Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.
Kuzum bende bazen geliyom anlatiuom çikiyom kimse bisi demiyo mahallenin delisi geldi diyolar heralde diyom kendi kendime... ama sen zaten misafir degilsin ki hosgeldine hacet yok buyur gec iceri neler yaptın anlat esinle durumları moralini bozmuştu bi ara
Bende cok sik kalkiyorum ya sinir bozucu cok baz 6 kere oluyor ama benim uykum bolunmuyor kaldigim yerden devam bu aralar cok iyi uyuyorum bide sol tarafim kicim basim uyusmasi 12 saat bile uyurum
aman uyu kuzum enerji depolamaya ihtiyacimiz var bu ara bende 2 3 kere kalktigimda daliyorum ama artik 4. 5. kalkisimda kaciyor uykum birde midem kaziniyor Allah affetsin bir seyler yiyorum gece gece
Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.
Canım aslında benim öyle uykumdan uyandıracak kadar şikayetlerim yok ama uykusuzluk var, hiç uykum gelmiyor herhalde diyorum vücut doğumdan sonraki sürece hazırlık yapıyor, kesin
Valla ben kase kase hazır yoğurt yiyorum sütçüm olmadığı için. Bir de mayalayamıyorum ne yalan söyleyeyim. İçimin organik yoğurdu var onu alıyorum genelde.
Öylee hepten gitti valla. Uykulaaar haram oldu gençliğim bak ziyan da oldu geceleeer geceleeer zalım geceler
Ben de çok düşünüyorum o ağda meselesini cidden napcaz ya. Ben permatik kullanıyorum göbeğim çıktığından beri. Bi epilasyon aleti almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım artılarını eksilerini hiç bilmiyorum. Ağda gibi temiz yapcağını da sanmıyorum. Tüy dökücü krem zararlı değil mi kuzum birsürü kimyasal var onların içinde
doktor dedi canim duymustumda benim mide yanmam cok yok bilmiyorum faydasini ama bir dene ama doktorda deyince herhalde ise yariyor dedim insallah fayda eder
Hoşgeldin görmedim ben mesajını. Bazen ben mesaj atınca kimse dönmüyor insan çok kötü hissediyor kendini
Nasılsın? Eşinle Aran gergindi sanırım umarım toparlanmıştır