- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Doktorum ozellikle bu konuda konusmustu bi sqkinca yok dedigi icin devm ettik. Onceki cocugumda dogumdan bir gun once iliskiye girmistim hic bir skinti yoktu aksine dogumu kolaylastirdi canm. Ama bnm dun aksam kasilmalarim cogaldi o yuzdn girmemek en iyisi.Bence artık ilişkiye girmeyin biz son 3 aya girdiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz
Acilma falan var miymis. Sancini hissediyor musun canmKızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Evet cnm araara sancım oluyodu geciyodu bakalım ne dicekAcilma falan var miymis. Sancini hissediyor musun canm
O agri bende bir aydir var. Neden oluyormus canm bacak aram fena agriyor gece donemiyorum. Sabahlari kalkamiyorumŞimdi merak ediyorum ikinci doğum kimde olacak.
Ve kızlar benim ağrılarım çok şiddetli bacak bacak üstüne atamıyorum kasık kemiği ağrısından. Gece uyutmuyor gündüz yürütmüyor. Doktorum praol içmeyi dene geçmezse gel dedi parol ictim ama farketmedi agrilar, haftaya carsambaya kadar bekleme taraftarıyım. 1 haftadir var neredeyse bu agrilar.
Insallah bir skinti yoktur. Haber verirsin canmEvet cnm araara sancım oluyodu geciyodu bakalım ne dicek
Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Ah tatlım ilk bebekte böyle endişeler evhamlar 22 yaşındaki kardeşin elbette bakar ben kızımı 20 de doğurdumYa kızlar delimisin diyeceksiniz belki ama benim Kasım sonu bir eğitimim var, ilk yardım eğitimi 3 gün sürecek toplamda ve ben şimdiden bebeği kime bırakacağım diye üzülüyorum... Ailem yakın değil annem çalışır mı çalışmaz mı o an kestiremiyorum, kardeşim var 22 yaşında o abla ben gelir bakarım diyor o da yapabilir mi 1 aylık bebekle daha minicik olucakkv yapamaz zaten yaşlı.. Eşim izin alabilir belki kendi iş yerinden. Siz olsanız ne yapardınız benim durumumda?
Bitek ben böyle yapıyorum sanıyodum ağladığım için bebeğim strese düşüyo diye daha da içten ağlıyodum hormonlarımız alt üst etti biziCanim bendede var o sanirim hormonlarimiz eşim bana bisey dese oturup saatlerce hickira hickira agliyorum elimde degil adam pisman oluyor özür diliyor ama yok gecmiyor bu dönem duygusallik artiyor
Canım benim çok geçmiş olsun gözün aydın Rabbim bebeğini sağlıkla sana kavuştursun tez zamanda inşallah güzel olacak her şeyD Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
Tatlım 1 2 haftalık geride olması önemli değil minyonluğuyla alakalıdır eminim.Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Tatlım 1 2 haftalık geride olması önemli değil minyonluğuyla alakalıdır eminim.
Nst de sancın kaç çıktı ?
Anaaa çok şaşırdımD Decemberist @Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o
Senin 33.haftada Benim tam 32.haftada 45 cm 2300 dü şuan bilmiyorum cmt gitcem.Bize de uzun boylu olacak dedi ama ben aldım yenidoğan.9-12 ay da kıyafet de bakma canım o kadar da degil.Diğerlerinden olsa olsa 3-4 cm fazla çıkar ki bak aramızda 1 hafta olmasına rağmen benimkiyle aynıymış ama devasal bir şey de olmaz yine minicik olacaklar hadi olsun 5 cm daha uzasın 50 cm doğsun hastane çıkışlarında da zaten 50 cm yazıyor.Kızlar merhaba, size 2 sorum olacak. İlki doktorum ne zaman kontrole gitsek bu çocuk uzun boylu olacak diyor. En son 33. Haftamda gittim 45cm 2200 gr idi. Burada yazanları falan okuyunca bence ortalama boyu ama doktorum öyle küçük şeyler alma falan dedikçe resmen yenidoğan kıyafeti alamadım oğlumaH&M’den 1-2 ay olan alt üst takımlarından aldım. Onlar da yanlış hatırlamıyorsam 62 cm falan. Uzun boylu olsa bile en fazla 52-54 cm doğmaz mı? Of dertlere bak demeyin, ne zaman alışveriş yapsam kendimi 2-4, 3-6 hatta bazen 9-12 ay alırken buluyorum eşim çıplak kaldı çocuk modunda ikincisi de ben Bagmori’den sırt çantası almıştım yıkama talimatlarını anlayamadım bir türlü onun da görselini ekledim. Üzerindeki yazı falan silinir mi dedim. Alan yıkayan var mı?
Iptal ettirme şansınız varsa edin valla baska yerden alırsın daha ne kadar bekleyecen bile belli degilMuhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndü
Yani yine de bence risk almamak lazım doğumu tetikliyor çünkü bi de kanama olmuş.Doğumdan sonra olur zaten ilişki bir ömür berabersiniz inşDoktorum ozellikle bu konuda konusmustu bi sqkinca yok dedigi icin devm ettik. Onceki cocugumda dogumdan bir gun once iliskiye girmistim hic bir skinti yoktu aksine dogumu kolaylastirdi canm. Ama bnm dun aksam kasilmalarim cogaldi o yuzdn girmemek en iyisi.
Ah tatlım ilk bebekte böyle endişeler evhamlar 22 yaşındaki kardeşin elbette bakar ben kızımı 20 de doğurdum
Benimde doğumdan sonra uzun bi diş tedavim olacak inşaallah bu zamana kadar dayandı 40 ına kadar da dayanır.sütümü sağıp bırakıcam ablasına 16 yaşında bakar yani biraz hazırla bu bakımı paylaşma duygusuna çünkü tek başına herşeyiyle ilgilenmek çok yıpratıcı.
Ay ben de bilmiyorum ki, doguma yakin olur diye düşünüyorum acaba bebeklerimiz kanala mi gidiyor ki hazırlık mı var içeride.O agri bende bir aydir var. Neden oluyormus canm bacak aram fena agriyor gece donemiyorum. Sabahlari kalkamiyorum
Canim bende ayni durumdayim hatta ben 31.haftamda 46 cm 2227grm geldi her seferi de bu kız uzun olcak ve iri yapılı diyor sekerden korkuyordum boya etki etmez dedi bebegin bütün kiyafetlerini 3 - 6 ay aldim insallah dedigi gibi doğar yoksa hersey cok büyük olacakKızlar merhaba, size 2 sorum olacak. İlki doktorum ne zaman kontrole gitsek bu çocuk uzun boylu olacak diyor. En son 33. Haftamda gittim 45cm 2200 gr idi. Burada yazanları falan okuyunca bence ortalama boyu ama doktorum öyle küçük şeyler alma falan dedikçe resmen yenidoğan kıyafeti alamadım oğlumaH&M’den 1-2 ay olan alt üst takımlarından aldım. Onlar da yanlış hatırlamıyorsam 62 cm falan. Uzun boylu olsa bile en fazla 52-54 cm doğmaz mı? Of dertlere bak demeyin, ne zaman alışveriş yapsam kendimi 2-4, 3-6 hatta bazen 9-12 ay alırken buluyorum eşim çıplak kaldı çocuk modunda ikincisi de ben Bagmori’den sırt çantası almıştım yıkama talimatlarını anlayamadım bir türlü onun da görselini ekledim. Üzerindeki yazı falan silinir mi dedim. Alan yıkayan var mı?
Senin 33.haftada Benim tam 32.haftada 45 cm 2300 dü şuan bilmiyorum cmt gitcem.Bize de uzun boylu olacak dedi ama ben aldım yenidoğan.9-12 ay da kıyafet de bakma canım o kadar da degil.Diğerlerinden olsa olsa 3-4 cm fazla çıkar ki bak aramızda 1 hafta olmasına rağmen benimkiyle aynıymış ama devasal bir şey de olmaz yine minicik olacaklar hadi olsun 5 cm daha uzasın 50 cm doğsun hastane çıkışlarında da zaten 50 cm yazıyor.
Benimkide öyle canim 31.haftada 46 cmdi doktor hep uzun kız dedi ortalamanın üstünde dogar dedi tabi zamaninda doğarsa o yuzden bende en küçük 3 aylik aldim yenidoganlar 50 cm doktorum tahmini 53 uzeri doğacak hayirlisi tabiSenin 33.haftada Benim tam 32.haftada 45 cm 2300 dü şuan bilmiyorum cmt gitcem.Bize de uzun boylu olacak dedi ama ben aldım yenidoğan.9-12 ay da kıyafet de bakma canım o kadar da degil.Diğerlerinden olsa olsa 3-4 cm fazla çıkar ki bak aramızda 1 hafta olmasına rağmen benimkiyle aynıymış ama devasal bir şey de olmaz yine minicik olacaklar hadi olsun 5 cm daha uzasın 50 cm doğsun hastane çıkışlarında da zaten 50 cm yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?