- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Göbüş ah göbüşAy zararlıdır belki de napim ben yapamıyorum eşim de ağda hiç yapamaz. Içi gidiyor. Başkasına saç trasi bile yaparken zorlanıyor.Of göbüş of
Sorma canım ya benide seytan dürtüyo dr sordum bıyatabilirsin kanıtlanmıs bişeyi yok dedi ablamda 7.ayında boyattıHamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa
Evet insanin bir degisiklik yapasi geliyor artik aylardir yapmayinca ve yapmadığı şeylerde.. Mesela benim de bir seyler canim cekiyor icmelik 8 aydır artık hat safhada.Hamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa
Kendin yapamazsın ki hicbir şey görünmüyor göbekten aşağı bakıncaGöbüş ah göbüşBen de aynayla permatikle hallediyorum hamilelikte çok uzamıyor zaten farkettim de. Doğuma yakın napcam bilmiyorum hâlâ, ağda yapmam lazım yoksa hemen çıkıyo diğer yöntemlerde. 38 e yakın haftada yapayım da doğumu da tetikler bare 5 dk lavaboya otururken bile dürtüklüyo alttan bebiş
Samsun medicana galiba boyamicam ya vicdan yaparım dogumdan sonra boyarım artık napimEvet insanin bir degisiklik yapasi geliyor artik aylardir yapmayinca ve yapmadığı şeylerde.. Mesela benim de bir seyler canim cekiyor icmelik 8 aydır artık hat safhada.
Artık kocaman oldular ne kadar eskisi gibi zararlı olmasa da biraz daha sabret bence ☺
Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada?
Afiyet bal şeker olsunAnacım yapıyor..şuan mesela kahvaltıya çıkıcam sesleniyorrr ayıptır sülemesi yiyicem içicem üstüne de çayımı içicem yan gelip yatıcam aslında buda ayıp farkındayım şuan hamilelere anlatılmaz.caninız.cekebilir affedin kizlar
Öyle valla sadece göbüş var ufuktaKendin yapamazsın ki hicbir şey görünmüyor göbekten aşağı bakıncaAslında ağda yapsam o bizi bayağı götürür de hemen çıkmaz çünkü. Ama şimdi korkuyorum ağdaya gitmeye kendim de yapamıyorum. Kendimiz yapabilsek ne güzel. Ya da ailede bir kuaför olaydı
Ben bu konuyu doktoruma sordum. Sadece lösemi tedavisinde işe yarıyor dedi. Kordon kanı saklatmanın tek handikabı maliyeti, yılda sadece 3-4 hastam saklatıyor dedi. Yani çok düşük bir riske karşı pahalı bir sigorta yaptırmak gibi. Ben henüz maliyetini araştırmadım.Kızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
Demir düşüklüğü beni bitirmişti. Gerçekten kolumu kaldıramıyordum. Takviye aldıktan 10 gün sonra kendime geldim. Şimdi günde 2-3 iş hedef koyuyorum kendime. Hafif işler genelde. Dinlene dinlene onları yapıyorum ve bugün de çok çalıştım aferin bana diyip köşeme çekiliyorum.Yemek yapmak bile gözümde büyüyor siz ne yapıyorsunuz kızlar tembellik mi miskinlik mi çözemedim iyice kan değerlerimiz düştü galiba...Gece uykusuz zor vallahi.
Hoşgeldin canım mesajlar çok oluyor bazen gözden kaçmıştır. Şimdi okudum mesajını ağrıların varmış hepimizde var o ağrılar. Normal canım. Nasılsın ? bu arada eşinle arayı düzeltmişsinizdir inşAllahGünaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
Hoşbuldum canım bende uzun süre girmemiştim sizleri merak edip tek tek mesajların hepsini okumuştumAyy hoşgeldin canım, çok mesaj birikmiş hızlı hızlı geçtim ben sanırım
Günaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
Çatı ağrısı hariç hiç bi ağrım yok canım hatta bu durum beni korkutmaya başladı bu çocuğu doğuramıcam galibaHoşgeldin canım mesajlar çok oluyor bazen gözden kaçmıştır. Şimdi okudum mesajını ağrıların varmış hepimizde var o ağrılar. Normal canım. Nasılsın ? bu arada eşinle arayı düzeltmişsinizdir inşAllah
Bence de bekle ya nolcak azcık kaldıSamsun medicana galiba boyamicam ya vicdan yaparım dogumdan sonra boyarım artık napim
Kız ne güldümÖyle valla sadece göbüş var ufuktaben ailede de kimseye yaptıramam ya. Ya işte haram diye başka kimseye yaptırmadım hiç. Ya eşim yapacak ya ben. Benim eşim de seninki gibi hiç mi hiç yapamaz kaldım kendi başıma. Hamilelikte gelmese keşke ordaki şeyler ne güzel adet olmuyoruz onlar da olmasa ne güzel olur
Buna trip mi diyontrip attın kaçtın gel burayanerelerdesin kaç zamandır ne var ne yok bebiş nasıl
Ay valla canım cekti esime diyorum bir gün kahvaltımı hazırlayan olmadı böyle hamilelik olur mu o da ne sandın sen diyorAnacım yapıyor..şuan mesela kahvaltıya çıkıcam sesleniyorrr ayıptır sülemesi yiyicem içicem üstüne de çayımı içicem yan gelip yatıcam aslında buda ayıp farkındayım şuan hamilelere anlatılmaz.caninız.cekebilir affedin kizlar
Bende yarın boyatcam bitkisel kullan dedi doktor ama çift maske ile gidio dikkat edicemSorma canım ya benide seytan dürtüyo dr sordum bıyatabilirsin kanıtlanmıs bişeyi yok dedi ablamda 7.ayında boyattı
HoşbuldukAy tatlım hoş geldin ...Mekan senin zaten...İşte hamilelikte dalgınlık cok oluyor netten toplantıdayım atlamışim.
Buna trip mi diyonkocama sor tribi canına okuyorum valla bide bana son yaptıklarından sonra resmen süründürüyorum
Bebeğin durumu şükür çok iyi hatta hiç doğmak için gayret göstermiyor o korkutuyor benibu bebekler hiç belirti göstermeden doğabilir mi acaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?