2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi istemesi kolay hele bir doğsun 2,3 yaşına kadar çocuk olmasın diye dua edecek

Bende öyle düşünüyorum geçen zor uyudum kendi totosunu dönüp uykuya daldı hemen onu hatırlattım doğumdan sonrasının fragmanı resmen bende arada çok yaş farkı olması taraftarı değilim ama bu eşime de bağlı doğacak olacak bebeğimin karakterinede o yüzden şimdiden birşey söylemek için coook erken

Zaten 2 sene anne sütü içmesi için istemeyeceksin ondan sonra da 2 yaş sendromunu da düşün 3 yaştan öce düşünmezsin,

Ben düşünüyorum da bizim kardeşler arası hep 2 yaş olmuş bizmi sendrom yaşamadık yoksa anam çok mu sabırlıydı diyorum

Kızlar ya sadece merakımdan soruyorum, ben zaten mecbur sezeryan olcam da.. hani hurma yicez diyosunuz ya son aylar, kaç tane yiceksiniz kız günde? Bir iki taneden bişey olmaz heralde ben bayadır sevdiğimden yiyorum günde max. 2 tane

Bizim nesillee şimdi ki nesil bir değil ve annelerimiz de daha sabırlıydı tabi hayırlısı bunu sağ salim dünyaya getireyim doya doya seveyim de sonrasına sonra bakarız

Kundak , eldiven , şapka ikisinde de kullanmadım yine kullanacağımı sanmıyorum

Kızımda hiç kullanmadım kundak rahat rahat uyudu kundak cok sıkıyo yazık bebege harekette edemiyo rahatrahat uyumak varken

eşimle bu aralar doğumdan sonraki korunma yöntemini konuşuyoruz yani ben konuşuyorum o istemiyor hemen ikinci olsunmuş, birinciyi hakedelim deee.
Kızım dpgdu 6ay sonra korunmayı bıraktık keske ozmn hemen olsaydı diyorum 2si aynı anda büyüyor kızım 4yasında inan sabırım kalmadı son 1 sene 2.bebegi istemedim tam rahata alıstım hamile kaldım keske diyorum sadece psikolojin bozulcaksa toptan bozulsunsuan cok zor geliyo 2.bebek

İşte bende o rahatlığa alışmaktan korkuyorum çünkü kendimi biliyorum rahatıma düşkün bir insanım . 6 ay sonra hamile kalmadın mı? Biraz da o konuda tereddütlüyüm benim bu hamileliğimde istedikten hemen sonra olmadı klomenle hamile kaldım zaten d. Kontrol hapı söz konusu değil benim için ancak prezervatifle olursa olur... Piskoloji bozulmuşken tam bozulsun diyorsun gayet mantıklı 2 3 sene de bir delirmektense kafayı tümden 1 kerede sıyırmak

Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah

Kaç kardeştiniz siz ? Kalabalıktınız sanki kim kime sendrom yapacak

2016 ekim dogumlu kızım hemen kalamadım klomen bnde kullandım olmadı tam cocuk istemedim hop hamile kaldım simdi sabah erkenden kalkmak mama altını almak vs cok zor geliyo nedense tam kızımla keyif yapıcam zaman dogduktan sonra kızımın psikolojısı nasıl olucak o var simdi bile bazen istemiyorm kardesımı diyor kafayı 1kerede sıyırcaksınbende nasıl koruncam onu düşünüyorm istemedigin zaman hamile kalıyorsun

Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah

Şükrediyorum canım, ne şekilde olursa olsun Rabbim bizlere nasip etmeseydi şuan bu forumda olmazdık hiçbirimiz ama bir kere istediğine zor ulaşınca ikinciye de bir acebası oluyor insanın. Sağlıcakla gelsin minişlerimizz inşallah önce onlara bi doyalımm popişlerine bi vuralımm

Anladımm herşeyin hayırlısı canım biz ne kadar şu zamanda şunu istiyoruz bunu istemiyoruz desekte boş Yaradan veriyor son kararı kızın şimdi istemiyorum desede yarın kardeşinin beşiğinin başından ayrılmaz gör bak kardeş bambaşka birşey insanın anneden babadan sonra tutunduğu tek dal

Virüstü, sokağa çıkma yasağıydı, sonrasında sıcaklar ben bu hamilelikten birşey anlamadım geriye sarma butonu yok muu
Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadım o değil İleride ikincide de çocuk olacağı için bunların çoğunu yapamayacağım Yaramı deştin ağlamak istiyorum

Audreyhorne alıntı yapamadım da
Vajinada dolgunluk hissi bende de var ve o kemik ağrısı bacaklarımı kapatınca yada açınca değil de hareket etmeyip sabit kalınca rahatlıyor. Ama o kadar sabit durmak da zor az da olsa kıpırdayınca acıyor hemen.
Ben yürüyüş yapmayı bırakın markete gidip ihtiyacımı alamıyorum öyle baskı ve ağrı var bende ve hiç geçmeyen mesane dolu hissi

Ben de ağlamak istiyorum ya tadını çıkaramadık bu gebeligimizin. Diyorum ki salgın bitmeden çocuk yok daha.

Aynen canım inan 3.kız olacagını bilsem yaparım hele kız kardes cok ayrı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…