Walla kramptır, kabızlıktır, sancı, ağrı Allah razı olsun doktorumdan Rahat geçirdimBana da magnezyum vermedi doktorum, özellikle sordum gerek yok boş iş onlar dedi
Gecen hafta bebegin suyu azalmis dedidignde girmistim bir kere sonra bir daha girmedim bendeSen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.
Sen hiç nstye girdin mi? Günlerimiz yakın ben hala girmedim de bizde mi bir tuhaflık var merak ediyorum.
Walla kramptır, kabızlıktır, sancı, ağrı Allah razı olsun doktorumdan Rahat geçirdimdemek ki ekol farklılıklarıyla ilgili.
Canim bana 36dan sonra merdiven in cik yürüyüş yap hurma ye yerden bisey alcak gibi oturup kalk dedi normal dogum istiyorsan tabi bunlarAyy birazcık daha sabretsinler benim gerçi hiç belirti yok sadece hareketlerim yavaşladı, bazen diyorum 40 ı geçicem mi acaba, o da kötü. Doktor da nst tahlil hiçbişe vermiyo daha gelmez diyo, madem gelmeyeceğini biliyo dese ya ne zaman geleceğini de
Hepimizin eylul annesi olmasindan cok korkuyorumbende de uc gundur vajina agrisi cok,yururken yatarken otururken hep orda dolgunluk agri var, ayrica arada bir regl agrisi gibi agri, son olarakta bir sefer incecik bir vajinaDa batma yasadim O da cok ilgincti...ben eylulde dogururum kizlar yuksek ihtimal
[/QUOT canim simdi baktimda senin 29 gün kalmis zaten eylül olma ihtimalide cok yüksek heyecan ne durumda sona yaklastikca beni hararet basıyor
Hayirli haberlerle gel canim bide bebegin ne kadar boyu kilosuYarinda kontrolum var,bakalim ne dicek doktor..bebek kanalami girmis diye sorucam,bu kAdar vajinada agri dolgunluk neden olur merak ediyorum
Aman sağlıkla sıhhatle geçirelimde gerisi önemli değilAynen canım her doktor başka birşey söylüyo aynı fikirde oldukları bir konu görmedim henüz, magnezyum kullanan iyi de gelen çok kişi biliyorum ama benimki kullanmana gerek yok diyo,madem ona gidiyorum dediğini dinleyeyim diye almıyorum ben de
Canim bana 36dan sonra merdiven in cik yürüyüş yap hurma ye yerden bisey alcak gibi oturup kalk dedi normal dogum istiyorsan tabi bunlar
Ben de magnezyum kullaniyorum hem migrenden dolayı hem de tahlilde düşük çıkmıştı iyi ki de kullandım aynı şekilde ne kramp yaşadım ne ağrı sızı ne kabızlıkWalla kramptır, kabızlıktır, sancı, ağrı Allah razı olsun doktorumdan Rahat geçirdimdemek ki ekol farklılıklarıyla ilgili.
Aynen bende de korku heyecan oldu. Hiç iyi hissetmiyordum. Aynı şeyleri yaşıyoruz normal demekki yani inşAllah normaldir yalancı sancı dedikleri şey oldu heralde. Cumartesiye kadar rahat dursa yaramaz bi atak yapmasa kontrole gidecemAnamm inanmıuorum bende ayni oldum bu akşam..acayip hareketler karnım taş gibi oldu nefes aldırmadı resmen..nabzım bile acayip yükselmişti bunlamı alakalı bilmiyorum ama kalbim ağzimda atıyordu 120 üstündeydı
Dolunayda suları çekildi heraldegünaydın kimse doğurmadı dimeee..bebeler duruyo inşallah yerinde
Yani kolay gelebilir tabi de ben çok gerekli bişey gibi görmedim. Ne kadar süre kullanılabilir ki ?zaten baya masraflı çıktılar bize bebişler ona da para ödeyemem vallaYa bi yandan da tulum olursa üstünü açtı açmadı, terledi mi derdi olmaz diye kolay gibi geliyor.
Günaydınnngünaydın kimse doğurmadı dimeee..bebeler duruyo inşallah yerinde
Geçmiş olsun canım senin bebiş aceleci çıktı inşallah biraz daha dururKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Korkma canım ilaçla engellerler acıklıgı 35.haftaya 2hafta kaldı sanırım.arkadasım 34de 2kg dogurdu 1hafta küvezde kaldı gayet saglıklı gelişimide çok iyi suan gönlünü ferah tut vardır bundada bi hayır diyelim saglıklı dogsundaKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah duracak annesi. Sen üzülürsen o da üzülür, emin ellerdesin doğru müdahaleyle hiçbir şey olmayacak inşallahKızlar ben sabah lekelenme kanama gibi bişeyle uyandım doktora geldim hemen rahim ağzı 1m altına düşmüşsevk edecekler beni yenidoğan küvöz şartları iyi bi hastaneye durabilirse durur 35e kadar yoksa gelir dedi 1cm açıklık varmış hastanede kalıcam bu süreçte heralde ağrımda oluyor çok çok korkuyorum bebeğim 1750 1800 arası birşey dedi hatırlamıyorum çok korkuyorum ağladım duyar duymaz zaten bana dua edin nolur biraz daha dayanır inşAllah hiç birşeyi hazır değil
Sağol canım inşAllah valla çok korkuyorumGeçmiş olsun canım senin bebiş aceleci çıktı inşallah biraz daha durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?