Doğdu tatlım çok şükür sağlıkla devam etsinTopiğimizin ilk bebişi doğdu mu şimdi
Gözün aydın canım sağ salim kavuşursun inşallahEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Ahhh kuzum aminTabi ki çok güzel geldik şükür 28.29 da bile doğum olduğunda bebeklerin yaşama şansı çok yüksek artık ki sen 32 oldun maşallahİnşallah canım rabbim sizi bir an önce kavuştursun
Sağol canım inşAllah Allah razı olsunGözün aydın canım sağ salim kavuşursun inşallah
Canım çok sağol İnşAllahAllah analı babalı büyütsün. İnşallah kısa zamanda toparlanıp yanınıza gelecektir bebişin. sen şimdi bir taraftan da kendini toparlamaya bebeğine hazıe olmaya çalış.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı sıhhatli olsun. Erkenden bebeğine kavuştunEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Canını hic sıkma canim erkekleri anlamak cok daha zor emin ol kafalarında ne kurup oynuyorlar allah bilir bence baska sıkıntısı var seni ve bebegi düşünseydi canını sıkıp baska yerde yatmazdı zaten yegeninden dolayi caninsıkılmış bosver takmamaya çalış bebeğinin odasını al eşine kızıp planlarini erteleme sonra barisiyorsun ve pisman oluyorsun 3 gün sonra gelir barisir zaten önemli olan sen ve bebeginİyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Cumartesi sabah gelinimiz doğum yaptı ve hala oldumAkşamüstü kardesim geldi aldı gittik gördük bebeği ve gelinimizi. O gece orda kaldık, pazar hastaneden cikaricaz eve getiricez derken bebiste crp yüksek çıktı ve antibiyotik tedavisi için kuveze aldilar 40+2 de zaten 2300 Gr gelip şaşırttı bizi bir de bizimle eve gelmeyince iyice şaşırdık, burulduk biraz da. Gününü doldurup doğum da normal olunca beklemiyorduk acikcasi. Ama annede vajinal enfeksiyon vardı son haftalarda tedavi olmasına rağmen bebeğe de sirayet etmiş maalesef
Pazar akşamüstü eve geldim ama gelmez olaydım. Geldiğimde evde yoktu aradım birkaç kez açmadı. Sonra geldi olmuyor böyle yaz dilekceni protokolünü bosanalim dedi. Nooluyor dedim, ben sorumsuzmusum, kendi başıma gibi davraniyormusum, 150 km yola nasıl gitmişim, ya kaza bela olsaymis ne yaparmisim....Oysa sabah kardeşim annemleri almaya gelecek ben de gitmek istiyorum deyince tamam der gibi kafa salladı sadece. Madem öyle sorduğumda deseydin bunları gittim geldim ortada birşey yok neyin tantanasini yapiyorsun dedim ben de. Hala konuşmuyor , evde birşey yemiyor, kendi işini kendi görüyor. Balkonda oturuyordu gittim oturdum, salona geçti, iki gecedir salona kamp kurdu. Kapısını kapatmış yatıyor bu mu şimdi çocuğu için endişe eden adam usandım vallahi, ne zaman benim ailemle ilgili birşey olsa muhakkak bir arıza çıkartıyor. Ben bu bebeği 9 yıl bekledim, bir sürü badireden sonra rabbim nasip etti, pandemi, maddi sıkıntılar vs derken bu da tuz biber oldu. Tam besikti dolapti sipariş edecektim hepsinden vazgeçtim. Hicbirsey almiycam ne yapıyorsa yapsın. Öyle kızgın ve üzgünüm ki anlatamam.. Allah akıl fikir versin... Çok yoruldum, bu şekilde huzursuz ve diken üstünde bir hayat hiç bana göre değil.. ne geçiyor eline böyle yapinca hiç ama hiç aklım ermiyor. Geçen sefer de bayramda tartistigimizda bebek geriden gelmeye başlamıştı. Bu sefer elimden geldigince sakin kalmaya çalışıyorum, yemeye çalışıyorum ama cumartesi kontrol var inşallah bir aksaklık yoktur kuzumda.
Masallah canim tontis geliyorGirememiştim siteye canım 2840 olmuş kilomuzama rahim ağzı uzunluğu yine incelmiş 26 mm olmuş
Iyi bari minnos gec dönmüş ama dönmüş benimki 28den beri bu pozisyonda doktor 37e kadar dönebilir tekrar dediBin Arada kızlar bizim kızçe Doğum pozisyonunu almış kafası aşşağıya dönmüş
@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin cok şükür saglikla aldin ya kucagina yeter sende bebeginde hemen toparlanirsiniz dualarimiz sizinle bebegin ne kadar dogdu ultrasonda dedigi ciktimi canim@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
Canim bendede var o sanirim hormonlarimiz eşim bana bisey dese oturup saatlerce hickira hickira agliyorum elimde degil adam pisman oluyor özür diliyor ama yok gecmiyor bu dönem duygusallik artiyorBir de ben çok çok fazla hassas oldum ya oturup boş boş şeyler için saatlerce içimi çekerek ağlıyorum ve kesinlikle kendimi durduramıyorum yapabilirim nasıl bu durumun karşısına geçe bilirim hiç bir fikrim yok ((
Konuşurken de bak gittim geldim şu an mevzumuz yok neyi tartışıyoruz dedim. Baktım devam ediyor ben de kendi kendime takılıyorum. Kapatsın bakalım kendini ne kadar kapatacakÖncelikle.gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..Hala olmak bambaşka birşey..dünyanin en guzel duygularindan..kendin dogurmadigin halde dogurdugunla aynı sevdigin endiselensigin kaygılandıgın istese canını verecegin tek varlık yeğen heralde..benimde.simdi burnumun direği sızladı hala oldum deyince yeğenlerimi çok özledimm çokk..pandemi yüzünden gelip gidemiyoruz yurtdışında olduklarından nasıl zaman geçicek hiç bilmiyorum( uzattim ama aklıma.geldi öyle birden yazıverdim işte ..
Eşinle.ilgili meseleyede.birşey diycem ama.malesef.ayıp olur sanada sonucta kac yillik esin bize yorum yapmak düşmez ama şu kadarını söyliim şuan ordan buraya sinirlendirdi beni...tanımadığım adamı yolup kapının önüne koyasım geldi o derece hareketlere.bak triplere bak ergen gibi..baba olcak bide yakında bu adam... yeminle tavuk gibi yolasım geliyor böylelerini ..bu soyleyebildigim kadarı soyleyemeyip icimde tuttugumu sen hayal et ...ama tek ricam gercekten son günlerinde bunu kafana takma, alttan almaya calışıp kendini haklı hissetmesine izin verme..sen de ona aynı o şekil davran yok say...bu ne beeeeee kadınlarin bu dingozlardan çektiği
Ohoo ben öyle mevzuları aklında tutan biri değilim, konuşmaya kalkınca öyle herşeyi hatırlayarak anlatıyor kigöZünüZ aydın Allah analı babalı büyütsüninşallah çabuk toparlar bebiş ❤
eşin ile durumunuza da çok üzüldüm . Daha öncede yazmıştın maddi sıkıntı yazmıştın , erkekler bir meseleye sıkılıp başka birşey bahane edebiliyorlar. Maddi konularında psikolojik etkileri bence çok büyük . Çok afedersin eşini karşına al aptala anlatır gibi duygularını anlat , derdi ne anlamaya çalışboşanmakta çözüm değil hele ki çocuğun oluyorsa yada varsa (bazı durumlar harici ) ,birlikte uzun zaman geçiripte saçma sebeplerden boşanmakta mutlu etmez insanı . Yalnız çocuk büyütmekte kolay değil , iki Arada gidip gelmek çocuk içinde kolay değil , her çocuk anne babasını birlikte ister . Senin şimdi hormanlarda duygularını karıştırır ,mantıklı düşünmeye çalış . Eşinle çocuk açısından boşanmanın etkilerini konuşup onu açmaya çalış bence alttan alma olarakta düşünme , eline gelmiş dava dosyası olarak düşün eşinin derdini çözmeye çalış . ( bence sorun maddi sebeplerden dolayı bu durumda ) bebeğin doğduğunda aile içi ilişkinizde çok değişecek emin ol. Evlilikte ilk zamanlar ile çocuk olduktan sonraki dönem arasında çook farklar oluyor . İnşallah herşey güzel olur ❤
Bakalım doğduğunda gördüğünde nasıl olacak , tek umudum kendini hapsettigi yerden çıkıp tadını çıkarmaya cabalamasi. Su an bile heyecanla bebeğimizi hayal edip konusacagimiza gün gecirdigimiz mevzulara şaşıyorum. Hamilelikten de pek güzel anılar kalıyor banaCanım dediğin gibi biraz olaylar üst üste gelmiş ve sanırım 9 yıl sonunda kavuşmak onun için de sevindirici olsa da biraz da maddi manevi kaygıları var demekki kapalı kutu biraz da eşin kendini sana açsa konuşup o da rahatlayacak aslında da daha önce de ilişkiniz böyle miydi gebelikte mi böyle oldu. Biz sadece kendimiz olarak görüyoruz hamilelik hormonlar vs diyoruz ama hamileliğin getirdiği sorumluluk erkekler üzerinde de ayrı bir etki ediyor iyi baba olabilme kaygısı vardır o sırada bunları da kendine kondurtmuyor acısını senden cıkartıyor sanırım
Lohusalıkta şimdiden daha fazla sarılıp sarmalanmaya ihtiyacımız olacak o yüzden boşanma kısmını önce göz ardı ederek konuşmaya çalış inatlaşmak ikinizi de bebeğe de zarar verir boş yere de güzel günler zehir olur yıllarca unutamazsın hep bir kin beslersin içten içe. Duygusal bir boşlukta sanırım eşin de birbirinizi ihmal etmeyin kapalı kutu olup çocukça inatlara da girmeyin. Eşin bunları yaptı sen alttan al değil demek istediğim bence eşin sadece derdini kabullenecek olgunlukta değil sadece yanında ol bakalım zaten yine de çözemiyorsanız sonrasında boşanmayı düşünürsünüz. Karşına alıp konuş bence açık açık yoksa uzak durarak iyice mesafe girecek aranıza.
Biraz uzun oldu kusura bakma umarım en kısa zamanda çözersiniz sıkıntılarınızı
Ben hiç hamile moduna girmedim. Ne duyusallik ne kapris.. canım birşey bile çekmedi. Çok şükür olağanüstü bir sıkıntı da yaşamadım gebelikle ilgili bugüne kadar. İdrak edemedi adam hamile olduğumu. Ancak doğunca dank edecek. Bakalım o zaman ne yapacak. Ha sırf vicdan rahatlatmak için doğuma kadar yanımda durma hesabı yapıyorsa zahmet de etmesin diyorum. Allah büyük hepimize hakkimizda iyisini güzelini göstersin, mesele vazgeçmek üstünü çizmek değil ama kimse de vazgeçilmez değil.Pek hoş değil hamile eşine özenli konuşur ve destek olur insan. Siz bebeğinize odaklanın, bosverin. Ne yaparsa yapsın. Boşanmak hemen kolay mı da böyle ağzına alıyor insanlar anlamıyorum. Sorumsuz kendi gibi geldi bana böyle konusarak, bir olgunluk göremedim eşinizin sözlerinde kusura bakmayın. Canınızı sıkmayın konusmazsa konusmasin
Canım ne güzel bir haber@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
YaaEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
bnde ona aldırıyorum evdeyse ayakkabılarımı ayakkabılıga koyduruyorum filanHerkes ayni durumda galiba bazen düşen şeyi esim gelene kadar almiyorum yerden cok zorluyor beni
Ben anne yanı beşiğimi oradan almıştımKızlar babymalldan beşik alan var mı dalga geçiyor resmen bizimle ilgilenen kimse yok getiren yok beşiksiz kaldık resmen
Ne güzel bi sabaha uyandım hoş gelmiş ArelEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
ayy ayy grubumuzun ilk bebeği gelmiş hayrlı olsun allah onu korusun inş en kısa zmanda toparlanır sende kucagına alırsın inş doktorun dediği kiloda mı doğdu peki sanada cok geçmişler olsun@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?