında minik minik et beni gibi bişeyler çıkmış. Bugün fark ettimSizce normal mi? Haftaya randevum var beklesem mi ciddi bişey midir? Ne yapayım bilemedim başına gelen var mı?
Yalancı çıkartacaklar biziMaşallah canım :) bence benim de minik sancılarım var ama nst de duruyor nedense
bacağını kapatma hissi var mı ? yani kapatınca ağrı geçiyor muıKızlar günaydın
Benim kasık kemiğinde bir ağrı var leğen kemiğine doğru yayılan ne hareket ettiriyor rahatca ne de uyutuyor ya. Var mı sizde bu haftalarda
Benim eşim evlendigimizden beri temizliği yapıyor sağ olsun. Süpürme silme işi hep ondaydi zaten, devam ediyor. Dışarıdan temizlikçi almadık hic. Ben daha çok mutfakta olmayı seviyorum. Gerçi onu da seviyor. Yemek yapmayı sever. Sevmediği şey yatak yapmak, tezgah temizlemek falan. öyle aşırı titiz degiliz ikimizde. Evimiz haftada bir silinir, haftada iki kez de supurulur, düzenli olarak da evde yemek yeriz, dışardan söylemeyi sevmiyoruz pek. Market alisverisine de birlikte gideriz genelde. Ya da bazen iş çıkışı kendi gider eksikleri alır.
Hamilelikte de aynı düzen devam etti.
bende de çıktı. kan en cok gobek ve gogusu beslıyor su sıra diye oyle.Kızlar göğüsümün kahverengi kısmında minik minik et beni gibi bişeyler çıkmış. Bugün fark ettimSizce normal mi? Haftaya randevum var beklesem mi ciddi bişey midir? Ne yapayım bilemedim başına gelen var mı?
Oluyo benim . Bi günü bi günü tutmuyo . Sabah hareketliyse aksamina bile azalabiliyor:)
Sıcaklarında etkisi var heralde resmen su oluyorum bebişlerde etkileniyor heraldeBende de öyle oluyor dün akşama kadar çok hareketliydi akşam bi duruldu bu hafta yapıyor böyle benimkidederinden oluyor bazen çok dikkatli bakarsam hissediyorum onu da
Evet bende de öyle, çok değişiyo bazen az bazen çok.. bide ne tatlı ne meyve sadece soğuk su içince çok hareketleniyoSıcaklarında etkisi var heralde resmen su oluyorum bebişlerde etkileniyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?