2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Walla kramptır, kabızlıktır, sancı, ağrı Allah razı olsun doktorumdan Rahat geçirdim demek ki ekol farklılıklarıyla ilgili.

Aynen canım her doktor başka birşey söylüyo aynı fikirde oldukları bir konu görmedim henüz, magnezyum kullanan iyi de gelen çok kişi biliyorum ama benimki kullanmana gerek yok diyo,madem ona gidiyorum dediğini dinleyeyim diye almıyorum ben de

Canim bana 36dan sonra merdiven in cik yürüyüş yap hurma ye yerden bisey alcak gibi oturup kalk dedi normal dogum istiyorsan tabi bunlar

Ayy

Aman sağlıkla sıhhatle geçirelimde gerisi önemli değil Bakalım benim dışımda kimler Eylül annesi olacak hayırlısıyla

Canim bana 36dan sonra merdiven in cik yürüyüş yap hurma ye yerden bisey alcak gibi oturup kalk dedi normal dogum istiyorsan tabi bunlar

Eğilip kalkmak da işkence ya ama yapmak lazım, yürüyüş de yapmam lazım biliyorum ama çok aksattım bu ara. Kendimi zorlamam lazım, doktorum da hiç renk vermiyo normal doğum olur mu olmaz mı daha erken bakarız diyo, nesi erken anlamadım ki

Walla kramptır, kabızlıktır, sancı, ağrı Allah razı olsun doktorumdan Rahat geçirdim demek ki ekol farklılıklarıyla ilgili.
Ben de magnezyum kullaniyorum hem migrenden dolayı hem de tahlilde düşük çıkmıştı iyi ki de kullandım aynı şekilde ne kramp yaşadım ne ağrı sızı ne kabızlık

Aynen bende de korku heyecan oldu. Hiç iyi hissetmiyordum. Aynı şeyleri yaşıyoruz normal demekki yani inşAllah normaldir yalancı sancı dedikleri şey oldu heralde. Cumartesiye kadar rahat dursa yaramaz bi atak yapmasa kontrole gidecem

Kızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüş sevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil

Ya bi yandan da tulum olursa üstünü açtı açmadı, terledi mi derdi olmaz diye kolay gibi geliyor.
Yani kolay gelebilir tabi de ben çok gerekli bişey gibi görmedim. Ne kadar süre kullanılabilir ki ?zaten baya masraflı çıktılar bize bebişler ona da para ödeyemem valla onların masraf çıkaran taraflarını yerim ama

Geçmiş olsun canım senin bebiş aceleci çıktı inşallah biraz daha durur

Korkma canım ilaçla engellerler acıklıgı 35.haftaya 2hafta kaldı sanırım.arkadasım 34de 2kg dogurdu 1hafta küvezde kaldı gayet saglıklı gelişimide çok iyi suan gönlünü ferah tut vardır bundada bi hayır diyelim saglıklı dogsunda

Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah duracak annesi. Sen üzülürsen o da üzülür, emin ellerdesin doğru müdahaleyle hiçbir şey olmayacak inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…