2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben neredeyse marttan beri idari izin kullanıyorum doğum öncesi iznide kullandım işe gitmedim hala üzerimde ki tanımlı işleri almayıp üstüne bide kaç aydık ben yokken bile iş gönderiyorlar doğum izni sonrası işe dönüp sinirden sütüm kesilirse diye çok endişe ediyorum bu insanları anlamak gerçekten zor hem vatandaşı mağdur ediyorlar hemde beni

İlk hamileliğimde işten çıkıp doğuma gittim canım, ağrıymış, sancıymış, kaygıymış hiçbirşey yoktu ama bu gebelikte kaygı, şeker, ağrı, sancı ne ararsan var

Benimki de dün gece hamileliğini yaza denk getirdin bir tatile gidemedik seni bırakıp ta gidemiyorum diye sitem ediyor
Oldu paşam sanki ben sefa sürüyorum benim nazlanacağıma birde senmi nazlanıyorsun dedimdeğişik bu erkekler valla değişik..

Umutsuz vaka resmen ..hiçbisi anlatma bosver hareketleri de ergen gibi biraz uzak tut ailenden

Canim sekerin cok mu yuksek cikti bendede cikti gebelik sekeri ama doktorum cok canin cekerse tadımlik yiyebilirsin dedi dikkat ediyorum ama az az tadına bakiyorum herseyin

Senden baska kimse yapamiyor mu ki bu isleri sonucta sen yasal olarak izinlisin hakkindan gidiyor bu birde donuste kac aylik isle mi ugrasacaksin iste o kadar sure bekletilir mi o da ayri birsey sacmalik resmen

Benimkine de kac kere yalvardim denize bile goturmedi beni risk alamam deyip duruyor bende hep soyleniyorum seneye acisini cikaricam diye ama benimki diger seylerden de mahrum ben ne yiyemiyorsam ona da yedirtmiyorum

Canim sekerin cok mu yuksek cikti bendede cikti gebelik sekeri ama doktorum cok canin cekerse tadımlik yiyebilirsin dedi dikkat ediyorum ama az az tadına bakiyorum herseyin
Cok yüksek cikmadi ama yuksek olmasi bizim için yeterli dedi doktor bebek te iri gidiyor sekere bağlıyor o yüzden kesinlikle yasak hersey dedi ama evde olctugumde değerler normal cikiyor ben anlamadım bebegin kilosu önden gidiyor

Benimkine de kac kere yalvardim denize bile goturmedi beni risk alamam deyip duruyor bende hep soyleniyorum seneye acisini cikaricam diye ama benimki diger seylerden de mahrum ben ne yiyemiyorsam ona da yedirtmiyorum
Ben istemedim tatile gitmeyi kendimde o gücü göremedim, ablama gitmiştim yazlığa orda hiç rahat edemedim onun için tatili de iptal ettim..
Eşim de seneye bebekler ile gideriz diyor ama ben yine gidebileceğimi hiç sanmıyorum normalde tatilde yoruluyor insan birde iki bebekle düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…