2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ahahah ekim annelerine bak sen 2.çocuk konuşuluyo arkadaşlar durun bi sakin olun, hayır daha ekim bile gelmedi eylüle yeni girdik. Şaka bi yana hemen arkasınsan iyi cesaret valla, ben de 4’ten önce düşünmezdim. Artık kendi delirmemizden önce onların psikolojisi önemli yiaa bizim zamanımızda sendrom fln yoktu tamam ama artık bu kuşak farklı, çocuk biraz kendi kendine kalınca, biraz az ilgilenince bile yaşıtlarından geri kalıyo Yada anane banannenin baktığı çocuklar bile yeterli olamıyo üstüne eğilmezsen. Devir acaip, kolay gele hepimize

Merhaba canım haftamız aynı resmen ben de 33+5 te bugün gittim doktora çok şükür her şey yolunda yalnız belini ince gördüm dedi boyu uzun bizim kızın genetik dedi belki ondandır ama yediklerine daha dikkat et inciri yumurtanı bol ye dedi kilomuz da yakın 2250 gr sağlıkla gelsinler inşallah

Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah
A anidefteri nerdeydin ne zamandır. Seni merak ediyordum.Benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığının üstüne 2. Spontane gebelik korunma yöntemlerine karar veremedim.Ne yapsam acaba?

Alın benden de o kadar. Hiç hayalim gibi olmadı evde yata yata geçti. Hayaller, hayatlar. Napalm artık hayırlısı olsun.

A anidefteri nerdeydin ne zamandır. Seni merak ediyordum.Benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığının üstüne 2. Spontane gebelik korunma yöntemlerine karar veremedim.Ne yapsam acaba?

Buralardayım canım, artık vücudum ağırlaştı eski zamanlarımdaki gibi dinç değilim, buna da şükür Bilmem ki benim tüpler kapalı olduğu için korunma kısmını hiç araştırmadım ama ben olsam hiç korunmam arka arkaya yaparım Doğumdan sonra ne düşünürüz bilmiyorum tabi o yorgunluklarla

Aynen aşerdiklerimi bile yiyemedim korona var dışardan söyleyemeyiz dedi hep eşim, bu süreç eşlerimize yaradı ne bir eğitim, ne alışveriş oh yan gel yat, doğunca severler anca

amin canım bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gün doğum yaparmışız bana da herşeye zayıflığından diyor 11 kilo aldım ama öncesi 47 ydi kızlarda basen çıkıyor diyorlar ama bende o da çıkmadı kol bacak aynı annem çubuk krakerim diye severdi hala çubuk krakerim balık kraker olamadım tek göbek o da artık bel ağrısı yapıyor pilates topu alıp ona oturcam gün içinde rahatlatır biraz

Hayallerin benimde hayallerimdi ve inan bende herşeyi netten aldım ah canım ne yapalım bu virüsün bize denk gelesi varmış... Doguma hazırlık kursuna gitmek istiyordum bende olmadı. Hayaller hayatlar.. Tek isteğim bu saatten sonra sağlıcakla yavruma kavuşmak

Aynen aşerdiklerimi bile yiyemedim korona var dışardan söyleyemeyiz dedi hep eşim, bu süreç eşlerimize yaradı ne bir eğitim, ne alışveriş oh yan gel yat, doğunca severler anca
Benim dr Eylül sonunda eğitim yapacak allahım diyorum bir aksilik olmasın ona bari katılalım kendimden çok eşim için istiyorum çok panik doğumda sakin bir koca lazım bana eğitimle biraz sakin olur diye umut ediyorum Açık havada yapacakmış eğitimi de içim de daha rahat ben dışarıdan yedim valla yemek yapamadığım zamanlar oldu eşim de yoğundu yedim

Halinize şükredin kızlar, benim tüplerim kapalı istesem de tüp bebek sürecine girmeden bir daha hamile kalamam. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi herşey en doğru zamanda olur inşallah
Benim de tüp bebek canım inan en az 2 sene ikinci çocuk aklına bile gelmiyor tüp bebek olmasına rağmen hemen peşinde olmasını istemiyordum..
belki bebekten bebeğe fark vardır ama benimki çok zordu

Bifincankahve nin dediği gibi bunları sağılacakla doğuralım gerisi düşünülür

Aynen canım inan 3.kız olacagını bilsem yaparım hele kız kardes cok ayrı bişey

Bizde 3 kız kardeşiz ben en büyükleriyim bazen 2inci anne gibi hissediyorum kendimi ama bir sorun olduğunda, veya da birşey paylaşmak istediklerinde bana danışmaları hosuma gidiyor oğlum olcak alışkın değilim alışcam mecbur

Eve kitap gelmesi durumu yok. Bizim okula göndermişler. Ben seminer haftası gittim aldım okuldan

O hiç gecmeyen mesane dolu hissi bendede var sanki saatlerdir tuvalete girmemiş gibi cok sinir bozucu

Ay ne güzel canım ben de çok istiyodum ama en erken denk geldiğim eğitim eylül sonu, ona da yazılmaya cesaret edemedim, doğurmuş bile olabilirim o zamana Eşim doğuma kesinlikle girmem diyo, doğunca bebeğe bakıp eve geçecekmiş beyfendi annen kalır senle diyo, başına geleceklerden habersiz tabi, hayatta göndermem eve filan

Evet canım ben başımıza neler gelecek hiç bilmediğim için şu an bana çok güzel geliyo hamilelik, doğumdan sonra ne düşünürüm bilmiyorum o uykusuz gecelerde. Bir de beni doktor korkuttu o kadar bebek görüyorum bu çok hareketli doğunca da böyle olur muhtemelen, yandınız dedi

Canım bende de var normal onlar meme başında yağ üreterek çevreyi rahatlatıyorlar endişelenme

Ah sağol canım valla bütün eşe dosta sordum bugün deli gibi Zaten göğüslere aşırı yabancılaştım resmen başkasının gibi geliyo
bende de çıktı. kan en cok gobek ve gogusu beslıyor su sıra diye oyle.
oh çok şükür benim tedavi ile olduğu İçin ilaçlardan filan yan etki mi oldu diye korktum ama çoğu annenin yaşadığı bir durummuş

Kızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.

Ben de doktora dedim inşallah erkenden sürpriz yapmaz eğitim yalan olmasın sonra diye ondan dedim inşallah ona bari katılırız diye normal olursa eşler alınıyormuş ama sezeryanda Korona nedeniyle alınmıyormuş ben aylardır başının etini yedim ben tek mi yaptım bu bebeği sen olmadan doğuramam diye zaten son anlarda alıyorlar normal doğumda da Bebeğin ilk anını görsün istiyorum bakalım nasip kısmet bu işler o zaman ne olur bilinmez ben ne istesem olmuyor aşağılara bakma elimi tut yeter diye tembihlicem zaten sonra cinsel hayatımız yalan olmasın
Bence de eve yollama zaten doğsun o da gitmek istemez sizi bırakıp o konuda hevesli benimki ben sabaha kadar uyumam emzirmen için kaldırırım seni diyor bakalım ya ay güzelliklerle dolu doğum hikayelerimiz olsun inşallah

Kızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Canım bir soda içsene bakalım değişim olacak mi benim gün içinde o kadar çok oluyor ki taş gibi bana artık normal geliyor 20. Haftadan beri sertleşme oluyor tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat takip et bakalım hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…