2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Seninle aynı haftalardayız, benim de çok ağrım olmaya başlamıştı. Eşim bırakıyordu işe ama eve dönüşlerimiz 2 saati buluyordu. Ben özel sektörde çalışıyorum. Raporumu bozdurmak yerine evde çalışma talep ettim doğum iznime kadar olan 3 hafta için. Sağ olsunlar olur dediler, çok önemli bir şey olursa gideceğim. Kamuda mısın özelde misin bilmiyorum ama kamuda da esnek çalışma imkanı geri dönmüştü en son.

maşallah minnoş kızına ama cidden uzun bu haftalardaki bebeklere göre, bazı yenidoğanlarda 50-56 cm yazıyor belki onlardan alabilirsin. Ya da 1-2 ay olarak satılanlar falan da olabilir. Şeker sadece kiloda etki ediyor, boy genetik diye biliyorum ama yanlış da bilgi vermiş olmayayım.

Aynen canm benim her harekette hissediliyir aci zaten. Ogrenirsen doktorundan yazarsin benim kontrole iki hafta var daha. Dogum deyince korkuyorum erkenden gelecek gbi her yasadigim. Insallah hersey normaldir yolundadir

Masallah canim bebisin büyümüş sende daha dikkatli ol diyecemde bol bol dinlen insallah biseycik olmaz bir ara bendede olmustu o ağrılardan cok şükür simdi gecti hayirli haberler al bizide bilgilendir canim

Ayy çok duygulandım, haftan iyi canım birşey olmaz Allah'ın izni ile, kısa zamanda kavuşursunuz Sağlıkla, analı babalı, büyüsün inşallah. Biz ne desek ne yapsak boş, onlar istedikleri zaman gelecekler. Bizi haberdar et durumlardan dikkat et kendine

Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Canim ultrasonda farklılık gösterebilir bebegin pozisyonuda icin rahat etmiyorsa baska doktorada görün derim bol bol dinlen ve yemene dikkat et zorlada olsa biseyler ye bebisin icin

Yokcanim dogru diyorsun doktorumda oyle dedi seker boya etki etmez genetik dedi bacak boyu uzun dediki esimde bende cok kisa değiliz zaten kıyafetleri bol bol aldim bakalim ne olcak hayirlisi artik

Canım ilk yardım eğitimi bizdeki gibiyse sürekli seansları olan bi eğitim ve çok da önemli bi eğitim değil. Doğumdan bi ay sonrası oluyor yani bence organizatörü bilgilendirip gelemeyeceğini söylesen sıkıntı olmaz. Bebeğin büyüdüğünde sonraki eğitimlere katılırsın. Erteletme imkânın yoksa da en iyisi annenin bakması ben olsam anneme bırakırdım. Ki zaten bırakmam demiş en iyi anneler yardımcı olur bu konularda

Yokcanim dogru diyorsun doktorumda oyle dedi seker boya etki etmez genetik dedi bacak boyu uzun dediki esimde bende cok kisa değiliz zaten kıyafetleri bol bol aldim bakalim ne olcak hayirlisi artik

Aynen hayırlısı artık. Sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur inşallah. Sabırsızlanıyorum artık kavuşmak için

Evet öyle bir durum var ama esnek çalışma da olsa okula gidip gelmek ciddi anlamda zorlamaya başladı. Bir de ben üniversitede çalışıyorum ve hocalar için sağlanan uzaktan çalışma kolaylığı asistans sağlanmıyor. Biz de el mahkum gitmek zorunda kaliyoruz 3 4 saat bile olsa. Evde çalışmaya izin verseler tadından yenmez de işte.
Aynen canm benim her harekette hissediliyir aci zaten. Ogrenirsen doktorundan yazarsin benim kontrole iki hafta var daha. Dogum deyince korkuyorum erkenden gelecek gbi her yasadigim. Insallah hersey normaldir yolundadir
En geç pazartesi gideceğim ben de, haber veririm sana da. Merak etme sende 1 aydır bende de 10 gündür var bir şey olmuyor demek ki. Ama nedenini öğrenelim bakalım.
Kız sen bir de o acıya rağmen ilişkiye mi girdin ben popomu kıpırdatamıyorum.

Masallah canim bebisin büyümüş sende daha dikkatli ol diyecemde bol bol dinlen insallah biseycik olmaz bir ara bendede olmustu o ağrılardan cok şükür simdi gecti hayirli haberler al bizide bilgilendir canim

Şimdi çıktım çok şükür canım Nts de bişey çıkmadı. Sancılar idrar yolu enfeksiyonuymuş. Evin içinde nerden kaptım enfeksiyonu bilmiyorum. Başak burcuyum aşırı da dikkat ederim tuvalet temizliğine. Neyse monurol yazdı geçmezse ara dedi bakalım.

Maşallah canım kıpır kıpır olan bebek iyidir. Bebiş de sağlıkla büyüsün inşallah olur öyle şeyler çabucacık iyileşir umarım

Eşin çok korktu bence bebeğe ve sana birşey olacak diye merak etti sizi, ama tabi ne olursa olsun tepkisi çok normal değil, söylenecek çok şey var da ben böyle birşey yaşasam ne yalan söyliyim umursamazdım bebeğimi kucağıma almaya bir ay kalmışken. Şu an tek önemli şey bebeklerimiz bence, hiç takılma. Sağlıkla doğumunu yap sonra bakarsın durumlara. İçinde bir mucize varken kim ne yapabilir sana, dünyaları devirirsin sen o gücünle :)

Beşik almadan nerde yatırcan, al bence beşiğini de dolabını da. Bir daha bu duyguları yaşamayacağız belki değer mi.

Bebek ağırlaştığı için bence bu ağrılar. Bi arkadaşım benden 5 6 hafta önde son ayda onun da olmuş ve hâlâ da var. Ben sordum normal dedi. Bebek kemiklerimize ağırlık yaptığı için oluyormuş. Benim de sızlıyor resmen

Ben olsam kasımda zaten salgın yüzünden her şey iptal olacak diye düşünürdüm. Şimdiden bunlar için sıkma kendini :)

Benim doktorum da 40 haftada doğarsa bebeği 3800 g bekliyor. O yüzden kıyafetlerini 50 cm değil de 56 cm olanlardan aldım. Her halükarda 62 yenidoğan bebeğe büyük kalır bence.

İdrar yolu enfeksiyonunun temizlikle ilgisi yok. Gebelikte kaslar gevşediği için idrar torbası tam boşalmıyor, kalanlar da bekledikçe enfeksiyona yol açıyor. Temizlikten ziyade bol bol su içip sık sık tuvalete gitmek, idrarı tutmamak gerekiyor. Enfeksiyon çoğu zaman da belirti vermiyor. Ne güzel seninki tespit edilmiş. İnşallah hemen geçer.

26 ağustosta yayınlanan genelgenin ikinci paragrafına baksana çalıştırılma biçimine bakılmaksızın diye başlıyor. Bölüm başkanınız ya da dekanınız anlayışlı biriyse belki şansını deneyebilirsin. Biz şu an bir proje yürütüyoruz. Ben izin alırken işlerimi bırakmak istemiyorum, evden çalışmaya devam edebileceğimi düşündüğüm için raporumu bozmak istemiyorum ama uygun görmezseniz öyle de yapabilirim diye konuştum.
Olmazsa da sağlığın daha önemli raporunu bozarsın söylediğin gibi.

Eklentiler

• 8BFEFB3D-BE22-4B10-A713-BD972900667A.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…