2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor bana perine masajına başla dedi aranızda yapan var mı doğumun kolay olması içinmiş
Perine masajının gereksiz olduğunu söyleyen doktor benimki :) İşime de geldi açıkçası çünkü karnını kremle, memeni kremle, yürüyüş yap, günde en az 1 maden suyu iç, 4 porsiyon süt veya süt ürünü tüket derken artık bir de onunla uğraşmak istemiyorum. Enerjin, hevesin varsa yap tabi ne zararı olabilir ki?

Kizlar Granul deterjan kullanan varmi aranizda erimiyo makinada sivi aldim mecburen
Dalan ve durunun granul deterjanıni kullandım bir problem yaşamadım 30 derecede yıkadım normal deterjanimda toz oluyor. Sonuçta sabun esaslı elde de yikayinca eriyor acaba miktarı cok mu koydun ki

Topuk kanının 1., 3. veya 7. günde alınması sonucu değiştiriyor mu? Sonuç değişmiyorsa bakanlık çok da umurumda değil, ekimde salgının ortasında sağlık ocağına gitmemeyi, bu işi hastanede halletmeyi tercih ederim.

Bana da doktorum sadece omepa wm verdi hamilelikten sonra da 3 ay kullanacaksın dedi. Ondan başka hiçbişey vermedi umarım yetiyordur

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?

Yaramaza bak parende atıyor içerde
Dönebilir tatlım daha zamanın var.

1 Eylül 136 betahcg
8Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Bence normal 2 günde bir en az 1.5 katı artmış olması gerek.
Benim düşmüştü bile betam ölçümler hep sağlıklı olmuyor en güzeli vajinal usg kaç haftalıksın 1.500 ün üstü vajinal usgde gözüküyor genelde.

Bana da doktorum sadece omepa wm verdi hamilelikten sonra da 3 ay kullanacaksın dedi. Ondan başka hiçbişey vermedi umarım yetiyordur
Canım ben de aylardır onu kullanıyorum magnezyum kalsiyum hariç var sanırım onda kritik olan vit ve mineraller iyot, çinko, d3, c vit vs+balık yağı. Magnezyum için ayrıca dr una danışabilirsin. Bide omepa da demir içeriği eğer demirin düşükse yetersiz gelebilir, öyle bir eksikliğin varsa dr dan extra demir takviyesi isteyebilirsin

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
İncia diye bi krem var canım bitkisel içerikli olduğunu söylüyorlar ve çok tavsiye ediyorlar ben henüz almadım ama onu almayı düşünüyorum

Yaramaza bak parende atıyor içerde
Dönebilir tatlım daha zamanın var.
Sorma geçen haftalarda çok hareketliydi o sıra yapmış yapacağını minik kızinternetten baktım biraz da sanırım 37 38 e kadar dönebilirmiş..umarım döner normal doğum olur olmasa da önemli değil sağlıkla gelsin miniklerimiz yeter ki

Bana bu sürede sonucun değiştiğini söyledi hemşire dr un yanında, bakanlığın kabul etmeme nedeni de buymuş zaten

Bana da doktorum plesenta yavaştan yaşlanmaya başlamış kireçlenmeler başlamış dedi şuan haftada 150grm falan alıyor en son 2500 olmuştu

Bana bu sürede sonucun değiştiğini söyledi hemşire dr un yanında, bakanlığın kabul etmeme nedeni de buymuş zaten
Ben iki çocuğumdada hastanede verdim topuk kanını sağlık ocağını ilk defa duydum uygulamamı değişti.
Gerçi 12 yıl geçti ama her ikisindede vermek saçmalık olur ya.insan dayanamıyo zaten minnacık ayağına iğneyisokuyolar o ağlıyo ben ağlıyorum üf lahusalık damarım kabardı doğurmadan

Demir takviyesi alamıyorum demir hapına karşı alerjim var doktor da o yüzden veremedi yediklerimden almaya çalışıyorum tahlillerde de şükür düşük değildi çok korkmuştum düşük çıkarsa ne yapacağım diye. Magnezyumu sorayım bu gitmemde o zman canım saol

Ben sadece omega 3 (ocean ultimate) kullanıyorum. Bir de damardan demir aldım. Onun dışında ne kalsiyum, ne magnezyum... bence hiç endişe etme. önemli olan beslenme.

bende forumda okuyunca aradım eşimi sordum bakanlık kabul etmeme gibi birşey yokmuş

Ben sadece omega 3 (ocean ultimate) kullanıyorum. Bir de damardan demir aldım. Onun dışında ne kalsiyum, ne magnezyum... bence hiç endişe etme. önemli olan beslenme.
Doğru söylüyorsun canım yediklerimize dikkat ediyoruz onlardan alıyoruzdur herşeyi umarım. Sonradan vücudumuz çökmesin de inşallah

1 Eylül 136 betahcg
8Eylül 1676 betahcg

İyi gibi kimyasalda direk düşmüştü benim bu kadar yüksekte çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…