Magnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlarKızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Benimde öyle oldu bugün doktora yazdım her zaman çok sert olması gerekmiyor hissetsen yeter sola yat tatlı ye falan dediKızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Yok kullanmıyorum. Inanır mısın bunca aydır 1 kez kabız olmadım . Dün bi arkadaşımla telefonda konuştum o hep kabızım demisti bende kendime nazar degdirdim sanirim . Yazayim o zaman aklima takildi . Hafiften karnimda ağrı varMagnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlar
Yemeğe anneme gidicez annem yapmıştır tatlı. Orada deneyeyim bir de . Kendimi fiziksel olarak çok zorladım bu ara . 10 saate yakın masa basında ders çalışıyorum günde . Ondan olmuş olabilir sertlikBenimde öyle oldu bugün doktora yazdım her zaman çok sert olması gerekmiyor hissetsen yeter sola yat tatlı ye falan dedi
Canım sodayı da tatlıyı da denicem akşam yemeği yedikten sonra . Öğlen canım çiğköfte istemişti. Benim kizim tam adanali onu yerken aci aci baya hareket etmisti . 1 gibiydiCanım bir soda içsene bakalım değişim olacak mi benim gün içinde o kadar çok oluyor ki taş gibi bana artık normal geliyor 20. Haftadan beri sertleşme oluyor tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat takip et bakalım hareketlerini
Sağol canım dün mesaj attılar perşembe günü okul aile birliğinden gelin alın kitaplarınızı diye.Eve kitap gelmesi durumu yok. Bizim okula göndermişler. Ben seminer haftası gittim aldım okuldan
Ayy 10 saat öle oturabilşyormusun ben 1 saat bile ders çalıısır pozisyonda oturamıyorumYemeğe anneme gidicez annem yapmıştır tatlı. Orada deneyeyim bir de . Kendimi fiziksel olarak çok zorladım bu ara . 10 saate yakın masa basında ders çalışıyorum günde . Ondan olmuş olabilir sertlik
Şundan aldım ben ama sanırım küçük gelecek yorumlarda öyle okudum
For My Baby Yaz Kız Bebek Huzurlu Uyku Süprem Tek Kundak - Karışık Desenli Renkli
For My Baby Bebek Kundakları tam miniklere göre! Rahat ve konforludur.www.e-bebek.com
Ben ebebek ten aldım canım. Çok uygun fiyatı pamuk hem alttan hem üstten açılıyor. Bazı bebek kundak sevmiyor denemeden bilinmez o yüzden ucuz bir model daha iyi başlamak için bana göre
Ben de duydum kundaklamanın sağlıklı olduğunu. Eskiler hareket etmeye çalıştıkça kasları gelişir güçlenir bebek diye bana çok mantıklı geldi. Müslin örtüler aldım. Onlarla kundaklamayı düşünüyorum. Eski usulhem ay ay başka bişey alamaya gerek olmaz kilosuna göre ayarlarım
Kendimi tutabilirsem deniycem galibaBen ilk oğlumda Müslin örtüyle kundaklamıştım, şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum bence ayriyeten birşey almaya gerek yok canım
Ben müslinden yapıcam oğlumda da kundak yaptım gevşek olacak şekilde, dediğin gibi kundaklamazsan elleri ile uyandırıyorlar kendilerini..
Kundak , eldiven , şapka ikisinde de kullanmadımyine kullanacağımı sanmıyorum
Son 1 haftadır böyleyim ben ya dolap önü mesaisi kısa sürse sıkıntı olmayacakta o saatte en kalorili şeyleri yiyip sonra mide yanmadı ve çocuğun hareketlerinden uyuyamıyorumBen de 10 da uyuyup 12 den 4 e kadar kuş tuttum bi su bişeyler atıştır lavabo gel yat uyuyamama tekrar aynı döngü kabus gibiydi
Ben de doktora dedim inşallah erkenden sürpriz yapmaz eğitim yalan olmasın sonra diyeondan dedim inşallah ona bari katılırız diye normal olursa eşler alınıyormuş ama sezeryanda Korona nedeniyle alınmıyormuş ben aylardır başının etini yedim ben tek mi yaptım bu bebeği sen olmadan doğuramam diye zaten son anlarda alıyorlar normal doğumda da Bebeğin ilk anını görsün istiyorum bakalım nasip kısmet bu işler o zaman ne olur bilinmez ben ne istesem olmuyor aşağılara bakma elimi tut yeter diye tembihlicem zaten sonra cinsel hayatımız yalan olmasın
Bence de eve yollama zaten doğsun o da gitmek istemez sizi bırakıp o konuda hevesli benimki ben sabaha kadar uyumam emzirmen için kaldırırım seni diyor bakalım ya ay güzelliklerle dolu doğum hikayelerimiz olsun inşallah
Ben ikisindede yaptım bazen yarım bazen tam kundak.elleri kolları oynayınca kendilerini uyandırıyolar sonra battaniyelerini yorganlarını yüzlerine kapatıyolar.owlininkilere bakıyorum bende bu ara korsesinide beğendim ikisini bir sipariş edebilirim ama müslin bezde olur kundak için.Ama gece güzel güzel uyumasınlar mı, tabi bizde
Tüh çok geçmiş olsunYok kullanmıyorum. Inanır mısın bunca aydır 1 kez kabız olmadım . Dün bi arkadaşımla telefonda konuştum o hep kabızım demisti bende kendime nazar degdirdim sanirim . Yazayim o zaman aklima takildi . Hafiften karnimda ağrı var
Bende korse arayışındayım owli iyi diyolar ama kiyafetlerin icinden cok belli oluyormus kalınmış emin olamadımBen ikisindede yaptım bazen yarım bazen tam kundak.elleri kolları oynayınca kendilerini uyandırıyolar sonra battaniyelerini yorganlarını yüzlerine kapatıyolar.owlininkilere bakıyorum bende bu ara korsesinide beğendim ikisini bir sipariş edebilirim ama müslin bezde olur kundak için.
Ama gece güzel güzel uyumasınlar mı, tabi bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?