Maşallah canım hoşgelmiş bebiş sabırsız çıktı ikinizde kendinizi toplarsınız inşallah. Kilosuda çok iyiSağol canım benim Allah’a emanetiz inşAllahiki doktorda 1800-1900 arası dedi 2060gr doğdu çok şükür
Muhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndüMobilya isi hep böyle oluyor canim hicbir zaman zamaninda gelmedi ben evlenirkende düğünden 1 hafta önce zorla tartismayla getirdik
Doktorum doğal doğumu öneren birisi ama gidişata göre bakacağım şimdilik cahil cesaretiyle normale sıcağım ama bakacağız doktor da şimdilik bunun muhabbetini etmiyor ona güveneceğim sanırımsen ne düşünüyorsun
Ben doğum paketi aldım canım ilk aylarımda, 8250 tl’ydi.Ben de medical park trabzon a gidiyorum. Doğum ücretleri nasıl floryada canım öğrendin mi merak ettim
Canım şikayet var.com ‘a yazsana. Ben herşeyi öyle hallettim.Muhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndü
Canım gözün aydın, hayırlı olsun. Herşeyde bi hayır vardır. Hafta olarak zaten doğuma fazla kalmış sayılmazdı, o yüzden çabucak toparlanacağına eminim bebişinin. Zaten bi anda büyüyolar. Çok geçmiş olsun. Bize sürekli haber verEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederim ❤ Benim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükürinş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Çok güzel yazmışsın. Benimki şu hafta şu kadar sizinki ne kadardı demenin gerçekten bir anlamı yok. 1-2 hafta önde veya geride olmanın da... Doktor bir kilo söylüyor sonra +/- 250 gram diyor. E yarım kilo fark olabilecekse bu rakamın ne önemi var? :) Bence önemli olan ölçümlerin istikrarlı, beklenen şekilde olması. Kilonun aniden çok geride veya çok ileride çıkmaması. Sağlıklı olduktan sonra ha 2 buçuk kilo ha 4 buçuk kilo.kızlar karşılaştırma yapıp bence moral bozmayın. her bebeğin gelişimi her annenin hamileliği kendine özeldir. ben şahsen doktor birşey demediği sürece hiç takılmıyorum kiloya boya. bizim de son kontrolde 1 hafta öne geçmişti bu zamana kadar günüyle uyumlu bebek.
geriden gelen bebişlerde de doktor zaten riskli birşey görse söyler. ölçümler farklı oluyor bu net birşey. niye öyle niye böyle diye takılmayın doktorunuza güvenin.
kızıma doktor doğumdan 4 gün önce 3400civarı demişti 3260doğdu.3100 ile hastaneden çıktık. demem o ki rahat olun son zamanlarınızı stresle mahvetmeyin.
Benim gebelik boyunca ve şimdi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen doktorum doğumu tetiklememesi için artık ilişki olmasın dedi. Daha nst'ye bile almadığı halde böyle dedi. Her doktorun yaklaşımı ve hastanın durumu farklı tabi ama demek ki kasılmaya neden olabiliyor. Bence doktoruna bu konuyu danış.Of kizlar esimle iliskiye girdik ve ardindan hemen pembe kanama oldu. Su anda yok ama cok canimi skti. 2 ay once yine boyle olmustu doktor iliskiyi yasaklamadi sadece sert olmasin dikkatli olun dedi. Niye byle anlamadm. Bebegin hareketlerini takip ediyorm. Arada toplaniyor ve canimi cok acitiyor. Kasilma mi oluyor bunlar
Ankara canımhangi Memorial de yapacaksın
@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin erken kavuşmak istemiş size demek ki Allah şifa versin miniğe de sana daEkim anneleri sizinle burda başından beri çok güzel günler geçirdik bilgi paylaşımı yaptık birbirimize destek olduk hepinize çok teşekkür ederimBenim oğlan eylülü seçti gece itibariyle acil sezaryene alındım bebeğim iyiymiş çok şükür inş. Sağ salim atlatırız bu süreci benimde ağrılarım var yatıyorum işte.. prematüre annesi olmakta varmış kaderde.. bunada şükür
Ben de bankanın yapamayız dediği islemi bile sikayetvardan hallettim 1 ay sonra dediklerinislemi aynı gün yaptilarCanım şikayet var.com ‘a yazsana. Ben herşeyi öyle hallettim.
Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun yeğenin.İyi geceler kızlar, bütün bebekler kıpır kıpır maasallahYaramazlık yapıp erkenden gelmesinler de sayılı gunumuz kaldı sabredecegiz
Cumartesi sabah gelinimiz doğum yaptı ve hala oldumAkşamüstü kardesim geldi aldı gittik gördük bebeği ve gelinimizi. O gece orda kaldık, pazar hastaneden cikaricaz eve getiricez derken bebiste crp yüksek çıktı ve antibiyotik tedavisi için kuveze aldilar 40+2 de zaten 2300 Gr gelip şaşırttı bizi bir de bizimle eve gelmeyince iyice şaşırdık, burulduk biraz da. Gününü doldurup doğum da normal olunca beklemiyorduk acikcasi. Ama annede vajinal enfeksiyon vardı son haftalarda tedavi olmasına rağmen bebeğe de sirayet etmiş maalesef
Pazar akşamüstü eve geldim ama gelmez olaydım. Geldiğimde evde yoktu aradım birkaç kez açmadı. Sonra geldi olmuyor böyle yaz dilekceni protokolünü bosanalim dedi. Nooluyor dedim, ben sorumsuzmusum, kendi başıma gibi davraniyormusum, 150 km yola nasıl gitmişim, ya kaza bela olsaymis ne yaparmisim....Oysa sabah kardeşim annemleri almaya gelecek ben de gitmek istiyorum deyince tamam der gibi kafa salladı sadece. Madem öyle sorduğumda deseydin bunları gittim geldim ortada birşey yok neyin tantanasini yapiyorsun dedim ben de. Hala konuşmuyor , evde birşey yemiyor, kendi işini kendi görüyor. Balkonda oturuyordu gittim oturdum, salona geçti, iki gecedir salona kamp kurdu. Kapısını kapatmış yatıyor bu mu şimdi çocuğu için endişe eden adam usandım vallahi, ne zaman benim ailemle ilgili birşey olsa muhakkak bir arıza çıkartıyor. Ben bu bebeği 9 yıl bekledim, bir sürü badireden sonra rabbim nasip etti, pandemi, maddi sıkıntılar vs derken bu da tuz biber oldu. Tam besikti dolapti sipariş edecektim hepsinden vazgeçtim. Hicbirsey almiycam ne yapıyorsa yapsın. Öyle kızgın ve üzgünüm ki anlatamam.. Allah akıl fikir versin... Çok yoruldum, bu şekilde huzursuz ve diken üstünde bir hayat hiç bana göre değil.. ne geçiyor eline böyle yapinca hiç ama hiç aklım ermiyor. Geçen sefer de bayramda tartistigimizda bebek geriden gelmeye başlamıştı. Bu sefer elimden geldigince sakin kalmaya çalışıyorum, yemeye çalışıyorum ama cumartesi kontrol var inşallah bir aksaklık yoktur kuzumda.
Ben de her problemi ordan hallediyorum. Çünkü diğer türlü ya sonuç alamıyorum, ya da daha uzun sürüyor çözüm süreci.Ben de bankanın yapamayız dediği islemi bile sikayetvardan hallettim 1 ay sonra dediklerinislemi aynı gün yaptilar
Kendini kapatıp küsen adam çok zor yaaa..Allah kolaylik versin ne diimm..Kadının yapacağı nazı kaprisi adam yapıyor bende bunu kaldıramıyorum hiç nerdenmi biliyorum çok zor cünku aynisi bende de vardı işin tuhafı da ne biliyomusun tamamen benim haklı oldugum hic sucum olmadigi durumlarda.ayni boyle triplere girer küserdi eşim..iki kere ayar cektim buna kendine geldi arada bazen özüne döncek gibi oluyo hemen hatırlatıyorum fabrika ayarlarını..iki günlük dünya derdin ne adam ne cektiriyosun hem kendine hem karsindakine..ama senin durum farkliymiş belkide onceki evliliginde olan problemler yuzunden aşamıyor bazı durumları aynısı olcak korkusu yaşıyor ..bunu çözümlemeniz lazim önce sanırim..Konuşurken de bak gittim geldim şu an mevzumuz yok neyi tartışıyoruz dedim. Baktım devam ediyor ben de kendi kendime takılıyorum. Kapatsın bakalım kendini ne kadar kapatacak
Ohoo ben öyle mevzuları aklında tutan biri değilim, konuşmaya kalkınca öyle herşeyi hatırlayarak anlatıyor kimaddi konular benim en son dert ettigim şeyler, asıl mesele onun önceki evliliğinden kalan travmaları. Geçen yıl da çok ciddi köşeden döndük. Asamadigi şeyler var ve terapiye gidelim dedim. Ama öyle askıda kaldı terapi işi. Boşanma ve çocuğun durumu ile ilgili bir şey anlatmama gerek yok, karşımda bizzat yaşayan biri var. Su an 21 yaşında oğlu ve bir türlü doğru iletişimi kuramadilar, gorusmuyorlar benimle daha iyi ve çok vakit geçiriyordu çocuk geldiği zamanlarda da. O kendine eş ailesi ile ilgili bir profil çizmiş, biraz samimi olursa zarar gorucem algısı yaratmış. Bir de eşim ailesiyle çok bir arada olursa benim hükmün olmaz algısı. Yoksa kopamiyoruz birbirimizden , kötü biri değil , dönüp dolaşıp hep aynı yerde tikaniyoruz. Ben de tam tersi anne ve baba tarafı hep bir arada , birlik içinde büyüdüm. Onun ailesini de hiç ayırt etmedim içten sevdim. Ama son bir yıldır koreltti beni de. Şimdi ben de atarlarsa konuşuyorum, bayramda ki tantanadan sonra gel de diyemiyor ben de gitmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim. Evlat kıymeti bilecekse, tadını çıkarmak istiyorsa yanımızda olacak yoksa kendini yine hapsedecek en çok o zarar görecek.
Bakalım doğduğunda gördüğünde nasıl olacak , tek umudum kendini hapsettigi yerden çıkıp tadını çıkarmaya cabalamasi. Su an bile heyecanla bebeğimizi hayal edip konusacagimiza gün gecirdigimiz mevzulara şaşıyorum. Hamilelikten de pek güzel anılar kalıyor banaDediğin gibi dert oldu mu başa çıkamıyor, hasta olup ameliyat olduğumda da , maddi sorun olduğunda da hep bir sorun yaşıyoruz. Stresiyle , krizlerle başa cikamiyor. Geçer inşallah ne diyeyim
Ben hiç hamile moduna girmedim. Ne duyusallik ne kapris.. canım birşey bile çekmedi. Çok şükür olağanüstü bir sıkıntı da yaşamadım gebelikle ilgili bugüne kadar. İdrak edemedi adam hamile olduğumu. Ancak doğunca dank edecek. Bakalım o zaman ne yapacak. Ha sırf vicdan rahatlatmak için doğuma kadar yanımda durma hesabı yapıyorsa zahmet de etmesin diyorum. Allah büyük hepimize hakkimizda iyisini güzelini göstersin, mesele vazgeçmek üstünü çizmek değil ama kimse de vazgeçilmez değil.
Canım ne güzel bir haberyaramaz çıktı paşa ama olsun iyi ya gerisi hiç önemli değil. Tebrik ederim, gözünüz aydın. Hiç kafana takma gorumcemin kızı 900 Gr doğmuş, bu yıl üniversite kazandı. Görsen hayatta demezsin .. Senin bebiş de ilk günden özgürlüğünü ilan edenlerden oldu. Takılsın bakalım biraz kuvezde . Eninde sonunda o eve gidilecek Kuzenim de 35 haftada yaşadı aynısını 9 gün kaldı kuvezde kavuştular çok şükür. Daha bugünlerde yeni dogacakti hesaba göre ama 1 aylık olacak 3 gün sonra kardesiminki de 40+2 de geldi ama yine girdi kuveze. Zamane veletleri böyle herhalde, siz gidin ben sonra gelcem eve diyorlar Rabbim sağlıkla evinize götürmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah
Tesekkr ederim canm ara vercm tabiki doguma az zaman kaldi. Dogurcam sandim aksamOnemli birşey olduğunu sanmıyorum. Biz de devam ediyoruz sıklıgı azalsa da. 14.haftamda hafif kanama olmuştu iliskiden sonra, bir daha olmadı. Süresi kısa tutulmalı, sert olmamali bir de kadinin rahat edeceği pozisyon olmalı demişti doktor. İsterseniz ara verin biraz ne olur ne olmaz diye
Ay cok sevindim bebeğin ve senin iyi olmaniza bebiş iyimiş cok şukur hayırlı olsun rabbim anali babali buyutsun@Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
Önce annemin bakması için zorlardım olmuyorsa Eşimin bakmasını tercih ederdim senin durumunda olsamYa kızlar delimisin diyeceksiniz belki ama benim Kasım sonu bir eğitimim var, ilk yardım eğitimi 3 gün sürecek toplamda ve ben şimdiden bebeği kime bırakacağım diye üzülüyorum... Ailem yakın değil annem çalışır mı çalışmaz mı o an kestiremiyorum, kardeşim var 22 yaşında o abla ben gelir bakarım diyor o da yapabilir mi 1 aylık bebekle daha minicik olucakkv yapamaz zaten yaşlı.. Eşim izin alabilir belki kendi iş yerinden. Siz olsanız ne yapardınız benim durumumda?
Önce annemin bakması için zorlardım olmuyorsa Eşimin bakmasını tercih ederdim senin durumunda olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?