- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
- 18
Merhaba canım haftamız aynı resmen ben de 33+5 te bugün gittim doktora çok şükür her şey yolunda yalnız belini ince gördüm dedi boyu uzun bizim kızın genetik dedi belki ondandır ama yediklerine daha dikkat et inciri yumurtanı bol ye dedi kilomuz da yakın 2250 gr sağlıkla gelsinler inşallahGünaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 33+5 2180 gr 45 cm minik prenses nazlı Yalnız çok uğraştık ama yüzü arkaya dönüktü hiç foto vermediTam sürpriz olacak hiç göstermedi 20. Hf dan beri
Rahim ağzı uzunluğu iyiydi nstyede girdim sıkıntı yoktu Yalnız hiç sevmedi kendileri tekmeledi durdu probu Zaten ben tayt bile giymiyorum sıkan şeyleri sevmiyor karnıma birşey dokunmasından hoşlanmıyor elbiseyle bitirdik gebeliğison haftalar nstde bayağı sıkıntı yaşayacağız belli kasılmam çok oluyordu muayenede de farketti Dr nst çekelim dedi orada tık yok hareket etti durdu kasılma hiç olmadı dün ben de uyuyamadım karnım sürekli sertleşti zayıflıktan dolayı çok hissediyorsun hiç yağ tabakan yok dedi zaten sertleşme genelde hareketlerinden Sonra oluyor
A anidefteri nerdeydin ne zamandır. Seni merak ediyordum.Benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığının üstüne 2. Spontane gebelik korunma yöntemlerine karar veremedim.Ne yapsam acaba?Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah
9 kardeşKaç kardeştiniz siz ? Kalabalıktınız sanki kim kime sendrom yapacak
Alın benden de o kadar. Hiç hayalim gibi olmadı evde yata yata geçti. Hayaller, hayatlar. Napalm artık hayırlısı olsun.Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadımo değil İleride ikincide de çocuk olacağı için bunların çoğunu yapamayacağım Yaramı deştin ağlamak istiyorum
A anidefteri nerdeydin ne zamandır. Seni merak ediyordum.Benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığının üstüne 2. Spontane gebelik korunma yöntemlerine karar veremedim.Ne yapsam acaba?
Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadımo değil İleride ikincide de çocuk olacağı için bunların çoğunu yapamayacağım Yaramı deştin ağlamak istiyorum
amin canım bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gün doğum yaparmışızMerhaba canım haftamız aynı resmen ben de 33+5 te bugün gittim doktora çok şükür her şey yolunda yalnız belini ince gördüm dedi boyu uzun bizim kızın genetik dedi belki ondandır ama yediklerine daha dikkat et inciri yumurtanı bol ye dedi kilomuz da yakın 2250 gr sağlıkla gelsinler inşallah
Ya ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum hamile yogasına gidecektim en az bir hafta hamile çocuksuz son tatil yapacaktım hergün gezecektim Hepsi hayal oldu kıyafetlerini bile hep netten aldım Alışveriş bile yapamadımo değil İleride ikincide de çocuk olacağı için bunların çoğunu yapamayacağım Yaramı deştin ağlamak istiyorum
Benim dr Eylül sonunda eğitim yapacak allahım diyorum bir aksilik olmasın ona bari katılalım kendimden çok eşim için istiyorum çok panik doğumda sakin bir koca lazım bana eğitimle biraz sakin olur diye umut ediyorum Açık havada yapacakmış eğitimi de içim de daha rahat ben dışarıdan yedim valla yemek yapamadığım zamanlar oldu eşim de yoğundu yedimAynen aşerdiklerimi bile yiyemedim korona var dışardan söyleyemeyiz dedi hep eşim, bu süreç eşlerimize yaradı ne bir eğitim, ne alışveriş oh yan gel yat, doğunca severler anca
Benim de tüp bebek canım inan en az 2 sene ikinci çocuk aklına bile gelmiyor tüp bebek olmasına rağmen hemen peşinde olmasını istemiyordum..Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah
Aynen canım inan 3.kız olacagını bilsem yaparım hele kız kardes cok ayrı bişey
Eve kitap gelmesi durumu yok. Bizim okula göndermişler. Ben seminer haftası gittim aldım okuldanİyi akşamlar kızlar öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak.
Sınıf annemiz 31 ağustos ve sonrası için Eba Tv yayın akışını paylaşmış.
Şimdi ne kitap var ne başka kaynak acaba eve meteryal gönderecekmi meb yoksa telafi eğitimi sebebiyle geçen yılın ders kitaplarındanmı devam ediyoruz.
Bir tek benimki mi "canım yapamıyorsan annemi çağıralım o yapar" diye saçma cevaplarla geliyor acabaBugün oğlum süpürdü ben sildim
Babasıda yemek yaptı.aç bırak süpürme bak nasıl yapıyorlar.
O hiç gecmeyen mesane dolu hissi bendede var sanki saatlerdir tuvalete girmemiş gibi cok sinir bozucu@Melodiaa alıntı yapamadım da ☺
Vajinada dolgunluk hissi bende de var ve o kemik ağrısı bacaklarımı kapatınca yada açınca değil de hareket etmeyip sabit kalınca rahatlıyor. Ama o kadar sabit durmak da zor az da olsa kıpırdayınca acıyor hemen.
Ben yürüyüş yapmayı bırakın markete gidip ihtiyacımı alamıyorum öyle baskı ve ağrı var bende ve hiç geçmeyen mesane dolu hissi
Benim dr Eylül sonunda eğitim yapacak allahım diyorum bir aksilik olmasın ona bari katılalım kendimden çok eşim için istiyorum çok panik doğumda sakin bir koca lazım bana eğitimle biraz sakin olur diye umut ediyorum Açık havada yapacakmış eğitimi de içim de daha rahat ben dışarıdan yedim valla yemek yapamadığım zamanlar oldu eşim de yoğundu yedim
Benim de tüp bebek canım inan en az 2 sene ikinci çocuk aklına bile gelmiyor tüp bebek olmasına rağmen hemen peşinde olmasını istemiyordum..
belki bebekten bebeğe fark vardır ama benimki çok zordu
Bifincankahve nin dediği gibi bunları sağılacakla doğuralım gerisi düşünülür
Canım bende de var normal onlar meme başında yağ üreterek çevreyi rahatlatıyorlar endişelenme
oh çok şükürbende de çıktı. kan en cok gobek ve gogusu beslıyor su sıra diye oyle.
Ben de doktora dedim inşallah erkenden sürpriz yapmaz eğitim yalan olmasın sonra diyeAy ne güzel canım ben de çok istiyodum ama en erken denk geldiğim eğitim eylül sonu, ona da yazılmaya cesaret edemedim, doğurmuş bile olabilirim o zamanaEşim doğuma kesinlikle girmem diyo, doğunca bebeğe bakıp eve geçecekmiş beyfendi annen kalır senle diyo, başına geleceklerden habersiz tabi, hayatta göndermem eve filan
Evet canım ben başımıza neler gelecek hiç bilmediğim için şu an bana çok güzel geliyo hamilelik, doğumdan sonra ne düşünürüm bilmiyorum o uykusuz gecelerde. Bir de beni doktor korkuttu o kadar bebek görüyorum bu çok hareketli doğunca da böyle olur muhtemelen, yandınız dedi
Canım bir soda içsene bakalım değişim olacak mi benim gün içinde o kadar çok oluyor ki taş gibi bana artık normal geliyor 20. Haftadan beri sertleşme oluyor tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat takip et bakalım hareketleriniKızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?