2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim ben seker icin diyet yaptigimda cok buyuyor bebegim kisacasi saglikli ve duzenli beslenme ile 3 porsiyon meyve 3 ana 3 ara ogun badem ceviz bol miktarda protein yumurta peynir yogurt sut

Öylee hepten gitti valla. Uykulaaar haram oldu gençliğim bak ziyan da oldu geceleeer geceleeer zalım geceler
Ben de çok düşünüyorum o ağda meselesini cidden napcaz ya. Ben permatik kullanıyorum göbeğim çıktığından beri. Bi epilasyon aleti almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım artılarını eksilerini hiç bilmiyorum. Ağda gibi temiz yapcağını da sanmıyorum. Tüy dökücü krem zararlı değil mi kuzum birsürü kimyasal var onların içinde

ben normalde lazerliyim ama bikini bölgem bitmemişti daha. tek tük çıkıyor bende de kıla karşı bir takıntı vardır hiç sevmembacaklarımı makinayla alıyorum lazer yaptırmamıştım. 2 ayda 1 ağdaya gidiyorum.jileti sevmiyorum ben hiç kaşıntı yapıyor bir de temiz olmuyor. tüy dökücülerde kimyasal çok çok fazla. bence en güvendiğiniz temiz bir yer bulup ağdayla halledin. ben 2gün önce gittim. bşr de doğum öncesi giderim cillop gibi yatarız artık ameliyat masasına

Guzel haberlerle don insallah canim

Kızlar şok markete elektrikli cezve geliyo yarın. Benim kahve makinem yok. Çok Türk kahvesi tüketen aileler değiliz. Bizde sütlü memengiç kahvesi(hii canım çekti yapayım kahvaltıdan sonra, afedersiniz canınızı çektirdiysem) çok içilir o da cezvede yapılır. Onun için çok gerek duymadım almaya. Ama hastane için su ısıtıcısı niyetiyle alsam mı acaba diyorum. Çaycım var altı su ısıtıcısı üstü camlı çok büyük bi çaycı değil ama şu cezve daha pratik geldi bana. Alsam mı sizce? İyi midir Teba markası fiyatı da aşırı uygun 60 lira

Yok ben de arada hazır yedim ama hep kendim köy sütüyle mayaladım pastörize olmayan ürünleri tüketmeyin diyolar ama ben köy sütüyle yapılanın hazır yogurttan daha iyi oldugunu düşünüyorum
İyi de köy sütünü de alınca kaynatıyorsunuz zaten içinde birşey kalmıyor ki. İçiniz rahat olsun.

Her gün haşlanmış yumurta, et, yoğurt bunlar kaliteli proteinler bebeği en güzel bunlar büyütür. Tabi yanında ceviz, badem de tüketilebilir. Bir de 3 lt su. Su önemli. Rahmi rahatlatır sizi rahatlatır bebeğin sağlıklı gelişimini destekliyor bence.

ayyy incir deme bana bende çok severim hemde öyle böyle değil sizin bahçe ne taraftaydı
Canini cektirdim bak.seninde kusuruma.bakma.ya..incir sevilmezmi hic demi koca.agaci yedim bitirdim ben tek basima nerseyse

Son düzenleme:
A anidefteri ben saklatmayacağım tek tedavi yontemi kordon kanı degil şuanki teknolojiyle birlikte tabi bende Prof.Dr. Gülbin Gokcay hocanin kitabinda okudum.

Ben hic almamıştim simdiye kadar gecen kontrolde bi ciktim tartiya aman Allahim +2.5..Kedidir o kedi dedim doktoruma

Bende incir sevdalısıydım bir ara aierdim daha ozaman çıkmamıştı gece gündüz aklımdaydı
Şimdi de gidip gelip yerim üstüne de üzüm sonuç lavabodan çıkamıyorum
Bak yine canım çekti sabah sabah

Aynen bende hep yokken gozumun onune o yeşil yeşil incirlerin üstleri catlamış altlarından balları akmış görüntüleri hiç gitmiyordu hayal edip durdum hep

Epilasyon aleti ile orayı almak biraz zor oluyor üstleri yine alabilirsin ama altları alamazsın..
Ben normalde kendim ağda yapıyorum ama hamilelikte göbekten göremediğim için kuaföre gidiyorum, zaten hamilelikten dolayı 1 buçuk 2 ay çıkmıyor tüyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…