Bende dalabilirim surekli saglikli seyler yiyip tatlı nin yasak olması çok zormusalerji ile karıştırmış olabilir arkadaşın. aynı senin gibi bir arkadaşım geçen ay doğum yaptı. ne özlediyse kardeşi getirmiş hastaneye. dioki uyuşukluğum geçmemişti daha hemen daldım yiyeceklere
kizlar ya psikolojik olarak cok yiprandim sanki bu ara oyle hissediyorum sizd3 de oluyor mu artik cok yoruldugumu hissediyorum sabir diyorum ama her gecen gunede sukrediyorum
Evet canım oluyo, bu hafta işte son haftam herşeye sinirleniyorum sanki ben gitmeyecekmişim gibi bir rahatlık var arkadaşlarda sonra da bakarım diye mi güveniyorlar anlamıyorum. Çok yıprandığımı hissediyorum ben de.kizlar ya psikolojik olarak cok yiprandim sanki bu ara oyle hissediyorum sizd3 de oluyor mu artik cok yoruldugumu hissediyorum sabir diyorum ama her gecen gunede sukrediyorum
hamilelik surecim zor gecti biraz bu ara surekli agrilarim oluyor birde esimle durumuma uzuluyorum ogretmen batmana geri donmustu simdi rapor alop yanima gelicek ama risk hani bir sey olirsa okula yeniden cagirirlarsa ceza falan alirsa kafami onada cok taltim sanirimNeden canım eski enerjinin olmamasından dolayı mı üzgünsün? Benim canımı sıkan o çünkü ayakta az kalınca karnımın sertleşmesi ve evimin işlerini görememem. Bi yandan da 1 ay kaldı diye duygusallaşıyorum bebeğim ne güzel karnımdaydı sadece benimdi diyegeçecek az kaldı kavuşmaya 8 ayı devirmişiz az daha sabır
iyi ki buraai var kuzum yalniz olmadigini bilmek insana cok iyi geliyor hepiniz iyi ko varainiz insallah hepimiz kolaylikla saglikla yavrularimiza kavisuruzEvet canım oluyo, bu hafta işte son haftam herşeye sinirleniyorum sanki ben gitmeyecekmişim gibi bir rahatlık var arkadaşlarda sonra da bakarım diye mi güveniyorlar anlamıyorum. Çok yıprandığımı hissediyorum ben de.
Bu dönem psikolojik olarak biraz zor olacak sanırım, hamileliğin etkisi var daha çok etkileniyoruz herşeyden yalnız değilsin
Bende var canim heleki bebek sanki rahim ağzindan cikcak gibi oluyor canim cok yaniyor bide her hamile oluyor sıkıntı bebek saglikli doğcak mi dogum nasil geccek yanimda kim olcak gibi gibi deli sorular bütün hamilelerde var rabbim sağlikla dogurmayi nasip etsin hepimize az daha sabirkizlar ya psikolojik olarak cok yiprandim sanki bu ara oyle hissediyorum sizd3 de oluyor mu artik cok yoruldugumu hissediyorum sabir diyorum ama her gecen gunede sukrediyorum
Bebeği hissetmiyorum dedikten sonra hiç gelmedi dimi@ulpeker nerdesin canim cok merak ettik seni inşallah iyisindir ☹
Son mesajından iki üç gün sonra girmiş ama yazmamışBebeği hissetmiyorum dedikten sonra hiç gelmedi dimiYoksa gelip de mi yazmadı. Ben de çok merak ettim ya alışmışız birbirimize burda
Bence degildir ya gebelik sekeri hamileyken oluyor diye biliyorum dogumdan sonra gecermis 1 sene emzirsen 1 sene birsey yeniyecek misin yani bende dogumu bekliyorum 4 gozle yoktur oyle birsey benceKizlar selam. Birsey sorucam size. Ben gebelik şekeri çıktığı için uzun suredir hiçbirşey yiyemiyorum doktor en ufak şeylere bile izin yok dedi dogumdan sonra herseyi yiyebilirim diye cok mutluydum ama bir arkadaşımız emzirirken de bebege geciyor demis aklım karıştıdogum dan sonrada mi yiyemicem hic birseyi. Herseyi o kadar özledim ki kahvaltıda reçel yemeyi çikolata yemeyi makarna yemeyi yemeksepetini açıp yemeklere bakip bakip ic geçiriyorum o derece
İkiside çok güzelKızlar hangisi sizce?
Hiç götürür mü ? Tatilde bunun muhabbeti açıldı ben ona hadi abin beni anlamıyor hem cinsim olarak senin beni daha iyi anlaman gerekirdi sen ilerde kocanı başka bi kadınla tatile gönderir miydin diyorum oda bana hala sen yanlış anlıyorsun öyle bi niyetimiz yoktu diyorAz daha sabret o zaman aklina gelmez abisi evlenince merak etme..o zaman kız arkadaşıyla tatile giderken de kocasını götürür :)
amin kuzum aynen yuzduk yuzduk kuyrugina geldik artikBende var canim heleki bebek sanki rahim ağzindan cikcak gibi oluyor canim cok yaniyor bide her hamile oluyor sıkıntı bebek saglikli doğcak mi dogum nasil geccek yanimda kim olcak gibi gibi deli sorular bütün hamilelerde var rabbim sağlikla dogurmayi nasip etsin hepimize az daha sabir
Ben de onu beğendim de bebeğin kafasına büyük gibi geldiİkiside çok güzelSoldaki bi tık daha hoşuma gitti
Ahh ahh bu süreçte bize destek olmaları gerekirken bide biz onları frenlemeye çalışıyoruz. Sonra da oğlumuzdan bizi uzaklaştırıyor diye adımız çıkıyorAyy hiç çekemem valla ben olsam. Bu pandemi zamanı ne geziyo her yerde vakalar tavan yapmışken. Girecekse de sizden uzak gitsin girsin denizine. Benim görümcem de işten çıktı gezmek istiyo sürekli diyarbakıra felan gitti. Ben bikaç kez ima ettim. Ne kadar riskli olduğunu. Sonra bize geldi otururken ateşini ölçtüm 37 felandı sen kesin kaptın dedim virüsü. Durmuyosun yerinde dedim, şimdi ne ben gidiyorum ne de gelmelerini istiyorum. Geçen aşure getirmek istedi. Ben aşure yapmıştım bitti zaten o gün de tatlı yapmıştım zahmet etmeyin dedim. Çok tatlı yemiyim zararlı diye geri çevirdim valla. Hiç pişman da değilim ne dolanıyo o kadar
Doktora sordum 40 gun sonra bi dahiliye ye görün dedi aman ne gorunucwm diye düşünüyordum bendeBence degildir ya gebelik sekeri hamileyken oluyor diye biliyorum dogumdan sonra gecermis 1 sene emzirsen 1 sene birsey yeniyecek misin yani bende dogumu bekliyorum 4 gozle yoktur oyle birsey bence
O olmadığım süreçte ne badireler atlatıyordumevet en son içini döktün gittin dahada gelmedin, geldiysende ben kaçırmışım
İyi yapmışsın canım büyüklük sende kalsın onlarda yaptıklarının pişmanlığı ile kalsınlar
Ne kadar yüksek çıkıyor kiDoktora sordum 40 gun sonra bi dahiliye ye görün dedi aman ne gorunucwm diye düşünüyordum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?