2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım magnezyum için hap mı kullanıyosun suda eritme mi? Suda eritmem var benim içemiyorum onu
Bana da önce doktorum hap ve efervesan verdi ama çok kötü oldum sonra oğluma hamileyken kullandığım şase yi kullanmaya başladım. Magvital bana çok iyi geldi

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
Yaaa kızlar aşağıya baskı çok hissediyorum bugün bir ağırlık var ki altta sormayın bi günde noldu anlamadım tuvalete iki büklüm gidiyorum klozete oturamıyorum dik çok ağrı oluyor aşağıda patlıycak gibi sanki nedir bu

eylül geldi bebişler coştu bi tepişmeler
Sorma yaa acayip korktum birden..bebegin gelmesinden degilde dogurmaktan korktum..geçenlerde gördüğüm rüyam aklıma geldi..sancım gelmiş beni doğurtmaya çalışıyolardı hastanede vakit yok diye bas bas bağrınıyodum ben doğuramam sezaryen olmam lazım diye..tövbe bismillah dedim gerçekmi olcak rüyam

Aynen aynen aynenn ..bugün bişiler oluyo herkese dolunay yüzünden heralde tövbe tövbee..sabahtan beri alttan çıkacak sanki baskı acı ne ararsan var yürütmedi bile

Aynen aynen aynenn ..bugün bişiler oluyo herkese dolunay yüzünden heralde tövbe tövbee..sabahtan beri alttan çıkacak sanki baskı acı ne ararsan var yürütmedi bile
Aynen ben de hamileliğim boyunca ilk kez bugün bu kadar rahatsız oldum baskı ve dolgunluk hissi yüzünden

Çok fena çok öyle ağrı yapıyor ki alta yürütmüyor yatarken bile ağrıyor bişeyler alttan fırlıycak bi anda sanki Bir günde bu kadar baskı nerden geldi anlamadım ya kafalarını kanala falan mı sokttular yoksa ondan olurmu ki böyle

Aynen ben de hamileliğim boyunca ilk kez bugün bu kadar rahatsız oldum baskı ve dolgunluk hissi yüzünden
Bu gece benim de çok kötü geçti, kendimi çok çaresiz hissettim. Bir daha da hamilelik düşünmem. Karnım davul gibi şişti ve sertleşti. Biraz fazla yürüyüş yaptım bugün belki ondan. Belki geç yemek yedim 7.30 gibi akşam o yuzden oldu bilmiyorum. Bebek sanki sırtımda cigerlerime batmış gibi geldi. Gece yarısı aciktim kalkip süt içtim. Şimdi indi sisligim daha iyiyim. Hayırlısıyla zamanı gelse de dogursam artık. Bir de başka ulkedeyim iyice sinir oluyorum. Allah'tan eşim iyi ve yanımda destek hep. O kadsr kolay hamilelik geçirdim baştan beri. Son iki aya geldim zorlasti, canımdan bezdim ya

günaydınnn

ne oldu böyle herkese. aman kızlar bşraz daha sakin yaşantıya dönün. yemekleri de azaltın o da şişlik yapıyor karın oluyor davul

Geçmişe dönüp baktım da dün herkesin bi aksiyonlu geçmiş akşamı
Bizim bıdıklar acele mi edecek acaba

Ayy birazcık daha sabretsinler benim gerçi hiç belirti yok sadece hareketlerim yavaşladı, bazen diyorum 40 ı geçicem mi acaba, o da kötü. Doktor da nst tahlil hiçbişe vermiyo daha gelmez diyo, madem gelmeyeceğini biliyo dese ya ne zaman geleceğini de

Hepimizin eylul annesi olmasindan cok korkuyorum bende de uc gundur vajina agrisi cok,yururken yatarken otururken hep orda dolgunluk agri var, ayrica arada bir regl agrisi gibi agri, son olarakta bir sefer incecik bir vajinaDa batma yasadim O da cok ilgincti...ben eylulde dogururum kizlar yuksek ihtimal

Yarinda kontrolum var,bakalim ne dicek doktor..bebek kanalami girmis diye sorucam,bu kAdar vajinada agri dolgunluk neden olur merak ediyorum

Sen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…