- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hahaha yaa bende yeşil incir aşermiştim burdada ismini belirtmeden yazdım hattaAynen bende hep yokken gozumun onune o yeşil yeşil incirlerin üstleri catlamış altlarından balları akmış görüntüleri hiç gitmiyordu hayal edip durdum hep
Ben de öyleyim ama sütü tek seferde içmiyorum midem yanıp uyandırdıkca yudum yudum sütle bastırıyorum çok zor gercekten mide yanmasıHer gece uyaniyorum mide yanmasindan gun icinde yedikledim hepsi bogazimda sanki 1 bardak soğuksüt icmeden yatmiyorum gecelik süt mesayim var
Bende cuma günü gittim birde ameliyattan önce giderim cillop gibi olurumben normalde lazerliyim ama bikini bölgem bitmemişti daha. tek tük çıkıyor bende de kıla karşı bir takıntı vardır hiç sevmembacaklarımı makinayla alıyorum lazer yaptırmamıştım. 2 ayda 1 ağdaya gidiyorum.jileti sevmiyorum ben hiç kaşıntı yapıyor bir de temiz olmuyor. tüy dökücülerde kimyasal çok çok fazla. bence en güvendiğiniz temiz bir yer bulup ağdayla halledin. ben 2gün önce gittim. bşr de doğum öncesi giderim cillop gibi yatarız artık ameliyat masasına
Al kuzum eve misafir gelene Türk kahvesi yaparken kullanırsın bosa gitmez cezveKızlar şok markete elektrikli cezve geliyo yarın. Benim kahve makinem yok. Çok Türk kahvesi tüketen aileler değiliz. Bizde sütlü memengiç kahvesi(hii canım çektiyapayım kahvaltıdan sonra, afedersiniz canınızı çektirdiysem) çok içilir o da cezvede yapılır. Onun için çok gerek duymadım almaya. Ama hastane için su ısıtıcısı niyetiyle alsam mı acaba diyorum. Çaycım var altı su ısıtıcısı üstü camlı çok büyük bi çaycı değil ama şu cezve daha pratik geldi bana. Alsam mı sizce? İyi midir Teba markası fiyatı da aşırı uygun 60 lira
Yaa boşuna almiyim o zaman bacakta felan hiç yok benim. Epilasyona gitmiştim hamilelikte az bişey çıktı yine ama tek tük. Bi bikini bölgesi var bende. Kuaföre ağda için hiç gitmedim ya karşıdaki bayan da olsa haram diye. Tek çare ya kendim ağda yapcam ya da jilet mecburEpilasyon aleti ile orayı almak biraz zor oluyor üstleri yine alabilirsin ama altları alamazsın..
Ben normalde kendim ağda yapıyorum ama hamilelikte göbekten göremediğim için kuaföre gidiyorum, zaten hamilelikten dolayı 1 buçuk 2 ay çıkmıyor tüyler..
Şuan deşifre.oldu deseneHahaha yaa bende yeşil incir aşermiştim burdada ismini belirtmeden yazdım hatta
Birde film izlerken karşıma çıktı onlar yerken benim içim gitti
o zaman yoktu diye yazmadım şimdi heryerde var canı isteyen alabilirŞuan deşifre.oldu deseneneyseki son gunlerimiz artık incirde var heryerde
Aynen onun için alma taraftarayım aslındaAl kuzum eve misafir gelene Türk kahvesi yaparken kullanırsın bosa gitmez cezve
Evet haram, Allah affetsin ben hamile kalınca gidiyorum malesef çok zorlanıyorum almaktaYaa boşuna almiyim o zaman bacakta felan hiç yok benim. Epilasyona gitmiştim hamilelikte az bişey çıktı yine ama tek tük. Bi bikini bölgesi var bende. Kuaföre ağda için hiç gitmedim ya karşıdaki bayan da olsa haram diye. Tek çare ya kendim ağda yapcam ya da jilet mecbur
İnşallah canım. Ultrasona girmedim burda 1 kere giriliyor 4.aydaDualarımız seninle canım, yaramazlık yapmasın uslu dursun minnak kuzu
Ben de 31. Haftadan itibaren yaşıyorum canım, önce çok üzüldüm çok korktum. Sonraki haftalarda geriden ama istikrarlı bir şekilde gelişim devam ediyor. Kan akışı , hareketi, suyu normal olduğu sürece canını sıkma bence. En son cumartesi günü 34+5 te 2163 Gr çıktı kilosu. Gelişim geriliği yok minik bebek olacak dedi doktorum.
Yok canım işe gitmiyorum daha, kendi ofisimiz adli tatil yeni bitti zaten işler daha yeni yeni açılıyor, duruşmalar filan daha yeni yeni başlıyor. Pandemi ve hamileliğin son zamanları nedeniyle gitmiyorum ben de eşim idare ediyor artıkBende yememek icin zor tutuyorum yine mide yanmasi var uykum hiç yok yine duzeni kaçtı uykunun...Cnm sen şu anda çalışıyor musun?
Günaydın, biz oğlumun saklattık. Şimdi kızımızınkini de saklatacağız inşallah ❤ birçok hastalıkta çok ciddi destek sağlıyor. Rabbim kullanmaya ihtiyaç duydurmasın inşallah ama hayat ne olur ne olmazKızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
Benim de aynı, özellikle kasık bölgesi içten yırtılıyor gibi çok canım yanıyorCuma günü kontrolüm var gittiğimde sorucam inşallah , bu arada kızlar benim artık iyice karnımın içi acıyor resmen sizde de var mı bu durum
Canım aslında benim öyle uykumdan uyandıracak kadar şikayetlerim yok ama uykusuzluk var, hiç uykum gelmiyor herhalde diyorum vücut doğumdan sonraki sürece hazırlık yapıyor, kesin o zaman da uyku bastırır sürekliyalniz olmadigimi bilmeksaat 4 ve bende ilk defa kalkip bir seyler yedim resmen uyuyamadim geri nasil dalicam bilmiyorum simdide sacma saatlerde uyanmak cikti basimiza az kaldi sabir diye diye valla gece kusu olduk
Canım mide yanması için ben az bir suya birkaç damla limon damlatıp içiyorum, hemen kesiyor bir de sen dene istersenBen de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değil
Kücük olanı koy bence yaAynen onun için alma taraftarayım aslındasağol canım peki hastaneye çaycıyı mı koysam yoksa bu cezveyi mi sence ?
Günaydın kızlar dün uzun süre sonra ilk kez mesaj atmıştım bi hoşgeldin diyen bile olmamış aşk olsun 8 ayı beraber geçirdik o kadar
doktor dedi canim duymustumda benim mide yanmam cok yok bilmiyorum faydasini ama bir dene ama doktorda deyince herhalde ise yariyor dedim insallah fayda ederİyi geliyo mu? çok var evde ama daldan koparılmış çiğ yani kavrulmamış. Ara ara çayla yiyoruz ama özellikle yanma için denemedim. Bi deniyim teşekkür ederim canım
O nasıl bir tasvir yeteneğidir ya aklımda yokken aklıma soktunAynen bende hep yokken gozumun onune o yeşil yeşil incirlerin üstleri catlamış altlarından balları akmış görüntüleri hiç gitmiyordu hayal edip durdum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?