ilk defa bu akşam doğuruyorum sandım şükür gećti..doğurmam demi saatlerce geçmedi sertliği karnımın..agrısıda bi taraftan niye böyle olduki geçmeseydi hastaneye gidicektim
Bana da önce doktorum hap ve efervesan verdi ama çok kötü oldum sonra oğluma hamileyken kullandığım şase yi kullanmaya başladım. Magvital bana çok iyi geldi
Yaaa kızlar aşağıya baskı çok hissediyorum bugün bir ağırlık var ki altta sormayın bi günde noldu anlamadım tuvalete iki büklüm gidiyorum klozete oturamıyorum dik çok ağrı oluyor aşağıda patlıycak gibi sanki nedir bu
Sorma yaa acayip korktum birden..bebegin gelmesinden degilde dogurmaktan korktum..geçenlerde gördüğüm rüyam aklıma geldi..sancım gelmiş beni doğurtmaya çalışıyolardı hastanede vakit yok diye bas bas bağrınıyodum ben doğuramam sezaryen olmam lazım diye..tövbe bismillah dedim gerçekmi olcak rüyam
Yaaa kızlar aşağıya baskı çok hissediyorum bugün bir ağırlık var ki altta sormayın bi günde noldu anlamadım tuvalete iki büklüm gidiyorum klozete oturamıyorum dik çok ağrı oluyor aşağıda patlıycak gibi sanki nedir bu
Aynen aynen aynenn ..bugün bişiler oluyo herkese dolunay yüzünden heralde tövbe tövbee..sabahtan beri alttan çıkacak sanki baskı acı ne ararsan var yürütmedi bile
Aynen aynen aynenn ..bugün bişiler oluyo herkese dolunay yüzünden heralde tövbe tövbee..sabahtan beri alttan çıkacak sanki baskı acı ne ararsan var yürütmedi bile
Çok fena çok öyle ağrı yapıyor ki alta yürütmüyor yatarken bile ağrıyor bişeyler alttan fırlıycak bi anda sanki Bir günde bu kadar baskı nerden geldi anlamadım ya kafalarını kanala falan mı sokttular yoksa ondan olurmu ki böyle
Bu gece benim de çok kötü geçti, kendimi çok çaresiz hissettim. Bir daha da hamilelik düşünmem. Karnım davul gibi şişti ve sertleşti. Biraz fazla yürüyüş yaptım bugün belki ondan. Belki geç yemek yedim 7.30 gibi akşam o yuzden oldu bilmiyorum. Bebek sanki sırtımda cigerlerime batmış gibi geldi. Gece yarısı aciktim kalkip süt içtim. Şimdi indi sisligim daha iyiyim. Hayırlısıyla zamanı gelse de dogursam artık. Bir de başka ulkedeyim iyice sinir oluyorum. Allah'tan eşim iyi ve yanımda destek hep. O kadsr kolay hamilelik geçirdim baştan beri. Son iki aya geldim zorlasti, canımdan bezdim ya
ilk defa bu akşam doğuruyorum sandım şükür gećti..doğurmam demi saatlerce geçmedi sertliği karnımın..agrısıda bi taraftan niye böyle olduki geçmeseydi hastaneye gidicektim
Ayy bende mecbur kalacaktım ama geçmişim Bi dersim kalmıstı kaldım sanıyordum 27 eylülde sınav var bide bebeğin şansına mı nedir o saçma sapan cevaplarımla gecmişim darısı basına olur inş
Gunaydin kızlar okuyorum yazdıklarınızı dedim sonuna kadar bakayim kesin birileri dogurdu yok kimse dogurmamis herkeste sanci olmus cok şükür ben iyiyim dün sıkıntı yaşamadım biraz daha sabır az kaldı 1 ay daha dayanin
Ayy birazcık daha sabretsinler benim gerçi hiç belirti yok sadece hareketlerim yavaşladı, bazen diyorum 40 ı geçicem mi acaba, o da kötü. Doktor da nst tahlil hiçbişe vermiyo daha gelmez diyo, madem gelmeyeceğini biliyo dese ya ne zaman geleceğini de
Hepimizin eylul annesi olmasindan cok korkuyorum bende de uc gundur vajina agrisi cok,yururken yatarken otururken hep orda dolgunluk agri var, ayrica arada bir regl agrisi gibi agri, son olarakta bir sefer incecik bir vajinaDa batma yasadim O da cok ilgincti...ben eylulde dogururum kizlar yuksek ihtimal