- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Eşimle durumumuz herkesin aklında kalmışKuzum bende bazen geliyom anlatiuom çikiyom kimse bisi demiyo mahallenin delisi geldi diyolar heralde diyom kendi kendime... ama sen zaten misafir degilsin ki hosgeldine hacet yok buyur gec icerineler yaptın anlat esinle durumları moralini bozmuştu bi ara
Aman iyi sevindim kapatmanıza en iyisini yapmışsın..görümce yüzünden tatsızlık yasamaniza degmez en mutlu en degerli günlerinde..bundan sonra zaten onlara cok buyuk bir ders olmuştur.merak.etme görümcenede ailesinede eşinede.. cesaret edemezler böyle bir şeyi teklif dahi etmeyeEşimle durumumuz herkesin aklında kalmışşimdilik konuyu kapattık beraber karavan alıp gezme planı yapıyoruz tabi kardeşi benide götüreceksiniz diye tutturmazsa
Kesin sende eşimle durumu soruyorsundurnirdesin kız sen şimdi yazınca gördüm bazen mesajlar gözden kaçıyornaptınız, neettiniz, nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsınhosgeldin canim ben gormemisim mesajini nasilsin
Yaa malesef.işte erkekler böyle istisnalar hariç.tabi burda okuyorumya yardımcı eşleri ne güzel cok hosuma gidiyor..benimde Allahtan anam var yanımda.işte orda. avutuyorum kendimi :)sz
Ay valla canım cekti esime diyorum bir gün kahvaltımı hazırlayan olmadı böyle hamilelik olur mu o da ne sandın sen diyor
Hanfendiyi birde tatilemi götürdünüz..tebrik ediyorum şuan seni..ama üzücü bi haberim var sana bunu eşinin ailesi anlamıycak malesef utanmalarıni bekleme.yaniKesin sende eşimle durumu soruyorsundur
Ahh o görümcem yok mu bizi bu hale getirdi. Kavganın üzerine biz dönerken ağladı bizde onu bize getirip tatile götürdük her ne kadar abisinin yanında beni istemese de arkadaşıyla tatile gitmek yerine mecbur benimle gitmek sorunda kaldı. Yerimde Başkası olsa kesinlikle yapmazdı ama ailecek utansınlar istedim hakkımda o kadar kötü konuştular ki onların yaptığı şekilde karşılık vermek istemedim
Ne güzel işte cıvıl cıvıl bi grubumuz var inşAllah bebekler doğduktan sonra da sohbet etmeye fırsatımız olurValla bizim grup bi gevezeyizki sorma şimdiden 31K olmuşuz bazen 10 sayfa falan birikiyo okumadığım gözden kaçmış demekki küsme
Hoş bulduk canımBen görmedim mesajı. Hoşgeldin
Teşekkürler canımHoşgeldingörmedim ben mesajını. Bazen ben mesaj atınca kimse dönmüyor insan çok kötü hissediyor kendini
Nasılsın? Eşinle Aran gergindi sanırım umarım toparlanmıştır
tesekkurler canim bende iyiyimTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
35+4 günlük olduk canım kilosu geçen hafta gittiğimde 2500 olmuştu doktor herşey iyi bebeğin keyfi yerinde dedi nst ye bile gerek görmedi daha o nasıl bişey yaşamadımkaç haftalık oldun ki 36 yazıyor aşağıda dur daha annesi vakti varilla aylar öncesinden başlamasına da gerek yok bir günde nişan su bebek hepsi birden gelebilir
Çatı ağrısı hariç hiç bi ağrım yok canım hatta bu durum beni korkutmaya başladı bu çocuğu doğuramıcam galiba
Eşime gelince de benimle barışmak için çok fazla uğraştı ailemin yanına gelip ben karımı bırakmam bana yardım edin filan derken bizimkiler filan hepsi beni ikna etti bende eve döndüm. Kız kardeşi yüzünden bu hale geldik ona çok sinir oluyorum biz eve dönerken utanmadan kız kardeşide bizimle gelip üstüne bide kendini tatile götürttüneymiş benim yüzümden iki kez tatil planı ertelenmiş kızın kalbi kırılmış onun gönlünü yapmaya çalıştık bu halde
Aslında haklısın tatilde bile bana laf sokmaya çalışıyordu abimle aramıza giriyorsun diyeHanfendiyi birde tatilemi götürdünüz..tebrik ediyorum şuan seni..ama üzücü bi haberim var sana bunu eşinin ailesi anlamıycak malesef utanmalarıni bekleme.yani
Sinirlenme boşver ..Sen buna biran önce koca bul bıraksın abisinin yakasını..yok yok kız sendromlu belli olduAslında haklısın tatilde bile bana laf sokmaya çalışıyordu abimle aramıza giriyorsun diye
Bu erkekler evlenince çok kıymete biniyor galiba al abin senin olsun bak yine sinirlendim
Sorma denize girmek için yine gelmek istiyordoğurursun kız neden doğurmayasın daha vakit var. Şimdiden ağrı olmasın zaten dur çağırmasana benim de şu sıra en çok korktuğum şey ben bebeği aşağıda hissediyorum felan dedim ama dr normal dedi. Benim bi arkadaş da normal doğum istiyodu. Bebeği aşağıda hissediyodu ağrı da ama bebeği gelmedi bi türlü iki haftadır bekliyordu. Sancısı olmayınca bugğn sezeryanla almışlar mecburen. Bi de geçen müge bozun doğum videosunu izledim. Normal doğum beklerken sezeryan oluyo o da. Ben de ondan korkuyorum işte. Bu iki olaydan etkilendim. Her ikisini de hazırlıklı olmak lazım aslında. Hayırlısıyla sağlıkla alalım da kucağımıza nasıl olursa olsun
Unutmadan görümcene de acaip sinir oldum o ne ya hem suçlu hem güçlü. Neyw gelmiş bi daha ben olsam mümkün mertebe uzak tutarım kendimden. Hamile halinle neler yaptı sana. Varlığı stres yapar bana yakınımda olmasını bırak
Sevgilisi var zaten ailesi izin verse hemen evlenmek istiyor ama ailesi okul bitmeden olmaz diyorSinirlenme boşver ..Sen buna biran önce koca bul bıraksın abisinin yakasını..yok yok kız sendromlu belli oldu
Az daha sabret o zaman aklina gelmez abisi evlenince merak etme..o zaman kız arkadaşıyla tatile giderken de kocasını götürür :)Sevgilisi var zaten ailesi izin verse hemen evlenmek istiyor ama ailesi okul bitmeden olmaz diyor
Ayy hiç çekemem valla ben olsam. Bu pandemi zamanı ne geziyo her yerde vakalar tavan yapmışken. Girecekse de sizden uzak gitsin girsin denizine. Benim görümcem de işten çıktı gezmek istiyo sürekli diyarbakıra felan gitti. Ben bikaç kez ima ettim. Ne kadar riskli olduğunu. Sonra bize geldi otururken ateşini ölçtüm 37 felandı sen kesin kaptın dedim virüsü. Durmuyosun yerinde dedim, şimdi ne ben gidiyorum ne de gelmelerini istiyorum. Geçen aşure getirmek istedi. Ben aşure yapmıştım bitti zaten o gün de tatlı yapmıştım zahmet etmeyin dedim. Çok tatlı yemiyim zararlı diye geri çevirdim valla. Hiç pişman da değilim ne dolanıyo o kadarSorma denize girmek için yine gelmek istiyor
Bn evde kendim boyardım ama boya cocuga gecer gecemez bilemediğim İcin cesaret edemiormBende yarın boyatcam bitkisel kullan dedi doktor ama çift maske ile gidio dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?