2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

aynen kanala girmeye çalışıyor başka birşey var mı ; kasılma , kanama fln

aynen kanala girmeye çalışıyor başka birşey var mı ; kasılma , kanama fln
Kanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerde karnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür

Bende korse arayışındayım owli iyi diyolar ama kiyafetlerin icinden cok belli oluyormus kalınmış emin olamadım
Zaten evde takarım diye düşünüyorum dışarda rahat edemem korseyke evde bile kaç saat takarım şüpheli ama kullanmakta lazım sarkmamak için.

Ha
Kızlar karnım taş gibi. Bugün hareketini de çok az hissettim. Yazsam mı ki doktora . Kabız gibiyim kaç saattir çıkamadım tuvalete ondan da böyle taş gibi sanırım.
Hareket bende de bgun cok az. Bazen öyle oliyor sonra duzeliyor anlamıyorum. Dün gece karnım taş gibi sertti benim de. Kötü birşey mi bu bilmiyorum. Normal diye düşündüm üzerine durmadım pek..akşam eve gidince uzanıp bakicam hareketlerine yine. Var da çok az, öyle tekme falan degil, genelde durgun bugun

Kanala girmesi ? Erken değil mi daha nereye giriyo dursun durduğu yerde karnım çok sert, ağrı ara ara belime de vuruyor. Kanama yok şükür
Başı aşağıdamıydı bazen benimkide yapıyor pozisyon değiştirip uzanmayı dene ağrın sertleşmen düzelirse sorun yok hala devam edersede belki acilde
falan baktırırdın.

ekim bebişleri erkenci kanala girip öyle bir süre bekleyebilirde bebişin hareketlerini kontrol et , kasılma sertlik aralıklarını fln birşey olmaz geçer inşallah . Hemen su içmeye başla , uzan dinlen hastaneye gerek kalmadan geçer umarım

Ama karnım her akşam böyle sertleşiyor. Bu geceki ağrı farklı sadece. Çok ağrıtıyor
Anladım normal zaten ağrılar , kasılmalar yeterki düzenli olmasın Bugün arkadaşım ile görüştüm , vajinamdaki ağrıdan bahsettim , yürüme ayağa kalkma dedi yine . Kanala girmesin bebek dedi Kanama tehlikesi var bende plesantaya daha baskı yapmasın diye gerçi kanala girecekse yatarkende girerde ayakta durmak baskıyı arttırdığı için riski arttırır sende dinlen kendini yorma

Magnezyum kullanıyor musun? Kabızlığa çok iyi geliyor. Ve mutlaka doktoruna yaz. En azından için rahatlar
Magnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyor

Kanala girse bile ne kadar bekler ki ? Bi ay daha beklemez mi ? Allahım niye erkenci bu ekim bebişleri ya
Uzanınca da geçmiyo vajina bölgesindeki ağrı anlamadım ki noluyo sen hele sakın kalkma canım kanaman da var Allah korusun gelmesin şimdiden. Benimki ilk yarım saat bikaç dakkada bir ağrı yaptı. Biraz geçti sanki şimdi ara ara vuruyo

Bugün hepimize vuran ağrıtan bebeklerle beraberiz sanırım benim ki de çok ağrı yaptı bugün alt tarafımı zonklatıyor resmen

Magnezyum bagirsaklari calistiran bir sey mi? Ben kullanmaya basladigimdan beri cunku bayagi calisiyor
Magnezyumun en büyük yan etkisi ishal. Bende magnezyuma başladığımdan beri kabızlık problemi olmadı. Demir hapı kabız yaparken, magnezyum ishal yapıyor. İkisini kullandığım için dengeledi bende.

magnezyum fln da alabilirsin bol su içmeye çalış bilirim o vajinadaki ağrıyı kaç zamandır var bende o ağrı . Gece sağdan sola dönerken “ay ayy “, ”uff uff “ böyle dönüyorum uykumda ağrıyı hissediyorum

Başı aşağıdamıydı bazen benimkide yapıyor pozisyon değiştirip uzanmayı dene ağrın sertleşmen düzelirse sorun yok hala devam edersede belki acilde
falan baktırırdın.
Başı 28.haftadan beri aşağıda canım. Uzanınca bile vajinamdaki ağrı geçmiyor ara ara geliyor hala normalde benim de oluyodu başıyla pozisyon değiştirince ağrı yapıyodu ama bu geceki canımı daha çok yakıyor ya

Aynen canım hemen aldım magnezyum zaten akşam o saatlerde alıyorum. Benim bu geceki çok farklı inşAllah gelmeye çalışmıyordur. Her hareketi çok ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…