- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ben de yaşıyorum. Progestandan önce günde bi 25 kere oluyordu sonra günde 3 4 kez oluyor. Bakalım bıraktıktan sonra ne kadar çok olacak.Karın da sertleşme herkes de oluyor mu bir an sertleşiyor nefes alamiyorum
Bende arada oluyor hatta bazen tek tarafta oluyor az önce ayağa kaltım solum sertleşti birde karnım yamuk duruyor korkuyorum bazenKarın da sertleşme herkes de oluyor mu bir an sertleşiyor nefes alamiyorum
hamilelik surecim zor gecti biraz bu ara surekli agrilarim oluyor birde esimle durumuma uzuluyorum ogretmen batmana geri donmustu simdi rapor alop yanima gelicek ama risk hani bir sey olirsa okula yeniden cagirirlarsa ceza falan alirsa kafami onada cok taltim sanirim
Bende Evdeki aletle ölçtügümdw yuksek cıkıyo seker yükleme testine gittigimde aletide yanıma aldım onunlada ölçtüm 28 fark cıkardı kanda daha düşük cıktı dikkat et cnm dogumda filan seker birden yükseliyormus dr bebege bile zarar veriyor dedi hatta beni radyolojıye yönlendirdi bebegin damarlarına filan baktırdı sekerden etkilenmişmi diyeCok yüksek cikmadi ama yuksek olmasi bizim için yeterli dedi doktor bebek te iri gidiyor sekere bağlıyor o yüzden kesinlikle yasak hersey dedi ama evde olctugumde değerler normal cikiyor ben anlamadım bebegin kilosu önden gidiyor
Maşallah haftan ne kdr benmde 2750 49 cm cıkmıstı 35+2deykenKızlar ben kontrolden geldim. Bebiş 2750gr ve 48cm olmuş. 2 hafta önden gidiyormuş. Şekerde çıkmadı bende neden böyle dedim. İyi besleniyor demek dedi. Dedim kıyafetler olmayacakAile de var mı dedi kilolu biri kaynanam 110 kg dedim. Allah bunu doyuramayacaksınız o zaman diyor Zaten görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor ultrasonda. Çok şükür biraz aşağı da ama erken doğum riski filan yok dedi. Bebişte durumlar böyle bana gelirsek artık bir de hemoritim var son dönemde bazı hamilelerde olabiliyor dedi. Krem verdi 2 tane ama baya otururken de zorlanıyorum artık. Var mı benimle aynı dertten muzdarip olan?
bende hamilelik oncesinde de vardi ama cok rahatsiz etmedi hamilelikte normal dogima engel olmaz degil mi ya kesi falan atolsa haniKızlar ben kontrolden geldim. Bebiş 2750gr ve 48cm olmuş. 2 hafta önden gidiyormuş. Şekerde çıkmadı bende neden böyle dedim. İyi besleniyor demek dedi. Dedim kıyafetler olmayacakAile de var mı dedi kilolu biri kaynanam 110 kg dedim. Allah bunu doyuramayacaksınız o zaman diyor Zaten görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor ultrasonda. Çok şükür biraz aşağı da ama erken doğum riski filan yok dedi. Bebişte durumlar böyle bana gelirsek artık bir de hemoritim var son dönemde bazı hamilelerde olabiliyor dedi. Krem verdi 2 tane ama baya otururken de zorlanıyorum artık. Var mı benimle aynı dertten muzdarip olan?
Dikkat ediyorum bende iste. Ama dogumdan sonrada mj dikkat etmeye devam etmem lazim onu bilmiyorum. Cok ozledim istediğimi yemeyiBende Evdeki aletle ölçtügümdw yuksek cıkıyo seker yükleme testine gittigimde aletide yanıma aldım onunlada ölçtüm 28 fark cıkardı kanda daha düşük cıktı dikkat et cnm dogumda filan seker birden yükseliyormus dr bebege bile zarar veriyor dedi hatta beni radyolojıye yönlendirdi bebegin damarlarına filan baktırdı sekerden etkilenmişmi diye
2-3 yudum soğuk süt de deneyinİyi geliyo mu? çok var evde ama daldan koparılmış çiğ yani kavrulmamış. Ara ara çayla yiyoruz ama özellikle yanma için denemedim. Bi deniyim teşekkür ederim canım
Hahahah cok ilginç ya bende tam tersi hamileliği yaza getirdim gidemedik hc byere diyorum eşimde mutlu oluyor gidemediğimiz için manyak adam yaBenimki de dün gece hamileliğini yaza denk getirdin bir tatile gidemedik seni bırakıp ta gidemiyorum diye sitem ediyor
Oldu paşam sanki ben sefa sürüyorum benim nazlanacağıma birde senmi nazlanıyorsun dedimdeğişik bu erkekler valla değişik..
Bana da magnezyum verdi drBen muz, fındık, ceviz falan yiyorum düzenli ama yine de 1 ay önce kramp girmeye başlayınca doktorumu aradım. Bana magnezyum ilacı yazdı. Ondan sonra geçti kramplar. Hala kullanmaya devam ediyorum.
Hiç valla. Kendi yaptıklarına baksın onlarAhh ahh bu süreçte bize destek olmaları gerekirken bide biz onları frenlemeye çalışıyoruz. Sonra da oğlumuzdan bizi uzaklaştırıyor diye adımız çıkıyor
Haahaha ya boşuna demiyorum bu erkekler ilginç her çeşidi varHahahah cok ilginç ya bende tam tersi hamileliği yaza getirdim gidemedik hc byere diyorum eşimde mutlu oluyor gidemediğimiz için manyak adam ya
Sütü biliyorum canım. Da bende işe yaramıyor süt de içsem ne yesem 2 sn sonra yanmaya başlıyor2-3 yudum soğuk süt de deneyinİşe yarıyor
Ben de gunde 5 veya 6 kez rahat oluyor gobek deligim iceri cokuyor gibi oluyor sonra bazen te tarafli bazen iki tarafli sisiyor karnim ve tas gibi oluyor icime öküz oturmus gibi hem aci hemde zor nefes alma drumu oluyor bendeKarın da sertleşme herkes de oluyor mu bir an sertleşiyor nefes alamiyorum
Kan basıncımız 1500lerde benceBiraz koltukta kestireyim dedim hava da serin ama yine sanki beni kıyafetlerim ile suya daldırıp çıkarmışlar gibi terlemişim
Ben istemedim tatile gitmeyi kendimde o gücü göremedim, ablama gitmiştim yazlığa orda hiç rahat edemedim onun için tatili de iptal ettim..
Eşim de seneye bebekler ile gideriz diyor ama ben yine gidebileceğimi hiç sanmıyorum normalde tatilde yoruluyor insan birde iki bebekle düşünemiyorum
Buyuycekler ama yaza kadar epey bolusun cocuklari birini sen al birini esin tatil de lazim zaten stresli zamanlar gecirdik
Bana 100 luk yaptirmadi doktorum direk 50 likle karar verdi diyet yapiyorum simdi ama az kaldi kavusucam yiyemedim her seyeBenimde öyle oldu.50 de cıktı 100 de çıkmadı
Yiyebilirsin cnm ben yiyorum az ye ama dr kısıtlamadı hamilesin canın isteyebilir az yiyebilirsin dedi rahatsız olursan limonsuyu iç dedi sogumdan sonra kesinlikle dahiliyeye git ama bazen kalıcı oluyormusDikkat ediyorum bende iste. Ama dogumdan sonrada mj dikkat etmeye devam etmem lazim onu bilmiyorum. Cok ozledim istediğimi yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?