2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Magnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlar

Kızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Benimde öyle oldu bugün doktora yazdım her zaman çok sert olması gerekmiyor hissetsen yeter sola yat tatlı ye falan dedi

Magnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlar
Yok kullanmıyorum. Inanır mısın bunca aydır 1 kez kabız olmadım . Dün bi arkadaşımla telefonda konuştum o hep kabızım demisti bende kendime nazar degdirdim sanirim . Yazayim o zaman aklima takildi . Hafiften karnimda ağrı var

Benimde öyle oldu bugün doktora yazdım her zaman çok sert olması gerekmiyor hissetsen yeter sola yat tatlı ye falan dedi
Yemeğe anneme gidicez annem yapmıştır tatlı. Orada deneyeyim bir de . Kendimi fiziksel olarak çok zorladım bu ara . 10 saate yakın masa basında ders çalışıyorum günde . Ondan olmuş olabilir sertlik

Canım sodayı da tatlıyı da denicem akşam yemeği yedikten sonra . Öğlen canım çiğköfte istemişti. Benim kizim tam adanali onu yerken aci aci baya hareket etmisti . 1 gibiydi

Eve kitap gelmesi durumu yok. Bizim okula göndermişler. Ben seminer haftası gittim aldım okuldan
Sağol canım dün mesaj attılar perşembe günü okul aile birliğinden gelin alın kitaplarınızı diye.

Yemeğe anneme gidicez annem yapmıştır tatlı. Orada deneyeyim bir de . Kendimi fiziksel olarak çok zorladım bu ara . 10 saate yakın masa basında ders çalışıyorum günde . Ondan olmuş olabilir sertlik
Ayy 10 saat öle oturabilşyormusun ben 1 saat bile ders çalıısır pozisyonda oturamıyorum

Ya bi yandan da tulum olursa üstünü açtı açmadı, terledi mi derdi olmaz diye kolay gibi geliyor.

Ben de 10 da uyuyup 12 den 4 e kadar kuş tuttum bi su bişeyler atıştır lavabo gel yat uyuyamama tekrar aynı döngü kabus gibiydi
Son 1 haftadır böyleyim ben ya dolap önü mesaisi kısa sürse sıkıntı olmayacakta o saatte en kalorili şeyleri yiyip sonra mide yanmadı ve çocuğun hareketlerinden uyuyamıyorum

Ayyy çok duygulandım ne güzel sabaha kadar uyumam demiş, güzel doğum hikayelerimizi de paylaşmak nasip olsun inşallah Eşlerimizi de çok merak ediyorum nasıl baba olacaklar diye, heralde onları bebeklerimizle görmek tüm sıkıntıları unutturacak bize, hep o anı hayal ediyorum

Ama gece güzel güzel uyumasınlar mı, tabi bizde
Ben ikisindede yaptım bazen yarım bazen tam kundak.elleri kolları oynayınca kendilerini uyandırıyolar sonra battaniyelerini yorganlarını yüzlerine kapatıyolar.owlininkilere bakıyorum bende bu ara korsesinide beğendim ikisini bir sipariş edebilirim ama müslin bezde olur kundak için.

Tüh çok geçmiş olsun magnezyum çok önemli beden için doktorun önermedi mi?

Bende korse arayışındayım owli iyi diyolar ama kiyafetlerin icinden cok belli oluyormus kalınmış emin olamadım

Kızlar bebek yarım saattir çok kötü vuruyo hem aşağıya hem diğer kısımlara Ve canım çok yanıyor her vurduğunda. Kanala girmeye felan mı çalışıyo noluyo anlamadım. Telaşlanmalı mıyım ? Yoksa yalancı sancı dedikleri mi bu

Ama gece güzel güzel uyumasınlar mı, tabi bizde

uyuyan bebekse her türlü uyuyor iki tane çocuğum ikiside birbirinden öyle farklıydı ki uyku konusunda yaa ben bakınca darlanıyorum yazık çocuğa birde Sıcak sevmeyen bebeğin olursa çook zor o kundağı yapman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…