2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mobilya isi hep böyle oluyor canim hicbir zaman zamaninda gelmedi ben evlenirkende düğünden 1 hafta önce zorla tartismayla getirdik
Muhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndü

Ben sezaryen düşünüyorum canım, daha doğrusu öyle istiyorum. Bu gideceğim randevuda doktorumla da konuşup kesinleştiricem inşallah. Benimki de vajinal doğum taraftarı aslında.

Ben de medical park trabzon a gidiyorum. Doğum ücretleri nasıl floryada canım öğrendin mi merak ettim
Ben doğum paketi aldım canım ilk aylarımda, 8250 tl’ydi.

Canım gözün aydın, hayırlı olsun. Herşeyde bi hayır vardır. Hafta olarak zaten doğuma fazla kalmış sayılmazdı, o yüzden çabucak toparlanacağına eminim bebişinin. Zaten bi anda büyüyolar. Çok geçmiş olsun. Bize sürekli haber ver

Çok güzel yazmışsın. Benimki şu hafta şu kadar sizinki ne kadardı demenin gerçekten bir anlamı yok. 1-2 hafta önde veya geride olmanın da... Doktor bir kilo söylüyor sonra +/- 250 gram diyor. E yarım kilo fark olabilecekse bu rakamın ne önemi var? :) Bence önemli olan ölçümlerin istikrarlı, beklenen şekilde olması. Kilonun aniden çok geride veya çok ileride çıkmaması. Sağlıklı olduktan sonra ha 2 buçuk kilo ha 4 buçuk kilo.

Benim gebelik boyunca ve şimdi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen doktorum doğumu tetiklememesi için artık ilişki olmasın dedi. Daha nst'ye bile almadığı halde böyle dedi. Her doktorun yaklaşımı ve hastanın durumu farklı tabi ama demek ki kasılmaya neden olabiliyor. Bence doktoruna bu konuyu danış.

Hayırlı olsun. Güle oynaya büyütün. Yenidoğan yoğun bakımı tavsiye edilen bir yerde doğurdun diye hatırlıyorum. Olabileceğiniz en iyi yerdesiniz. İleride Arel sabırsızlık ettikçe bu günleri "sen ananın karnında da 9 ay bekleyememiştin" diye anar güler geçersiniz.

Açılışı senin minik yaptı gözün aydın canım kurtuldun artık geriye tatlı zamanların keyfini çıkarmak kaldı kilosuda gayet iyi endişelenme

Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin erken kavuşmak istemiş size demek ki Allah şifa versin miniğe de sana da

Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun yeğenin.
Eşine gelecek olursam bende onun başka bi problemi var, seninle tam olarak paylaşmadığı. Bu mesajından sonrakileri okudum ve tahmin ettiğim gibi eski eşinden olan çocuğuyla ilgili problemleri var sanırım. Yanında sen olduğun için sana yansıtıyor bu durumu. Aslında konunun seninle hiç ilgisi olmamasına rağmen. Senin canını böyle şeylerle sıkmaması gerekirken tam tersini yapıyor. Belki elinde değil diyeceğim ama biz neden öyle değiliz? Herneyse bence o sana rest çektiyse sende ona karşı aynı tutumu sergile. Çünkü anladığım kadarıyla konuşman pek bi işe yaramamış. Koskoca adama da bu saatten sonra birşeyler öğretemezsin. Sen zaten kendi ayakları üstünde durabilen birisin. Onun sana davrandığı gibi davran, belki o zaman anlar. Hiç tartışmaya bile girme. Bir gün düzelip ertesi gün senin canını sıkmasına izin verme.

Kendini kapatıp küsen adam çok zor yaaa..Allah kolaylik versin ne diimm..Kadının yapacağı nazı kaprisi adam yapıyor bende bunu kaldıramıyorum hiç nerdenmi biliyorum çok zor cünku aynisi bende de vardı işin tuhafı da ne biliyomusun tamamen benim haklı oldugum hic sucum olmadigi durumlarda.ayni boyle triplere girer küserdi eşim..iki kere ayar cektim buna kendine geldi arada bazen özüne döncek gibi oluyo hemen hatırlatıyorum fabrika ayarlarını..iki günlük dünya derdin ne adam ne cektiriyosun hem kendine hem karsindakine..ama senin durum farkliymiş belkide onceki evliliginde olan problemler yuzunden aşamıyor bazı durumları aynısı olcak korkusu yaşıyor ..bunu çözümlemeniz lazim önce sanırim..

Ya kızlar delimisin diyeceksiniz belki ama benim Kasım sonu bir eğitimim var, ilk yardım eğitimi 3 gün sürecek toplamda ve ben şimdiden bebeği kime bırakacağım diye üzülüyorum... Ailem yakın değil annem çalışır mı çalışmaz mı o an kestiremiyorum, kardeşim var 22 yaşında o abla ben gelir bakarım diyor o da yapabilir mi 1 aylık bebekle daha minicik olucak kv yapamaz zaten yaşlı.. Eşim izin alabilir belki kendi iş yerinden. Siz olsanız ne yapardınız benim durumumda?

Tesekkr ederim canm ara vercm tabiki doguma az zaman kaldi. Dogurcam sandim aksam

Ay cok sevindim bebeğin ve senin iyi olmaniza bebiş iyimiş cok şukur hayırlı olsun rabbim anali babali buyutsun

Kızlar merhaba, size 2 sorum olacak. İlki doktorum ne zaman kontrole gitsek bu çocuk uzun boylu olacak diyor. En son 33. Haftamda gittim 45cm 2200 gr idi. Burada yazanları falan okuyunca bence ortalama boyu ama doktorum öyle küçük şeyler alma falan dedikçe resmen yenidoğan kıyafeti alamadım oğluma H&M’den 1-2 ay olan alt üst takımlarından aldım. Onlar da yanlış hatırlamıyorsam 62 cm falan. Uzun boylu olsa bile en fazla 52-54 cm doğmaz mı? Of dertlere bak demeyin, ne zaman alışveriş yapsam kendimi 2-4, 3-6 hatta bazen 9-12 ay alırken buluyorum eşim çıplak kaldı çocuk modunda ikincisi de ben Bagmori’den sırt çantası almıştım yıkama talimatlarını anlayamadım bir türlü onun da görselini ekledim. Üzerindeki yazı falan silinir mi dedim. Alan yıkayan var mı?

Eklentiler

• 505EE732-0D94-40A8-980C-DB11F79965DB.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 0318AB1C-4DF9-490E-80D5-69EF8EB45EBB.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
  • 6DED4400-6B33-4B34-862D-1F8086175C29.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29
Önce annemin bakması için zorlardım olmuyorsa Eşimin bakmasını tercih ederdim senin durumunda olsam

Önce annemin bakması için zorlardım olmuyorsa Eşimin bakmasını tercih ederdim senin durumunda olsam

Teşekkürr ederimm cevabın için canım, bende annemi isterim ama çalışıyorsa işini gücünü bırak gel diyemem yani genel olarak ben kimseden pek birşey isteyemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…