Canim ben seker icin diyet yaptigimda cok buyuyor bebegim kisacasi saglikli ve duzenli beslenme ile 3 porsiyon meyve 3 ana 3 ara ogun badem ceviz bol miktarda protein yumurta peynir yogurt sut@Aysira46 maşallah bebişine canım gözün aydınbenim ilk oğlum da küçük oldu, bu bebek de biraz küçük gidiyor. Özel bir beslenme programın var mı neler yiyorsun bir günde mesela? Çentik vs sorunu yok ama ben biraz önden gitsin istiyorum bebiş. Zayıf doğan bebek çok zor oluyor
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Öylee hepten gitti valla. Uykulaaar haram oldu gençliğim bak ziyan da oldu geceleeer geceleeer zalım gecelerUyumaya çalışınca hepten gidiyor uyku
Huni takicaz cidden bu uyku sorunundan hastane çantama huni koyayım ben bir de
Evet kız ağda işini dert ettim gece gece. Ağda yapamıyorum bikini bölgesine göbekten dolayı. Her zaman gittiğim agdaciya da gitmek istemiyorum artık hastalıktan dolayı ne olur ne olmaz. Tuy dökücü krem ile eşime aldırdım ama haftaya kadar yine çıkar herhalde
Bende cok sik kalkiyorum ya sinir bozucu cok baz 6 kere oluyor ama benim uykum bolunmuyor kaldigim yerden devam bu aralar cok iyi uyuyorum bide sol tarafim kicim basim uyusmasi 12 saat bile uyurumlavaboya kalkma isi uyku kaciriyor su saatte kadar kac kere kalktim bilmiyorum
ben ilk gebeliğimde bakmıştım biraz. sonra her hastalıkta başarılı olmadığını falan okumuştum. vazgeçmiştim. Allah sağlık versin evlatlarımızaKızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
Guzel haberlerle don insallah canimGünaydın Kızlar,
Benimde bugün doktor randevum var. Geçen hafta baya aşağı inmiş ve önde gidiyor iri bir bebek demişti doktor. Bütün hafta yattım bakalım inşallah güzel haberler alırım ve alırız
okuduğum kitapta böyle bir bölüm vardı https://drgulnihalbulbul.com/gobek-kordonunu-hemen-kesilmesi-gerekirmi/Kızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
okuduğum kitapta böyle bir bölüm vardı https://drgulnihalbulbul.com/gobek-kordonunu-hemen-kesilmesi-gerekirmi/Kızlar günaydın, kordon kanı olayını araştıranınız, saklatacak olan var mı?
İyi de köy sütünü de alınca kaynatıyorsunuz zaten içinde birşey kalmıyor ki. İçiniz rahat olsun.Yok ben de arada hazır yedim ama hep kendim köy sütüyle mayaladım pastörize olmayan ürünleri tüketmeyin diyolar ama ben köy sütüyle yapılanın hazır yogurttan daha iyi oldugunu düşünüyorum
Her gün haşlanmış yumurta, et, yoğurt bunlar kaliteli proteinler bebeği en güzel bunlar büyütür. Tabi yanında ceviz, badem de tüketilebilir. Bir de 3 lt su. Su önemli. Rahmi rahatlatır sizi rahatlatır bebeğin sağlıklı gelişimini destekliyor bence.@Aysira46 maşallah bebişine canım gözün aydın♥ benim ilk oğlum da küçük oldu, bu bebek de biraz küçük gidiyor. Özel bir beslenme programın var mı neler yiyorsun bir günde mesela? Çentik vs sorunu yok ama ben biraz önden gitsin istiyorum bebiş. Zayıf doğan bebek çok zor oluyor
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Canini cektirdim bak.seninde kusuruma.bakma.ya..incir sevilmezmi hic demi koca.agaci yedim bitirdim ben tek basima nerseyseayyy incir deme bana bende çok severim hemde öyle böyle değilsizin bahçe ne taraftaydı
Ben hic almamıştim simdiye kadar gecen kontrolde bi ciktim tartiya aman Allahim +2.5..Kedidir o kedi dedim doktorumamasallah canim sen erken basliyosun mesaiye incir aslinda cok faydalıymış kime sorsam günlük 1 incir diyor en iyisini yapmisin sen incir ve etoburluga devam et doktorum protein agirlikli beslenirsen sen almazsin bebis kilo alir demisti ben 10 kilo aldim bu zamana kadar sen kac aldin canim
Teşekkür ederim inşallahGuzel haberlerle don insallah canim
Bende incir sevdalısıydım bir ara aierdim daha ozaman çıkmamıştı gece gündüz aklımdaydıBenim genel olarak damak tadımdanmi dolayi sanırım hamilelikle.ilgisi yok normal hayatımda da protein ağırlıkli besleniyorum ..tam bir etoburummeyve fazla yiyorum bu ara bahcemizde incirlerimiz.oldu her gün yedim Allah affetsin inciri görünce bile gözlerim sulanır okadar duygulanırım düşün ne kadar sevdiğimi
Ben de bu saatte kalktim sanki mesaim başlıycak birazdan kahvaltı yapıyorum 06:36 saat..Allah hakkaten sonumuzu hayreylesin ..şükürki az kaldı :)
Aynen bende hep yokken gozumun onune o yeşil yeşil incirlerin üstleri catlamış altlarından balları akmış görüntüleri hiç gitmiyordu hayal edip durdum hepBende incir sevdalısıydım bir ara aierdim daha ozaman çıkmamıştı gece gündüz aklımdaydı
Şimdi de gidip gelip yerim üstüne de üzüm sonuç lavabodan çıkamıyorum
Bak yine canım çekti sabah sabah
Epilasyon aleti ile orayı almak biraz zor oluyor üstleri yine alabilirsin ama altları alamazsın..Öylee hepten gitti valla. Uykulaaar haram oldu gençliğim bak ziyan da oldu geceleeer geceleeer zalım geceler
Ben de çok düşünüyorum o ağda meselesini cidden napcaz ya. Ben permatik kullanıyorum göbeğim çıktığından beri. Bi epilasyon aleti almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım artılarını eksilerini hiç bilmiyorum. Ağda gibi temiz yapcağını da sanmıyorum. Tüy dökücü krem zararlı değil mi kuzum birsürü kimyasal var onların içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?