2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vajina agrıları herkeste var sanırım ben de varda benmi farketmiyorum acaba bende regl agrısı gibi agrılar aşağıya Bi baskı sürekli tuvaletim gelmiş gibi olan his var vajina bölgesi ağrısı böle bsy değil sanırım uzanınca hepsi geciyor uzanırken rahatım sanırım Bi tek bide gece sağa sola dönerken ani hareketten heralde sancı giriyor kasıklarıma

Doktorunun telefonu varsa ona mesaj atsan, en doğru şekilde yönlendirir. İçin de rahat eder.

Kan hapı çalıştırır diye biliyorum ama
Kan hapı derken demir ilacı mi ? Demir bende pek değişiklik yapmadı sanki ya
Magnezyumun en büyük yan etkisi ishal. Bende magnezyuma başladığımdan beri kabızlık problemi olmadı. Demir hapı kabız yaparken, magnezyum ishal yapıyor. İkisini kullandığım için dengeledi bende.
Demir bende kabızlık yapmıyordu düşün ki ne haldeyim magnezyum ile Hamileliğimde hiç kabızlık yaşamadım hatta sürekli tersi durumundayım magnezyumdan bu yana
Tabi kabız olmayıda önlüyor sancıları da kesmede yardımcı
Demek magnezyum olmasa şu meşhur hamilelik kabızlığı ile boguşacaktim

Geçmiş olsun canım ılık bir duş alsan
Teşekkür ederim canım
Hareket ediyorsa gelmez inşallah
Burdan doğuma yakın bebeğin hareketlerinin azaldığını çıkarabilir miyiz ? Hareket eden bebek gelmez öyle mi
Doktorunun telefonu varsa ona mesaj atsan, en doğru şekilde yönlendirir. İçin de rahat eder.
Yalancı sancıydı heralde canım geçti şükür ya

Kanlarıma bakıldı her şey çok iyi dedi hiç söylemedi allah allah niye demedi acaba. Yarın bi mesaj atıp sorayim ben
Benimde çok şükür bedenimde eksik bir vitamin yada Demir eksikliği yok ama doktorum her gittiğimde kullanıp kullanmadığımı teyit ediyor. Mesela ağrım var dediğimde günde 3 kere içebilirsin diyor. Çünkü kasılmaları da düşürüyor

Ağrım kasılmam da yok ondan mi vermedi acaba . Yarın soracağım

Ay evet aynı gün yapacağımız kişiler muhakkak olur burada sen baya zayıfsın o zaman canım benim de öyle çok kilom olmadı 63le hamile kaldım 58e düştüm şimdi de 71 kiloyum ama çok göstermiyorum boyum uzun ondan heralde ödemim de olmadı daha hiç ama basenim vardı daha da oldu evet

ilk defa bu akşam doğuruyorum sandım şükür gećti..doğurmam demi saatlerce geçmedi sertliği karnımın..agrısıda bi taraftan niye böyle olduki geçmeseydi hastaneye gidicektim

Kanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerde karnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür
Anamm inanmıuorum bende ayni oldum bu akşam..acayip hareketler karnım taş gibi oldu nefes aldırmadı resmen..nabzım bile acayip yükselmişti bunlamı alakalı bilmiyorum ama kalbim ağzimda atıyordu 120 üstündeydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…