2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay zararlıdır belki de napim ben yapamıyorum eşim de ağda hiç yapamaz. Içi gidiyor. Başkasına saç trasi bile yaparken zorlanıyor. Of göbüş of
Göbüş ah göbüş Ben de aynayla permatikle hallediyorum hamilelikte çok uzamıyor zaten farkettim de. Doğuma yakın napcam bilmiyorum hâlâ, ağda yapmam lazım yoksa hemen çıkıyo diğer yöntemlerde. 38 e yakın haftada yapayım da doğumu da tetikler bare 5 dk lavaboya otururken bile dürtüklüyo alttan bebiş

Hamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa
Sorma canım ya benide seytan dürtüyo dr sordum bıyatabilirsin kanıtlanmıs bişeyi yok dedi ablamda 7.ayında boyattı

Hamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa
Evet insanin bir degisiklik yapasi geliyor artik aylardir yapmayinca ve yapmadığı şeylerde.. Mesela benim de bir seyler canim cekiyor icmelik 8 aydır artık hat safhada.
Artık kocaman oldular ne kadar eskisi gibi zararlı olmasa da biraz daha sabret bence
Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada?

Sütaşın günlük sütünü kullanıyorum ben yogurtta tava fazla yiyemiyorm yogurt ama süt vazgecilmezim..magnezyum kullanıyorum ama kramplarım cogaldı sabah yürüyemedim ayagımın arkasına kramp girmişti dün bugun feci topallayarak yürüyorum hergün doğursaydım kurtulsam diyorum

Kendin yapamazsın ki hicbir şey görünmüyor göbekten aşağı bakınca Aslında ağda yapsam o bizi bayağı götürür de hemen çıkmaz çünkü. Ama şimdi korkuyorum ağdaya gitmeye kendim de yapamıyorum. Kendimiz yapabilsek ne güzel. Ya da ailede bir kuaför olaydı

Samsun medicana galiba boyamicam ya vicdan yaparım dogumdan sonra boyarım artık napim

Öyle valla sadece göbüş var ufukta ben ailede de kimseye yaptıramam ya. Ya işte haram diye başka kimseye yaptırmadım hiç. Ya eşim yapacak ya ben. Benim eşim de seninki gibi hiç mi hiç yapamaz kaldım kendi başıma. Hamilelikte gelmese keşke ordaki şeyler ne güzel adet olmuyoruz onlar da olmasa ne güzel olur

Kızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
Ben bu konuyu doktoruma sordum. Sadece lösemi tedavisinde işe yarıyor dedi. Kordon kanı saklatmanın tek handikabı maliyeti, yılda sadece 3-4 hastam saklatıyor dedi. Yani çok düşük bir riske karşı pahalı bir sigorta yaptırmak gibi. Ben henüz maliyetini araştırmadım.

Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.
Demir düşüklüğü beni bitirmişti. Gerçekten kolumu kaldıramıyordum. Takviye aldıktan 10 gün sonra kendime geldim. Şimdi günde 2-3 iş hedef koyuyorum kendime. Hafif işler genelde. Dinlene dinlene onları yapıyorum ve bugün de çok çalıştım aferin bana diyip köşeme çekiliyorum.

Ağdaya gidiyorum ben zaten yok gibi bu sefer 20günde gittim bazı hemsireler iyice acıyo jeli sürmek için uyuz oluyorum takıntım var kıla kızımda agdaya gittim ertesi gün suyum geldi 37deiyiki erken fazla uzamadan gitmişim diyorum sezeryan oldım hemsire sezeryan yerimi jiletle almıstı kıl olmadıgı halde alıyorlarmıs hiç kıl olmucakmıs inş bu seferde temiz giderim

Günaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
Hoşgeldin canım mesajlar çok oluyor bazen gözden kaçmıştır. Şimdi okudum mesajını ağrıların varmış hepimizde var o ağrılar. Normal canım. Nasılsın ? bu arada eşinle arayı düzeltmişsinizdir inşAllah

Çatı ağrısı hariç hiç bi ağrım yok canım hatta bu durum beni korkutmaya başladı bu çocuğu doğuramıcam galiba
Eşime gelince de benimle barışmak için çok fazla uğraştı ailemin yanına gelip ben karımı bırakmam bana yardım edin filan derken bizimkiler filan hepsi beni ikna etti bende eve döndüm. Kız kardeşi yüzünden bu hale geldik ona çok sinir oluyorum biz eve dönerken utanmadan kız kardeşide bizimle gelip üstüne bide kendini tatile götürttü neymiş benim yüzümden iki kez tatil planı ertelenmiş kızın kalbi kırılmış onun gönlünü yapmaya çalıştık bu halde

Samsun medicana galiba boyamicam ya vicdan yaparım dogumdan sonra boyarım artık napim
Bence de bekle ya nolcak azcık kaldı merkezde oturuyorsun o zaman sen
Kız ne güldüm Eşlerden o açıdan fayda yok, dediğin gibi bari hamilelikte çıkmasalar

trip attın kaçtın gel buraya nerelerdesin kaç zamandır ne var ne yok bebiş nasıl
Buna trip mi diyon kocama sor tribi canına okuyorum valla bide bana son yaptıklarından sonra resmen süründürüyorum
Bebeğin durumu şükür çok iyi hatta hiç doğmak için gayret göstermiyor o korkutuyor beni bu bebekler hiç belirti göstermeden doğabilir mi acaba canım

sz
Ay valla canım cekti esime diyorum bir gün kahvaltımı hazırlayan olmadı böyle hamilelik olur mu o da ne sandın sen diyor

kaç haftalık oldun ki 36 yazıyor aşağıda dur daha annesi vakti var illa aylar öncesinden başlamasına da gerek yok bir günde nişan su bebek hepsi birden gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…