2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşAllah canım ya tek duam o iki üç hafta daha dayansın başka bişey istemiyorum çok küçük daha

Yaaa çok geçmiş olsun, inşallah duracak annesi. Sen üzülürsen o da üzülür, emin ellerdesin doğru müdahaleyle hiçbir şey olmayacak inşallah dualarımız seninle
Sağol canım çok korkuyorum valla ağlamak geliyor sürekli bi günde noldu anlamadım az daha dursa 35lere gelseydim korkmazdım bu kadar inş. Rabbim yardımcımız olsun

Cok geçmiş olsun canim korkma allah buyuk benim kizimda 2 cm acilma olmuştu ben dedim kesin gelir cok üzülmuştum iğne ve serumla durdu hatta baya günüm geçti oyle dogurdum hemde yatmadim da allah yardimcin olsun

Sağol canım çok korkuyorum valla ağlamak geliyor sürekli bi günde noldu anlamadım az daha dursa 35lere gelseydim korkmazdım bu kadar inş. Rabbim yardımcımız olsun
Olacağı varmış bebiş bir an önce annesini görmek istiyor demek ki Ama duracaktır inşallah 37. Haftayı da karnında geçirecek şimdi doğru müdahaleyle durdururlar inşallah

Rabbim şifa versin canim insallah bekler bebişin canim simdiye kadar böyle bir sıkıntın varmıydı rahim agzi hep mi kısaydı bir anda mi oldu

Benim uyuyup dinlenince geçti, şuan iyiyim bugün hiç iş yapmama kararı aldım dersim de yok bugün tatil yapıcam. Sen nasıl oldun?

Haydaaaa..noldu bu bebelere yaaa niye hareketlendiler.bu kadar..üzülme sakin ol canım..Allahın izniyle durur azcık daha..durmazsa da neticede hayati risk taşıycak haftada degiliz artık hicbirsey olmaz stres yapıp üzme kendini daha fazla

Canım çok geçmiş olsun. Moralini bozma hazırlıkları da kafana takma şuanda, onların hepsi hallolur yeterki sağlıcakla gelsin bebiş illa gelecekse bizlere de haber ver durumun müsait oldukça. Dualarımız seninle

geçmiş olsun cnm.

canim ne olur uzulme Rabbim hayirlisini nasio etsin daha kucuk haftalarda doganlarda var insallah ikinizde saglikli olucaksiniz dua edicem size gonlunu ferah tut miniginin sana ihtiyaci var kuzum

Geçmiş olsun canım hiç moralini bozma bir yoluna koyarlar mutlaka. Bebişin acele etmesin biraz daha sabretsin inşallah. Allah yardımcın olsun. Hiçbişeyi düşünüp stres yapma herşey hallolur.
Sağol canım inşAllah valla çok korkuyorum

Benim uyuyup dinlenince geçti, şuan iyiyim bugün hiç iş yapmama kararı aldım dersim de yok bugün tatil yapıcam. Sen nasıl oldun?
ben de sabaha yakın iyi oldum düzeldim. artık çok az ve sık yemeye karar verdim. mideme yer kalmadı karnım buyudukçe. ben de bugun bol bol dınlenecegım

mommm lütfen korkma geçecek buda diye bak kendine kötüyü çağırma dua et ilaçla falan durur.

gunaydin kizlar dun herkes icin zor bir gece olmus hepimiz iyice zorlanmaya basladik hayirlisi bende de surekli bir regl agrisi var bu sabahta ishal oldum dun kabizdim halbuki valla her sey iyice sasti artik vucudumu anlamiyorum hele ki lavoba o kadar zor geliyor ki bizim evde klasik var egilip kalkmak cok zor oluyor sonrasinda mutlaka agrim oluyor ama demek ko egilip kalkmak ise yariyor akintimda baya artti valla bekliyorum artik hrycanla

benimde bu durumlar olmadaydı 38 de girecektim diğerlerinde de 38 de başlamıştı nst
Benim doktorum bütün hastalarını 32 de başlatıyor kuzum Takip önemli diye düşündüğünü biliyorum. Fark etmediğin bir kasılma veya sancı olursa fark edelim diye

Kızlar nst ye bende girmedim benden haftası düşük olanlar girmişti demekki hoca usg görünce alıyor nst ye.Magnezyum için ise depoların iyi demişti hatta demir ilacina bile buradaki arkadaslardan daha geride başladım 20. Hafta yada 24. Haftada sanki.

İnşAllah canım ya tek duam o iki üç hafta daha dayansın başka bişey istemiyorum çok küçük daha

streste çok etkiliyor böyle durumda çok iyi anlıyorum seni , korkularını ama sakin kalmaya çalış güzel şeyler düşün , güzel hayaller kur Bebeğin 2 kilo olmuştur , ciğer geliştirici iğne de yaparlar haftasıda iyi küveze bile gerek kalmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…