Kızlar bebek yarım saattir çok kötü vuruyo hem aşağıya hem diğer kısımlara Ve canım çok yanıyor her vurduğunda. Kanala girmeye felan mı çalışıyo noluyo anlamadım. Telaşlanmalı mıyım ? Yoksa yalancı sancı dedikleri mi bu
Kanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerdeaynen kanala girmeye çalışıyorbaşka birşey var mı ; kasılma , kanama fln
Zaten evde takarım diye düşünüyorum dışarda rahat edemem korseyke evde bile kaç saat takarım şüpheli ama kullanmakta lazım sarkmamak için.Bende korse arayışındayım owli iyi diyolar ama kiyafetlerin icinden cok belli oluyormus kalınmış emin olamadım
Hareket bende de bgun cok az. Bazen öyle oliyor sonra duzeliyor anlamıyorum. Dün gece karnım taş gibi sertti benim de. Kötü birşey mi bu bilmiyorum. Normal diye düşündüm üzerine durmadım pek..akşam eve gidince uzanıp bakicam hareketlerine yine. Var da çok az, öyle tekme falan degil, genelde durgun bugunKızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Başı aşağıdamıydı bazen benimkide yapıyor pozisyon değiştirip uzanmayı dene ağrın sertleşmen düzelirse sorun yok hala devam edersede belki acildeKanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerdekarnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür
Ama karnım her akşam böyle sertleşiyor. Bu geceki ağrı farklı sadece. Çok ağrıtıyoraynen kanala girmeye çalışıyorbaşka birşey var mı ; kasılma , kanama fln
Kanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerdekarnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür
Anladım normal zaten ağrılar , kasılmalar yeterki düzenli olmasınAma karnım her akşam böyle sertleşiyor. Bu geceki ağrı farklı sadece. Çok ağrıtıyor
Sorma ya affedersin ama klozetten kalkınca bile var O hisO hiç gecmeyen mesane dolu hissi bendede var sanki saatlerdir tuvalete girmemiş gibi cok sinir bozucu
Magnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyorMagnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlar
Benim dr korse kesinlikle tavsiye etmiyorum kas tembelliği yapıyor dedi.Zaten evde takarım diye düşünüyorum dışarda rahat edemem korseyke evde bile kaç saat takarım şüpheli ama kullanmakta lazım sarkmamak için.
Kanala girse bile ne kadar bekler ki ? Bi ay daha beklemez mi ? Allahım niye erkenci bu ekim bebişleri yaekim bebişleri erkencikanala girip öyle bir süre bekleyebilirde bebişin hareketlerini kontrol et , kasılma sertlik aralıklarını fln birşey olmaz geçer inşallah . Hemen su içmeye başla , uzan dinlen hastaneye gerek kalmadan geçer umarım
Uzanınca da geçmiyo vajina bölgesindeki ağrı anlamadım ki noluyoAnladım normal zaten ağrılar , kasılmalar yeterki düzenli olmasınBugün arkadaşım ile görüştüm , vajinamdaki ağrıdan bahsettim , yürüme ayağa kalkma dedi yine . Kanala girmesin bebek dedi Kanama tehlikesi var bende plesantaya daha baskı yapmasın diye gerçi kanala girecekse yatarkende girerde ayakta durmak baskıyı arttırdığı için riski arttırır sende dinlen kendini yorma
Kan hapı çalıştırır diye biliyorum amaMagnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyor
Magnezyumun en büyük yan etkisi ishal. Bende magnezyuma başladığımdan beri kabızlık problemi olmadı. Demir hapı kabız yaparken, magnezyum ishal yapıyor. İkisini kullandığım için dengeledi bende.Magnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyor
Kanala girse bile ne kadar bekler ki ? Bi ay daha beklemez mi ? Allahım niye erkenci bu ekim bebişleri ya
Uzanınca da geçmiyo vajina bölgesindeki ağrı anlamadım ki noluyosen hele sakın kalkma canım kanaman da var Allah korusun gelmesin şimdiden. Benimki ilk yarım saat bikaç dakkada bir ağrı yaptı. Biraz geçti sanki şimdi ara ara vuruyo
Başı 28.haftadan beri aşağıda canım. Uzanınca bile vajinamdaki ağrı geçmiyor ara ara geliyor hala normalde benim de oluyodu başıyla pozisyon değiştirince ağrı yapıyodu ama bu geceki canımı daha çok yakıyor yaBaşı aşağıdamıydı bazen benimkide yapıyor pozisyon değiştirip uzanmayı dene ağrın sertleşmen düzelirse sorun yok hala devam edersede belki acilde
falan baktırırdın.
Ben wcden sonra 5 dk rahatlıyorum sadeceSorma ya affedersin ama klozetten kalkınca bile var O his
Aynen canım hemen aldım magnezyum zaten akşam o saatlerde alıyorum. Benim bu geceki çok farklı inşAllah gelmeye çalışmıyordur. Her hareketi çok ağrı yapıyormagnezyum fln da alabilirsin bol su içmeye çalışbilirim o vajinadaki ağrıyı kaç zamandır var bende o ağrı . Gece sağdan sola dönerken “ay ayy “, ”uff uff “ böyle dönüyorum uykumda ağrıyı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?