2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bence artık ilişkiye girmeyin biz son 3 aya girdiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz
Doktorum ozellikle bu konuda konusmustu bi sqkinca yok dedigi icin devm ettik. Onceki cocugumda dogumdan bir gun once iliskiye girmistim hic bir skinti yoktu aksine dogumu kolaylastirdi canm. Ama bnm dun aksam kasilmalarim cogaldi o yuzdn girmemek en iyisi.

O agri bende bir aydir var. Neden oluyormus canm bacak aram fena agriyor gece donemiyorum. Sabahlari kalkamiyorum

Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az

Benimkide 32. De 1800 gr çıktı kilosu korkma doktor bana normal dedi benim bebekte hiçbir zaman önden gitmedi. Daha 1 ay var alırlar kiloyu ama sende kilo aldıracak şeyler yemeye çalış annesi, sağlıklı gelsin kilosu önemli değil

Sancin varmış umarım geçicidir yeni gördüm o kısmı

Ah tatlım ilk bebekte böyle endişeler evhamlar 22 yaşındaki kardeşin elbette bakar ben kızımı 20 de doğurdum
Benimde doğumdan sonra uzun bi diş tedavim olacak inşaallah bu zamana kadar dayandı 40 ına kadar da dayanır.sütümü sağıp bırakıcam ablasına 16 yaşında bakar yani biraz hazırla bu bakımı paylaşma duygusuna çünkü tek başına herşeyiyle ilgilenmek çok yıpratıcı.

Canim bendede var o sanirim hormonlarimiz eşim bana bisey dese oturup saatlerce hickira hickira agliyorum elimde degil adam pisman oluyor özür diliyor ama yok gecmiyor bu dönem duygusallik artiyor
Bitek ben böyle yapıyorum sanıyodum ağladığım için bebeğim strese düşüyo diye daha da içten ağlıyodum hormonlarımız alt üst etti bizi

Canım benim çok geçmiş olsun gözün aydın Rabbim bebeğini sağlıkla sana kavuştursun tez zamanda inşallah güzel olacak her şey

Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Tatlım 1 2 haftalık geride olması önemli değil minyonluğuyla alakalıdır eminim.
Nst de sancın kaç çıktı ?

Anaaa çok şaşırdım hoşgelmiş Arel bebek Kilosu dr ların dediğinden fazla çıktı bak çok sevindim, erkenden gelmiş annesine babasına Allah hiç ayırmasın Süt durumunu ne yaptınız? Mami Power içmiştim ben dr tavsiye etmişti, sen de bir sor eğer tavsiye ederlerse bana çok güzel süt yapmıştı sonra düzene girince gerek kalmamıştı takviyeye zaten. eğer sıkıntı yaşarsan aklında olsun

Senin 33.haftada Benim tam 32.haftada 45 cm 2300 dü şuan bilmiyorum cmt gitcem.Bize de uzun boylu olacak dedi ama ben aldım yenidoğan.9-12 ay da kıyafet de bakma canım o kadar da degil.Diğerlerinden olsa olsa 3-4 cm fazla çıkar ki bak aramızda 1 hafta olmasına rağmen benimkiyle aynıymış ama devasal bir şey de olmaz yine minicik olacaklar hadi olsun 5 cm daha uzasın 50 cm doğsun hastane çıkışlarında da zaten 50 cm yazıyor.

Muhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndü
Iptal ettirme şansınız varsa edin valla baska yerden alırsın daha ne kadar bekleyecen bile belli degil

Yani yine de bence risk almamak lazım doğumu tetikliyor çünkü bi de kanama olmuş.Doğumdan sonra olur zaten ilişki bir ömür berabersiniz inş

Çok haklısın canım benim annemde beni 19u'da doğurmuş yani . İçim rahatladı 16 yaşındaki kızının bakabileceğini düşünüyorsan sen kendin için, bende sütümü sağıp hazır ederim altınıda değiştirir yani aslında bu güvensizlik kendime olan güvensizliğimden kaynaklanıyor çünkü benimde ilk bebek ve hiç tecrübem yok . İnşallah güzel olucak herşey teşekkür ederim pozitif yorumun için

O agri bende bir aydir var. Neden oluyormus canm bacak aram fena agriyor gece donemiyorum. Sabahlari kalkamiyorum
Ay ben de bilmiyorum ki, doguma yakin olur diye düşünüyorum acaba bebeklerimiz kanala mi gidiyor ki hazırlık mı var içeride. Gece istemsiz dönüyorum o ağrı ile uyanıyorum dediğin gibi. Sırf bu ağrı yüzünden çalışabilir raporunu bozacağım galiba. Araba kullanırken pedal değişiminde bile acıyor.

Canim bende ayni durumdayim hatta ben 31.haftamda 46 cm 2227grm geldi her seferi de bu kız uzun olcak ve iri yapılı diyor sekerden korkuyordum boya etki etmez dedi bebegin bütün kiyafetlerini 3 - 6 ay aldim insallah dedigi gibi doğar yoksa hersey cok büyük olacak

ya 9-12 olanlar zaten indirimde görüp dayanamadığım minicik kot pantolonlar falan eşim 52 cm doğmuş mesela aynen en fazla ne kadar uzun olabilir zaten. Ben de cmt gitcem kontrole ama alayım bir kaç tane yenidoğan. Ya arkadaşlarım da o kadar çok alma alma hemen büyüyorlar modundalar ki etkide kalıp abarttım ben de, bir kaç takımdan ne olacak sanki.

Benimkide öyle canim 31.haftada 46 cmdi doktor hep uzun kız dedi ortalamanın üstünde dogar dedi tabi zamaninda doğarsa o yuzden bende en küçük 3 aylik aldim yenidoganlar 50 cm doktorum tahmini 53 uzeri doğacak hayirlisi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…