2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
Ay tatlım hoş geldin ...Mekan senin zaten ...İşte hamilelikte dalgınlık cok oluyor netten toplantıdayım atlamışim.

Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.

Günaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
Kuzum bende bazen geliyom anlatiuom çikiyom kimse bisi demiyo mahallenin delisi geldi diyolar heralde diyom kendi kendime... ama sen zaten misafir degilsin ki hosgeldine hacet yok buyur gec iceri neler yaptın anlat esinle durumları moralini bozmuştu bi ara

Bende cok sik kalkiyorum ya sinir bozucu cok baz 6 kere oluyor ama benim uykum bolunmuyor kaldigim yerden devam bu aralar cok iyi uyuyorum bide sol tarafim kicim basim uyusmasi 12 saat bile uyurum
aman uyu kuzum enerji depolamaya ihtiyacimiz var bu ara bende 2 3 kere kalktigimda daliyorum ama artik 4. 5. kalkisimda kaciyor uykum birde midem kaziniyor Allah affetsin bir seyler yiyorum gece gece

Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.
Yemek??? o neydi sadece yenilen hani onu diyosun heralde... elimi sürmedim şubattan beri desem

Canım aslında benim öyle uykumdan uyandıracak kadar şikayetlerim yok ama uykusuzluk var, hiç uykum gelmiyor herhalde diyorum vücut doğumdan sonraki sürece hazırlık yapıyor, kesin
benimde aşırı ağrı sızı yok ama uykuda yok
Ben 1 satte 2, 3 çeşit dizen ben 1 çeşiti 2 satte zor yapıyorum dinlene dinlene

Kızlar hamileyken hazır yogurt yediniz mi herkes ev yogurdu mu yiyo
Valla ben kase kase hazır yoğurt yiyorum sütçüm olmadığı için. Bir de mayalayamıyorum ne yalan söyleyeyim. İçimin organik yoğurdu var onu alıyorum genelde.

Ay zararlıdır belki de napim ben yapamıyorum eşim de ağda hiç yapamaz. Içi gidiyor. Başkasına saç trasi bile yaparken zorlanıyor. Of göbüş of

Arkadaşlar son haftalara doğru hareketler azalmaya başlıyor mu? Öncekini hiç hatırlamıyorum.
Oğlum horon teperdi geçen haftaya kadar şimdi daha sakin

Valla bizim grup bi gevezeyizki sorma şimdiden 31K olmuşuz bazen 10 sayfa falan birikiyo okumadığım gözden kaçmış demekki küsme

Sizin yemekleri kim yapıyor?
Keşke bende elimi sürmesem nerde bende o şans
Anacım yapıyor..şuan mesela kahvaltıya çıkıcam sesleniyorrr ayıptır sülemesi yiyicem içicem üstüne de çayımı içicem yan gelip yatıcam aslında buda ayıp farkındayım şuan hamilelere anlatılmaz.caninız.cekebilir affedin kizlar

Hamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa

Hoşgeldin görmedim ben mesajını. Bazen ben mesaj atınca kimse dönmüyor insan çok kötü hissediyor kendini
Nasılsın? Eşinle Aran gergindi sanırım umarım toparlanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…