2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hemoroid için fitil kullandım 1 kutu hala var arada çok buyuyunce 2 3 gun kullaniyorum rahatlatiyor dolaşım sıkıntısından oluyor dedi.Bende daha once oturmaktan oldu galiba.

Yiyebilirsin cnm ben yiyorum az ye ama dr kısıtlamadı hamilesin canın isteyebilir az yiyebilirsin dedi rahatsız olursan limonsuyu iç dedi sogumdan sonra kesinlikle dahiliyeye git ama bazen kalıcı oluyormus
Dogumdan sonra hala bende ki seker bebegi etkiler mi peki

Maşallah haftan ne kdr benmde 2750 49 cm cıkmıstı 35+2deyken
33+6 dayım canım, inşallah obez filan olmaz vallahi korktum
bende hamilelik oncesinde de vardi ama cok rahatsiz etmedi hamilelikte normal dogima engel olmaz degil mi ya kesi falan atolsa hani
Ah o tarafa doğru mu kesiyorlar acaba? Benim sezaryen olacağı İçin hiç aklıma da gelmedi sormak

Hemoroid için fitil kullandım 1 kutu hala var arada çok buyuyunce 2 3 gun kullaniyorum rahatlatiyor dolaşım sıkıntısından oluyor dedi.Bende daha once oturmaktan oldu galiba.
Sanırım bende de oturmaktan oldu. Pandemi de araya girince evden çalışmaya başlamıştım 0 hareket. Peki baharat ve acı dışında dikkat ettiğin bir yiyecek var mı? Annemle konuştum muz yeme diyor ne alaka hiç duymamıştım muzu

Kızlar karnım çatlicak gibi ayyy Göğsümün alt kısmına kaburgalarıma iğneler batıyo resmen. Şimdiye kadar magnezyum fayda ediyodu yine içtim onu ama ne fayda. Bu son ay cidden zorlu geçecek

Muz genelde kabızlığa sebep olduğu için demiş olabilir. Ama bebeği besleyen şeylerin başında muz geliyo. :)

Kızlar karnım çatlicak gibi ayyy Göğsümün alt kısmına kaburgalarıma iğneler batıyo resmen. Şimdiye kadar magnezyum fayda ediyodu yine içtim onu ama ne fayda. Bu son ay cidden zorlu geçecek

Bebeğin tekmelerinden dolayı mı kaburgaların acıyo? Benim genelde yemek yemeye başladığım zaman tekmelediği için orayı, rahat oturamıyorum. Acıtıyo genelde tekmeleri.

Tamam saçımı dogumdan sonra boyicam dedim şimdide emzirirken de sütten geçiyor boyama diyenler var delircem heee
Boyat canım ya diplere gelmicek sonucta cok sacma boya ve süt sanki boyayı içiyorsun tuaf kanıtlanmıs bişeyide yok yani bitkisel boyalarda var

Muz genelde kabızlığa sebep olduğu için demiş olabilir. Ama bebeği besleyen şeylerin başında muz geliyo. :)
Kabız mı?? Bende her allahın günü muz yiyorum iyi geliyo diye duyduğumdan beri
hic bilmiyorum ki canim oazartesi sorucam bende bir sknti olur mu diye
İnşallah olmuyordur ya ama yana doğrudur diye tahmin ediyorum

Bebeğin tekmelerinden dolayı mı kaburgaların acıyo? Benim genelde yemek yemeye başladığım zaman tekmelediği için orayı, rahat oturamıyorum. Acıtıyo genelde tekmeleri.
Evet bazen tekmeler de acıtıyo ama bu çok acıtıyor. Yemekten sonraki şişkinlik, gaz ve bebeğin bacaklarını orda sıkıştırması hepsi birleşiyo galiba canım

Evet bazen tekmeler de acıtıyo ama bu çok acıtıyor. Yemekten sonraki şişkinlik, gaz ve bebeğin bacaklarını orda sıkıştırması hepsi birleşiyo galiba canım
Sertleşme bende de oluyo, oturamıyorum, uzanamıyorum. Son zamanlarımız diye herhalde canım. Bebeklerin yeri de daraldı, onlar da rahat hareket edemediği için kasılıyolar artık sanırım.

O gögüs altı batmasını içinin acımasını bana sor ben hiç magnezyum kullanmadım haftalardır böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…