2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ilk oğlumda Müslin örtüyle kundaklamıştım, şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum bence ayriyeten birşey almaya gerek yok canım

Ben müslinden yapıcam oğlumda da kundak yaptım gevşek olacak şekilde, dediğin gibi kundaklamazsan elleri ile uyandırıyorlar kendilerini..

Günaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 33+5 2180 gr 45 cm minik prenses nazlı Yalnız çok uğraştık ama yüzü arkaya dönüktü hiç foto vermedi Tam sürpriz olacak hiç göstermedi 20. Hf dan beri
Rahim ağzı uzunluğu iyiydi nstyede girdim sıkıntı yoktu Yalnız hiç sevmedi kendileri tekmeledi durdu probu Zaten ben tayt bile giymiyorum sıkan şeyleri sevmiyor karnıma birşey dokunmasından hoşlanmıyor elbiseyle bitirdik gebeliği son haftalar nstde bayağı sıkıntı yaşayacağız belli kasılmam çok oluyordu muayenede de farketti Dr nst çekelim dedi orada tık yok hareket etti durdu kasılma hiç olmadı dün ben de uyuyamadım karnım sürekli sertleşti zayıflıktan dolayı çok hissediyorsun hiç yağ tabakan yok dedi zaten sertleşme genelde hareketlerinden Sonra oluyor

Kızlar bebek hareketlerinde azalma olan var mı dün akşama kadar çok hareketliydi dışardan çok belliydi hareketler akşamdan sonra hissediyorum ama çok derinden pozisyon mu değiştiriyorlar acaba yoksa yerleri daralıyor falan mı

Gözün aydın canım kontrol günü yaklaştıkça insanı bir korku sarıyor acaba iyiler mi diye iyi olduğunu görünce rahatlıyor insan
Benim çokoprenslerde nst yi sevmedi okadar hareket ediyorlardı ki biran göbeğimi yırtıp çıkacaklar sandım zaten anaları da oldum olası nst yi sevmiyor

Oluyo benim . Bi günü bi günü tutmuyo . Sabah hareketliyse aksamina bile azalabiliyor:)

Kızlar göğüsümün kahverengi kısmında minik minik et beni gibi bişeyler çıkmış. Bugün fark ettim Sizce normal mi? Haftaya randevum var beklesem mi ciddi bişey midir? Ne yapayım bilemedim başına gelen var mı?

Aynen ya insan merak ediyor bir dahaki kontrol 36 da sonra haftada bire döneceğiz benimki de normalde hareketli daha da çoştu nst de dokunan birşeye tepki vermeleri güzel ama ilerde Nst sürelerini uzatmazlar inş

Maşallah canım :) bence benim de minik sancılarım var ama nst de duruyor nedense

bu sancilar basladida kizlar acaba ne zaman gelicek bu minisler sancilarimiz bu kadar erken basladigina gore insallah bizleri cok bekletmezler dun doktora gittigimde 41+2de bir bayan vardi ne yapsak gelmiyor diyor o ladar beklemekte zor

Bende de öyle oluyor dün akşama kadar çok hareketliydi akşam bi duruldu bu hafta yapıyor böyle benimkide derinden oluyor bazen çok dikkatli bakarsam hissediyorum onu da

Canım bende de var normal onlar meme başında yağ üreterek çevreyi rahatlatıyorlar endişelenme

Kasıklarda altlarda yani böyle doluluk hissi patlıycak gibi bi his oluyor mu sizde ara ara

Evet ya bizde de aynı düzen var sizinki gibi.. Bir de ben 21. hafta serklaj olduğum için hep yatıyorum ve resmen karnımdaki bebeğimize ve bana eşim bakıyo ben öylece yatıyorum çünkü Yıllarca yalnız yaşamış, yurt içinde yurt dışında, bunun çoook önemi var. Anneme bile gerek kalmadı, canım benim bi kalkıyım ben de ona bakıcam

Kız kardeşleriniz varsa yada yiğenleriniz fln. onları yalnız yaşamış adamlara yönlendirin, kafalarını açın. çok önemli ana evinden direk çıkıp gelmemesi..

bende de çıktı. kan en cok gobek ve gogusu beslıyor su sıra diye oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…