2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Üstadım öncelikle gözünüz Aydın güle güle büyütün bebeğinizi:) eşinizin tutumu inanın beni bile üzdü, 9 yıl beklemişsiniz bu bebeği, şimdi sizin heyecanla ona yoğunlaşmanız, onu beklemeniz lazım böyle huzursuzluk yaşamanız değil bu pandemi herkesi çok etkiledi her anlamda. Aynı meslekteniz sizin gibi biz de karı koca avukatız, merak ettim eşiniz işine çok düşkün müdür? Mesela benim ki çok düşkün, 6 ay oldu hala doğru dürüst iş güç yok, hem maddi hem manevi anlamda çok yıprandı, sürekli yüzü asık morali bozuk mesela. Acaba diyorum sizin eşiniz de bu yüzden canı sıkkın olduğu için böyle davranıyor

taydin gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün emnim 1 hafts 10 güne çıkar küvezden yalnız 40 hafta durmuş bebek kilosu 33 haftalar doktor geriliği nasıl anlamamış.
Eşinle aranızdakini eminim halledersiniz.tatsızlık yüzünden hiç bir hevesinden vazgeçme 9 yıl beklemişsin bu gu günler için adamın tripi yüzünden içinde kalmasın al beşiğini yap odanı.
Son günlerin keyfini çıkar ergen tripleri bitsin diye beklersin erkekler maalesef büyümüyorlar çocuklarla birlikte onlarıda büyütüyoruz.

Durumun canımı sıktı gerçekten. Ben burdan bu kadar kızmışken sen kim bilir ne kadar sokuldum. Her şeyde de boşanalım diyen tiplere sinir olurum. Ben başta uyarmıştım. Her kavgada küsüp gideceksen surat yapıp konuşmayacaksan hiç başlamayalım. Ben surat, stres çekemem ne varsa sıkıntın açık açık söyleyeceksin diye. Ağzımdan bir kez boşanma lafı çıksın bir daha geri döndüremez kimse beni. Bunlar ağızlara sakız yapıyorlar en küçük kızmada. Bazı erkekler evlenince aileni unutup bırakacağını falan düşünüyorlar herhalde. Sen şu an canını sıkma kaç senedir bebeğini bekliyorsun. Bir gelsin bakalım. Konuşmazsa da konuşmasın boşver ne hali varsa görsün. O kadar şey söyledikten sonra o gelsin sana özür dilemeye. Ne güzel bak herşeyini de kendi yapıyor. Bırak yap bir iğne verme.

hayırlı olsun bebeğiniz bu bayramdaki tartısma olayınıda okumustum yorum yapmamıstım burdan bildiklermzle yorum yapmak ne kdr dogru bilemiyorum ama senn eşin bana biraz şımarık geliyor sanki özgüveni fazla yerinde sanırım normal zamnda olsa ikili ilişkilerde olur böle seyler dicem ama 9 sene cocuk beklemişsiniz ve hamilesin ve son zamnalrın ne olursa olsun bazı seyleri alttan alması lazım düşmanı gibi davranması pek hoş değil en azından seni o an düşünemiyorsada bebeğe zarar vereceğini düşünmesi lazım sen ayakları yere basan güçlü ve aklı basında bi kadınsın bnce çok da alttan alma ama üstünede gitme o nasıl davranıyorsa sende öle davran su an en önemlisi bebek ondan sonra halledersin dye düşünüyorum inş allah hayrlı olanı versin hepimizin hakkında

Canım gözün Aydın maşallah sana doğum yapan ilk annemiz olduninşallah sağlıkla hayırlısıyla evinize dönersiniz

Canım yorumunu okudum ve sana katılmamak elde değil. Erkeklere çocuk sorumluluğu çok zor geliyor. Annelik duygusu hemen kabule hazır babalık biraz da zamanla gelişiyor galiba. Arkadaşımın eli aralarında hiçbir sorun yokken. Bebekleri daha 6-7 aylıktı boşanmak istiyorum dedi. Kız şok oldu. Hiçbir sorunları yoktu. Bu şekilde yaşayamayacakmış. Zaten bebeği de istememişmiş. Hazır değilmiş. Böyle bir yaşam düşünmemişmiş. Ne dendiyse kim konuştuysa vazgeçmedi. Kız biraz ayrı yaşayalım sonra bakalım vs dedi onu bile kabul etmedi. Boşandılar. Bir yıl geçmeden pişman oldu. Yalnız yaşamak da zor geldi. Barışmak istedi. Kız istemedi bu sefer tabi ki. Ben bundan sonra sana güvenemem diye ama arada acaba barışsam mı kız çocuğum var babası falan diyor. Erkekler bu dönemlerde bir boşluğa düşüyor. Yaş da 40 a falan gelince bir bunalım oluyor galiba. Yaşlılık korkusu da sarıyor. Genç olduklarını ispat için saçma sapan işler yapabiliyorlar. Bu erkekler her dönem çocuk galiba. Biraz da bir çocuğa yaklaşır gibi mi yaklaşmak gerekiyor bilmiyorum.

Canım gözünüz aydın sevindim ikinizin de iyi olduğuna. Biraz aceleci çıktı ama olsun büyüyüp gidecek hatta yakalayıp geçecek bir çoğunu. Kendinize iyi bakın. Sevgiler

Valla mı canım ne güzel haberler bunlar böyle ya bizim yaramazda böyle olur inşAllah zar zor tutabildik 1gün valla özgürlüğüne düşkün olacak paşa 40+2 de niye girdi canım öyle diyor doktorlarda o haftalarda doğuşta girenlerde varmış nasip bu işler alın yazısı doğacağımı tarihler yazılmış anlımıza işte Allah’ın takdiri sağol canım inş. Sağ salim atlatırız bizde

Yaa kuzum çok sağol hemde ne hızlı çıktı bizim bıdık iyi ki erken müdahale oldu evde doğurmadığıma şükür ediyorum az daha sabırla atlatırız bu günleri de inşAllah .

Canım gözünüz aydın sevindim ikinizin de iyi olduğuna. Biraz aceleci çıktı ama olsun büyüyüp gidecek hatta yakalayıp geçecek bir çoğunu. Kendinize iyi bakın. Sevgiler
Allah razı olsun canım ahh inşAllah yakalar geçer bizim fırlama sağol canım

Canım gözün Aydın maşallah sana doğum yapan ilk annemiz olduninşallah sağlıkla hayırlısıyla evinize dönersiniz
Sağolasın canım valla öyle oldum hiç aklıma gelmezdi nasip böyleymiş atlatırız umarım canım aminn

ayy ayy grubumuzun ilk bebeği gelmiş hayrlı olsun allah onu korusun inş en kısa zmanda toparlanır sende kucagına alırsın inş doktorun dediği kiloda mı doğdu peki sanada cok geçmişler olsun
Sağol canım benim Allah’a emanetiz inşAllah iki doktorda 1800-1900 arası dedi 2060gr doğdu çok şükür

cok uzuldum canim insallah her sey biran once yoluna girer

Ahh canım benim çok teşekkür ederim sen deyince benimde gözümün önünden geçti o günler ne günlerdi be çok şükür sağ Salim atlatalım hepimiz moralim iyi şuanlık çok şükür canım inşAllah daha da iyi olsun güzel haberlerini aldıkça

Sağol canım benim Allah’a emanetiz inşAllah iki doktorda 1800-1900 arası dedi 2060gr doğdu çok şükür
aa sevndm doktorun dediğinden fazla doğmasına bi bakıma güzel oldu bnce kavustun kime benziyo dicem ama anlasılmazda şimdi ama stress yapma gercekten stres yaparak hc bsyi değiştiremeyiz en azından sütün gelsn cok olsun bebişinde hemen toparlar o zmn zaten

canim minigine kavusmussun sagliklica cok sevindim simdi sen guclu ol ki annesi o da olsun insallah ikinizde hastaneden saglicakla cikicaksiniz

Kızlar babymalldan beşik alan var mı dalga geçiyor resmen bizimle ilgilenen kimse yok getiren yok beşiksiz kaldık resmen
Mobilya isi hep böyle oluyor canim hicbir zaman zamaninda gelmedi ben evlenirkende düğünden 1 hafta önce zorla tartismayla getirdik

Yaa kuzum çok sağol hemde ne hızlı çıktı bizim bıdık iyi ki erken müdahale oldu evde doğurmadığıma şükür ediyorum az daha sabırla atlatırız bu günleri de inşAllah .❤
Kesinlikle çok şükür Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir

Gozun aydin ,insallah en yakin zamanda kavusursunuz aceleci oglunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…