2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hamişlerim 8 aydır sabrettim sacımı boyamadım ama depresifim bu aralar çok boyayasım var yaaa
Ben geçen gittim boyattım canım hatta ombre de yaptıracaktım uçlarında zaten vardı yıpranabilir dedi öyle vazgeçtim doğumdan sonra kış kapalı alanlar daha tehlikeli olabilir gibi geldi bana esti gittim boyattim

evet en son içini döktün gittin dahada gelmedin, geldiysende ben kaçırmışım
İyi yapmışsın canım büyüklük sende kalsın onlarda yaptıklarının pişmanlığı ile kalsınlar

Dr un yazdığı ilacı neden bırakıyorsun ki canım? Benim dr um vitamin kalsiyum emzirirken bile devam et ha içinde ha memede aynı şekilde alıyor bebek dedi.

Ahahahha kendimi Bi bakımsız perişan hissediyorum dogurduktan sonra da kendimize bakmaya halimiz kalmicak ya
Hangimiz değiliz yaw. Aylardır evde donla geziyorum sıcaktan bi de saç boyicam başka işim yok. Şu bebeler bi meydana çıksın hayırla sağlıkla gezmelerde yaparım artık bakımı inşallah.

Ben kullanıyorum canım osteocare 3 haftadır. Doğumdan sonra hızlı toparlanmam için başladı doktorum

Dr un yazdığı ilacı neden bırakıyorsun ki canım? Benim dr um vitamin kalsiyum emzirirken bile devam et ha içinde ha memede aynı şekilde alıyor bebek dedi.
Canım doktorum ben kramp giriyor dedkten sonra kalsiyumu yazmıştı geçince bırakırsın demişti devamlı alman gereken birşey değil demişti bende geçtiği için kramplarım bıraktım ama kramp olmasada kullanmaya devam etsem mi o konuda kararsız kaldım

Benim doktor vermiyor canım muz, badem, ceviz, fındık ye onun yerine bir dene bence

Benim doktor vermiyor canım muz, badem, ceviz, fındık ye onun yerine bir dene bence

Ben muz, fındık, ceviz falan yiyorum düzenli ama yine de 1 ay önce kramp girmeye başlayınca doktorumu aradım. Bana magnezyum ilacı yazdı. Ondan sonra geçti kramplar. Hala kullanmaya devam ediyorum.

Hepimize oluyor canim ben kac kere soru sordugumda cevap bile alamamistim ama takilmiyorum ya okumasi da zevkli ben bazen hepsini okuyorum o kadar yorum falan yapmadigim cok oluyo zor geliyor bazen

Ben muz, fındık, ceviz falan yiyorum düzenli ama yine de 1 ay önce kramp girmeye başlayınca doktorumu aradım. Bana magnezyum ilacı yazdı. Ondan sonra geçti kramplar. Hala kullanmaya devam ediyorum.

Arkadaş kramplarının bittiğini iletti biraz farklı durumlar sanki

Kizlar selam. Birsey sorucam size. Ben gebelik şekeri çıktığı için uzun suredir hiçbirşey yiyemiyorum doktor en ufak şeylere bile izin yok dedi dogumdan sonra herseyi yiyebilirim diye cok mutluydum ama bir arkadaşımız emzirirken de bebege geciyor demis aklım karıştı dogum dan sonrada mi yiyemicem hic birseyi. Herseyi o kadar özledim ki kahvaltıda reçel yemeyi çikolata yemeyi makarna yemeyi yemeksepetini açıp yemeklere bakip bakip ic geçiriyorum o derece

Her dr farklı diyor demek ki. Belki senin kalsiyum testlerin iyi olduğu için öyle demiştir bilemedim. Ama benimki test bile yapmadı. Direkt bebek 1 kg yi geçince başlattı ve emzirdiğin müddetçe kullan dedi. Tabi sen bilirsin canım. Ama ben kullanıcam

alerji ile karıştırmış olabilir arkadaşın. aynı senin gibi bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. ne özlediyse kardeşi getirmiş hastaneye. dioki uyuşukluğum geçmemişti daha hemen daldım yiyeceklere

Ben bebeler meydana cıktıktan sonra daha beter olcaz diye korkuyorum
Şşş orayı karıştırma ilk bi bocalarız ama sonra alışır toparlarız inşallah, Allah yeter ki sağlık afiyet versin gerisi hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…