2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim doktorum öyle bir tahminde bulunmadı 10 gün önden gidiyor dedi sadeceyani baktım durum öyle gösteriyor 3 aylık kıyafetler de var onları alırım yanıma

taydin sonraki mesajlarını yeni gördüm çocuğu da varmış ben yeni baba oluyor sandım çocuğu 21 yaşındaysa eşinde 40 yaşın üstündedir hiç yaşına yakışmayan hareketler bunlar

heyecanlı anne..Bakalım baktık böyle gidiyor duruma göre ben de yanıma 3 aylıklardan alırım

Teşekkür ederim cevabınız için ama 56 cm olanlara çok fazla rastlayamadım, nereden aldınız peki?

O anda hissetmedim ama sonrasi feci oluyor daha cok agridi bacak aramdaki kaslar falan. Bsey olacak korkusuyla ayaga kalkamiyorum. Yarin alisverisi bitirmem gerk bebegin cantasi hazir degil. Gece boyu ya doguma gidersem diye dusundm

Muhattap bulamıyoruz ki canım mağaza kabul etmiyor biz sadece satış yapıyoruz diyorlar eşim tartışıyor biz size döneceğiz diyorlar yok yani saçma bir işe döndü
Ben bebek arabasını, pusetleri, ana kucaklarını ordan aldım adreste bir sıkıntı oldu aldığım mağazayı aradım önce açmadılar sonra bir şekilde ulaştım hemen sorunu mu giderdiler..

Tekrar arayıp sorunum çözülmediği takdirde satış sonrası memnuniyetin olmadığı için şikayet edeceğinizi söyleyin..
Arkadaşların da dediği gibi şikayet var'a yazın şikayetinizi, gör bak ilgilenmeyen mağazadan peş peşe telefon gelecek yüzde yüz değişiyorlar o zaman..

Son düzenleme:
56 cm doğar mıymış bebekgerçi ben sanmıyorum benimkinin 45 ten 56 ya geleceğini 8 haftada

Oğlum 52 cm doğdu yeni doğan hastane çıkışı biraz büyük bile geldi 52 cm'in 10 cm'i kafa boyun sayarsak yine rahatlıkla olur diye düşünüyorum..

Ayrıca ultrason ölçüleri kesin değil 3 aşağı 5 yukarı oynuyor..

Amaan dert ettiğin şeye bak dünyaya gelen büyüyecek elbet, annen kimselere bırakmaz bakar bence. Bir aylık bebek anlamaz ki zaten daha büyük olsa daha zor. Herşey yoluna girer merak etme, hem ilk yardım eğitimi bebiş için de çok önemli

Vallahi 3 lt su içiyorum ve dakika başı tuvaletteyim. Gece bile 4-5 kez kalkıyorum. Çok şükür öyleyse fark edilmediğinde bebeğe de geçiyor diye duymuştum

Kızlar 33.haftadayım karın cevresi 30.haftada cıktı kilosu 1800 gr olmus moralim bozuldu nstye girdim sancım cıktı dr gelmesini bekliyorum iştahım hıc yok yemek yıyemiyorum kilosuda belki ondan az
Sevdiğin şeyleri yemeye çalış canım.. ultrason ölçülerine de bakma aynı çıkmıyor bazen, bak et canlı örnek mommm den kilosu geldi 1800 lerde dedi 2000 grm'ın üstünde doğdu bebişi

Ben yurtdışındayım kuzum, önce yapacaktım bu eğitimi korona girdi araya ve hamileyken riskli dediler (eğilip kalkma, kalp masajı, vs) . Laborantım ve kan alma sertifikam için katılmam lazım mutlaka sene sonuna kadar yoksa geçtiğim sınavların hepsi iptal (yazılı sinav + staj) cokta iyi puan almıştım yazık olacak o yüzden erteleme şansım yok malesef Anneme güveniyorum inşallah gelirde gözüm arkada kalmaz

taydin sonraki mesajlarını yeni gördüm çocuğu da varmış ben yeni baba oluyor sandım çocuğu 21 yaşındaysa eşinde 40 yaşın üstündedir hiç yaşına yakışmayan hareketler bunlar
47 yaşında canım. Dede olacak yaşta baba olunca böyle mi oluyor bilemiyorum ki Büyüyecek de daha ne kadar büyüyecek Elalem duysa ağzını bırakır başka tarafıyla güler modundayiz

Bu da bir ihtimal tabi ama sorun şu ki benim bu eğitimi almam için 2 senem vardı 1 senesi boyunca çalıştım ve imkanım olmadi şuan çalışmıyorum bu seferde korona girdi araya, hamilelik girdi ama gel gör ki hiç fırsat tanımadılar süreleri uzatmak için madem pandemiden bahsediyorsunuz herşey iptal süreleri tekrar ona göre uzatın değil mi, biz zararlı çıkıyoruz bu durumda (fransadayim).

Annemde öyle diyor bunu düşünme diyor şimdiden ama yapamıyorum inşallah canım inşallah herşey yolunda gider de annişim gelir.

Canım bana da ilk bebekte yenidoğan alma 0-3 ay al dediler ne alırsan, sadece hastane çıkışı yenidoğandı. geri kalan tüm değişmelikleri 0_3 aydı ama hastaneden geldik üst değişicez hastane seti parçalarının dışındakiler hep büyük büyük durdu en çok foto aldığımız dönemdi bide üstüne lohusalık psikolojisi, fit oturmadığı için öyle yönlendirenlere sinir olmuştum. Sonra gidip bişeyler almıştı eşim tam üstüne uyan hatta. 52 cm 3700 doğmuştu. Ben bu bebekte o yüzden değişmelik bir kaç yenidoğan takım aldım ilk bi kaç hf için. O yüzden istersen yedek al hastane çıkışından ayrı bir iki yenidoğan daha e olmazsa hediye edersin yada ikinci beybine kalır. Sana tavsiyem sadece ayaklı tulumlara çok fazla yatırım yapmaman bu hafta olan haftaya olmayabiliyor

Annemde öyle diyor bunu düşünme diyor şimdiden ama yapamıyorum inşallah canım inşallah herşey yolunda gider de annişim gelir.
Analık işte daha doğmadan düşünmeye başladın, doğunca kimbilir nasıl üstlerine titricez, o günleri bir görelim de sağlıkla, herşeyler hallolur. Sen nasıl bebişini düşünüyorsan annen de seni düşünür elbet

Iyi bari cok şükür canim bebis iyi olsunda enfeksiyon geciyor yakalanmayan kalmadi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…