- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Geçmiş olsun canım ılık bir duş alsanAynen canım hemen aldım magnezyum zaten akşam o saatlerde alıyorum. Benim bu geceki çok farklı inşAllah gelmeye çalışmıyordur. Her hareketi çok ağrı yapıyor
Aynen canım hemen aldım magnezyum zaten akşam o saatlerde alıyorum. Benim bu geceki çok farklı inşAllah gelmeye çalışmıyordur. Her hareketi çok ağrı yapıyor
Tabi kabız olmayıda önlüyorMagnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyor
Doktorunun telefonu varsa ona mesaj atsan, en doğru şekilde yönlendirir. İçin de rahat eder.Kızlar bebek yarım saattir çok kötü vuruyo hem aşağıya hem diğer kısımlara Ve canım çok yanıyor her vurduğunda. Kanala girmeye felan mı çalışıyo noluyo anlamadım. Telaşlanmalı mıyım ? Yoksa yalancı sancı dedikleri mi bu
Kan hapı derken demir ilacı mi ? Demir bende pek değişiklik yapmadı sanki yaKan hapı çalıştırır diye biliyorum ama
Demir bende kabızlık yapmıyordu düşün ki ne haldeyim magnezyum ileMagnezyumun en büyük yan etkisi ishal. Bende magnezyuma başladığımdan beri kabızlık problemi olmadı. Demir hapı kabız yaparken, magnezyum ishal yapıyor. İkisini kullandığım için dengeledi bende.
Demek magnezyum olmasa şu meşhur hamilelik kabızlığı ile boguşacaktimTabi kabız olmayıda önlüyorsancıları da kesmede yardımcı
Mecburum çok zorlaniyorum ama başka çarem yokAyy 10 saat öle oturabilşyormusun ben 1 saat bile ders çalıısır pozisyonda oturamıyorum
Kanlarıma bakıldı her şey çok iyi dedi hiç söylemedi allah allah niye demedi acaba. Yarın bi mesaj atıp sorayim benTüh çok geçmiş olsunmagnezyum çok önemli beden için doktorun önermedi mi?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım ılık bir duş alsan
Burdan doğuma yakın bebeğin hareketlerinin azaldığını çıkarabilir miyiz ? Hareket eden bebek gelmez öyle miHareket ediyorsa gelmez inşallah
Yalancı sancıydı heralde canım geçti şükür yaDoktorunun telefonu varsa ona mesaj atsan, en doğru şekilde yönlendirir. İçin de rahat eder.
Teşekkür ederim canım
Burdan doğuma yakın bebeğin hareketlerinin azaldığını çıkarabilir miyiz ? Hareket eden bebek gelmez öyle mi
Yalancı sancıydı heralde canım geçti şükür ya
Benimde çok şükür bedenimde eksik bir vitamin yada Demir eksikliği yok ama doktorum her gittiğimde kullanıp kullanmadığımı teyit ediyor. Mesela ağrım var dediğimde günde 3 kere içebilirsin diyor. Çünkü kasılmaları da düşürüyorKanlarıma bakıldı her şey çok iyi dedi hiç söylemedi allah allah niye demedi acaba. Yarın bi mesaj atıp sorayim ben
Geçmişler olsunTeşekkür ederim canım
Burdan doğuma yakın bebeğin hareketlerinin azaldığını çıkarabilir miyiz ? Hareket eden bebek gelmez öyle mi
Yalancı sancıydı heralde canım geçti şükür ya
Ağrım kasılmam da yok ondan mi vermedi acaba . Yarın soracağımBenimde çok şükür bedenimde eksik bir vitamin yada Demir eksikliği yok ama doktorum her gittiğimde kullanıp kullanmadığımı teyit ediyor. Mesela ağrım var dediğimde günde 3 kere içebilirsin diyor. Çünkü kasılmaları da düşürüyor
Çok teşekkürler canımmGeçmişler olsun
Ay evet aynı gün yapacağımız kişiler muhakkak olur buradaamin canım bakalım hangimiz önce doğuracak aynı gün doğum yaparmışızbana da herşeye zayıflığından diyor 11 kilo aldım ama öncesi 47 ydi kızlarda basen çıkıyor diyorlar ama bende o da çıkmadı kol bacak aynı annem çubuk krakerim diye severdi hala çubuk krakerim balık kraker olamadım tek göbek o da artık bel ağrısı yapıyor pilates topu alıp ona oturcam gün içinde rahatlatır biraz
Ben 3. Ayından beri gebeliğimin kullanıyorum sıkıntım yoktu. Oğlumda da kullandım. Doktor ekolüyle alakalı olabilir. Bakalım yarın ne diyecek doktorunAğrım kasılmam da yok ondan mi vermedi acaba . Yarın soracağım
Evet canim kızAy bana da haber ver mutlaka canım. Merakla bekliyorum. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin minnoşlar. Seninki de kız mı?
Canım magnezyum için hap mı kullanıyosun suda eritme mi? Suda eritmem var benim içemiyorum onuTüh çok geçmiş olsunmagnezyum çok önemli beden için doktorun önermedi mi?
Anamm inanmıuorum bende ayni oldum bu akşam..acayip hareketler karnım taş gibi oldu nefes aldırmadı resmen..nabzım bile acayip yükselmişti bunlamı alakalı bilmiyorum ama kalbim ağzimda atıyordu 120 üstündeydıKanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerdekarnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?