- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
hayır bide ben ne zaman bir daha hamile kalacağımVirüstü, sokağa çıkma yasağıydı, sonrasında sıcaklar ben bu hamilelikten birşey anlamadım geriye sarma butonu yok muu
hayır bide ben ne zaman bir daha hamile kalacağımboşa geçti hamilelik
Şimdi istemesi kolay hele bir doğsun 2,3 yaşına kadar çocuk olmasın diye dua edecekeşimle bu aralar doğumdan sonraki korunma yöntemini konuşuyoruz yani ben konuşuyorum o istemiyor hemen ikinci olsunmuş, birinciyi hakedelim deee.
Şimdi istemesi kolay hele bir doğsun 2,3 yaşına kadar çocuk olmasın diye dua edecek
Zaten 2 sene anne sütü içmesi için istemeyeceksin ondan sonra da 2 yaş sendromunu da düşün 3 yaştan öce düşünmezsin,Bende öyle düşünüyorumgeçen zor uyudum kendi totosunu dönüp uykuya daldı hemen onu hatırlattım doğumdan sonrasının fragmanı resmen bende arada çok yaş farkı olması taraftarı değilim ama bu eşime de bağlı doğacak olacak bebeğimin karakterinede o yüzden şimdiden birşey söylemek için coook erken
Zaten 2 sene anne sütü içmesi için istemeyeceksin ondan sonra da 2 yaş sendromunu da düşün 3 yaştan öce düşünmezsin,
Ben düşünüyorum da bizim kardeşler arası hep 2 yaş olmuş bizmi sendrom yaşamadık yoksa anam çok mu sabırlıydı diyorum
Kızlar kundak yada uyku tulumu alan var mı. Instadan monde bebe yi beğendim ama çok pahalı geldi bana, birde her yada ayrı almak lazım, hatta yenidoğan için 6 ay için alıyorsun.
Bir de owli bebe nin kundağını tulumu beğendim, onun fiyatı daha makul. Onda da yaş yaş ayrı alıyorsun. Bir ürünü var 0-36 ay için. Sanırım onu alıcam.
Sizin beğendiğiniz kundak tulum modelleri var mı
Özellikle yenidoğan doğan bebekler uyurken ellerini kollarını sallayıp kendi kendilerini korkuttuklarını ve uyandırdıkları için kundak öneriyorlar diye biliyorum.
Kızım dpgdu 6ay sonra korunmayı bıraktık keske ozmn hemen olsaydı diyorum 2si aynı anda büyüyor kızım 4yasında inan sabırım kalmadı son 1 sene 2.bebegi istemedim tam rahata alıstım hamile kaldım keske diyorum sadece psikolojin bozulcaksa toptan bozulsuneşimle bu aralar doğumdan sonraki korunma yöntemini konuşuyoruz yani ben konuşuyorum o istemiyor hemen ikinci olsunmuş, birinciyi hakedelim deee.
Kızım dpgdu 6ay sonra korunmayı bıraktık keske ozmn hemen olsaydı diyorum 2si aynı anda büyüyor kızım 4yasında inan sabırım kalmadı son 1 sene 2.bebegi istemedim tam rahata alıstım hamile kaldım keske diyorum sadece psikolojin bozulcaksa toptan bozulsunsuan cok zor geliyo 2.bebek
İşte bende o rahatlığa alışmaktan korkuyorum çünkü kendimi biliyorum rahatıma düşkün bir insanım. 6 ay sonra hamile kalmadın mı? Biraz da o konuda tereddütlüyüm benim bu hamileliğimde istedikten hemen sonra olmadı klomenle hamile kaldım zaten d. Kontrol hapı söz konusu değil benim için ancak prezervatifle olursa olur... Piskoloji bozulmuşken tam bozulsun diyorsun gayet mantıklı 2 3 sene de bir delirmektense kafayı tümden 1 kerede sıyırmak
Kaç kardeştiniz siz ? Kalabalıktınız sanki kim kime sendrom yapacakZaten 2 sene anne sütü içmesi için istemeyeceksin ondan sonra da 2 yaş sendromunu da düşün 3 yaştan öce düşünmezsin,
Ben düşünüyorum da bizim kardeşler arası hep 2 yaş olmuş bizmi sendrom yaşamadık yoksa anam çok mu sabırlıydı diyorum
2016 ekim dogumlu kızım hemen kalamadım klomen bnde kullandım olmadı tam cocuk istemedim hop hamile kaldım simdi sabah erkenden kalkmak mama altını almak vs cok zor geliyo nedense tam kızımla keyif yapıcam zaman dogduktan sonra kızımın psikolojısı nasıl olucak o var simdi bile bazen istemiyorm kardesımı diyor kafayı 1kerede sıyırcaksınİşte bende o rahatlığa alışmaktan korkuyorum çünkü kendimi biliyorum rahatıma düşkün bir insanım. 6 ay sonra hamile kalmadın mı? Biraz da o konuda tereddütlüyüm benim bu hamileliğimde istedikten hemen sonra olmadı klomenle hamile kaldım zaten d. Kontrol hapı söz konusu değil benim için ancak prezervatifle olursa olur... Piskoloji bozulmuşken tam bozulsun diyorsun gayet mantıklı 2 3 sene de bir delirmektense kafayı tümden 1 kerede sıyırmak
Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah
2016 ekim dogumlu kızım hemen kalamadım klomen bnde kullandım olmadı tam cocuk istemedim hop hamile kaldım simdi sabah erkenden kalkmak mama altını almak vs cok zor geliyo nedense tam kızımla keyif yapıcam zaman dogduktan sonra kızımın psikolojısı nasıl olucak o var simdi bile bazen istemiyorm kardesımı diyor kafayı 1kerede sıyırcaksınbende nasıl koruncam onu düşünüyorm istemedigin zaman hamile kalıyorsun
Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadımVirüstü, sokağa çıkma yasağıydı, sonrasında sıcaklar ben bu hamilelikten birşey anlamadım geriye sarma butonu yok muu
Ben de ağlamak istiyorum ya tadını çıkaramadık bu gebeligimizin. Diyorum ki salgın bitmeden çocuk yok daha.Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadımo değil İleride ikincide de çocuk olacağı için bunların çoğunu yapamayacağım Yaramı deştin ağlamak istiyorum
Aynen canım inan 3.kız olacagını bilsem yaparım hele kız kardes cok ayrı bişeyAnladımm herşeyin hayırlısı canım biz ne kadar şu zamanda şunu istiyoruz bunu istemiyoruz desekte boş Yaradan veriyor son kararıkızın şimdi istemiyorum desede yarın kardeşinin beşiğinin başından ayrılmaz gör bak kardeş bambaşka birşey insanın anneden babadan sonra tutunduğu tek dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?