2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün aydın canım sağ salim kavuşursun inşallah

Tabi ki çok güzel geldik şükür 28.29 da bile doğum olduğunda bebeklerin yaşama şansı çok yüksek artık ki sen 32 oldun maşallah İnşallah canım rabbim sizi bir an önce kavuştursun
Ahhh kuzum amin inşAllah Rabbime sığındık hepinzize çok teşekkür ederim valla destek oluyorsunuz bana ilk size yazdım

Allah analı babalı büyütsün. İnşallah kısa zamanda toparlanıp yanınıza gelecektir bebişin. sen şimdi bir taraftan da kendini toparlamaya bebeğine hazıe olmaya çalış.
Canım çok sağol İnşAllah öyle yapmaya çalışıyorum inş çabucak toparlanırız

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı sıhhatli olsun. Erkenden bebeğine kavuştun Şimdi çabucak toparlayacak annesi, büyüyecek inşallah nasıl hissediyorsun?

Canını hic sıkma canim erkekleri anlamak cok daha zor emin ol kafalarında ne kurup oynuyorlar allah bilir bence baska sıkıntısı var seni ve bebegi düşünseydi canını sıkıp baska yerde yatmazdı zaten yegeninden dolayi caninsıkılmış bosver takmamaya çalış bebeğinin odasını al eşine kızıp planlarini erteleme sonra barisiyorsun ve pisman oluyorsun 3 gün sonra gelir barisir zaten önemli olan sen ve bebegin

geçmiş olsun inşallah ikinizde en kısa sürede toparlarsınız

Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin cok şükür saglikla aldin ya kucagina yeter sende bebeginde hemen toparlanirsiniz dualarimiz sizinle bebegin ne kadar dogdu ultrasonda dedigi ciktimi canim

Canim bendede var o sanirim hormonlarimiz eşim bana bisey dese oturup saatlerce hickira hickira agliyorum elimde degil adam pisman oluyor özür diliyor ama yok gecmiyor bu dönem duygusallik artiyor

Konuşurken de bak gittim geldim şu an mevzumuz yok neyi tartışıyoruz dedim. Baktım devam ediyor ben de kendi kendime takılıyorum. Kapatsın bakalım kendini ne kadar kapatacak

Ohoo ben öyle mevzuları aklında tutan biri değilim, konuşmaya kalkınca öyle herşeyi hatırlayarak anlatıyor ki maddi konular benim en son dert ettigim şeyler, asıl mesele onun önceki evliliğinden kalan travmaları. Geçen yıl da çok ciddi köşeden döndük. Asamadigi şeyler var ve terapiye gidelim dedim. Ama öyle askıda kaldı terapi işi. Boşanma ve çocuğun durumu ile ilgili bir şey anlatmama gerek yok, karşımda bizzat yaşayan biri var. Su an 21 yaşında oğlu ve bir türlü doğru iletişimi kuramadilar, gorusmuyorlar benimle daha iyi ve çok vakit geçiriyordu çocuk geldiği zamanlarda da. O kendine eş ailesi ile ilgili bir profil çizmiş, biraz samimi olursa zarar gorucem algısı yaratmış. Bir de eşim ailesiyle çok bir arada olursa benim hükmün olmaz algısı. Yoksa kopamiyoruz birbirimizden , kötü biri değil , dönüp dolaşıp hep aynı yerde tikaniyoruz. Ben de tam tersi anne ve baba tarafı hep bir arada , birlik içinde büyüdüm. Onun ailesini de hiç ayırt etmedim içten sevdim. Ama son bir yıldır koreltti beni de. Şimdi ben de atarlarsa konuşuyorum, bayramda ki tantanadan sonra gel de diyemiyor ben de gitmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim. Evlat kıymeti bilecekse, tadını çıkarmak istiyorsa yanımızda olacak yoksa kendini yine hapsedecek en çok o zarar görecek.
Bakalım doğduğunda gördüğünde nasıl olacak , tek umudum kendini hapsettigi yerden çıkıp tadını çıkarmaya cabalamasi. Su an bile heyecanla bebeğimizi hayal edip konusacagimiza gün gecirdigimiz mevzulara şaşıyorum. Hamilelikten de pek güzel anılar kalıyor bana Dediğin gibi dert oldu mu başa çıkamıyor, hasta olup ameliyat olduğumda da , maddi sorun olduğunda da hep bir sorun yaşıyoruz. Stresiyle , krizlerle başa cikamiyor. Geçer inşallah ne diyeyim

Ben hiç hamile moduna girmedim. Ne duyusallik ne kapris.. canım birşey bile çekmedi. Çok şükür olağanüstü bir sıkıntı da yaşamadım gebelikle ilgili bugüne kadar. İdrak edemedi adam hamile olduğumu. Ancak doğunca dank edecek. Bakalım o zaman ne yapacak. Ha sırf vicdan rahatlatmak için doğuma kadar yanımda durma hesabı yapıyorsa zahmet de etmesin diyorum. Allah büyük hepimize hakkimizda iyisini güzelini göstersin, mesele vazgeçmek üstünü çizmek değil ama kimse de vazgeçilmez değil.

Canım ne güzel bir haber yaramaz çıktı paşa ama olsun iyi ya gerisi hiç önemli değil. Tebrik ederim, gözünüz aydın. Hiç kafana takma gorumcemin kızı 900 Gr doğmuş, bu yıl üniversite kazandı. Görsen hayatta demezsin .. Senin bebiş de ilk günden özgürlüğünü ilan edenlerden oldu. Takılsın bakalım biraz kuvezde . Eninde sonunda o eve gidilecek Kuzenim de 35 haftada yaşadı aynısını 9 gün kaldı kuvezde kavuştular çok şükür. Daha bugünlerde yeni dogacakti hesaba göre ama 1 aylık olacak 3 gün sonra kardesiminki de 40+2 de geldi ama yine girdi kuveze. Zamane veletleri böyle herhalde, siz gidin ben sonra gelcem eve diyorlar Rabbim sağlıkla evinize götürmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah

Yaa senin ve bebeğin iyi olmanıza çok sevindim canım. Dediğin gibi her halimize şükür iyi ki erken farkedildi müdahaleler yapıldı, sıkıntısız doğdu. Biraz daha sabrettikten sonra bebeğine kavuştun mu tamamdır hayırlı uğurlu olsun anne-babasına iyi evlat olsun sabırsız bıdık Arel

Kızlar babymalldan beşik alan var mı dalga geçiyor resmen bizimle ilgilenen kimse yok getiren yok beşiksiz kaldık resmen

Herkes ayni durumda galiba bazen düşen şeyi esim gelene kadar almiyorum yerden cok zorluyor beni
bnde ona aldırıyorum evdeyse ayakkabılarımı ayakkabılıga koyduruyorum filan karnımın içi acıyor resmen etim yırtılıyor gibi içerden :)

Ne güzel bi sabaha uyandım hoş gelmiş Arel seni merak ettim bi bakim dedim sonradaçok duygulandım tüm süreç gözünün önünden geçti.çift çizgimi var beta yükseldimi kese gözüktümü kalp atışını duydunmu yok boyu yok kilosu sona geldik ya.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Canım morelini yükset tutu bol sütün olsun bir an önce koynuna alırsın umarım

ayy ayy grubumuzun ilk bebeği gelmiş hayrlı olsun allah onu korusun inş en kısa zmanda toparlanır sende kucagına alırsın inş doktorun dediği kiloda mı doğdu peki sanada cok geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…