2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğru söylüyorsun canım yediklerimize dikkat ediyoruz onlardan alıyoruzdur herşeyi umarım. Sonradan vücudumuz çökmesin de inşallah
Benim doktorum kalsiyum takıntılı. günde yarım litre süt, her öğünde de süt ürünü tüket diyor. Buna rağmen kalsiyum hapı vermiyor. Neden acaba diye bir bakayım dedim, takviyelerin emilimi gıdaya göre kat kat azmış. D vitamini seviyem düşüktü, onda da takviye vermedi, günde 15 dakika kol içlerini güneşlendir dedi. Takviye kullanmak sigorta gibi sen zaten kullanıyorsun ama hiç kullanmasak bile dikkatli olursak önemli bir eksiklik çıkmaz diye düşünüyorum.

Doktorlarımız aynı kafadanmış canım. D vitaminini güneşten al dedi benmki de. Kalsiyum için de günde 3 öğün Süt veya Süt ürünü tüket dedi. Onlara güveniyoruz kendimizi teslim ettik artık

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Yok artışta sıkıntı yok 3 Eylül 272 5 Eylül 544 7 Eylül 1088 senin 8 Eylül değeri gayet iyi Sağlıcakla gelsin minik

Reactions: JES
Ben şu an aklıma gelirse kantaron yağı sürüyorum. İlk gebelikte lansinosh aldım hiçbir işe yaramadı. Bunda gümüş kalkan aldım onu deneyeceğim bakalım.
Kantaron yagini hic duymamistim bende sureyim o zaman ise yariyorsa teşekkürler canım

Canım bende aynı senin gibi düşünüyorum. Hastanedeyken zaten alınıyo, bi de sağlık ocağı da ne gerek var. Böyle bi zamanda yeni doğmuş bebekle ordan oraya gidilmesi saçma olur.

Benimki de ters şu an. Eğer donmezse önce elle döndürmeye calisacaklarmis ebeler masajla. Yine dönmezse sezeryanla alicakmis. Bir umut döner diye bekliyorum.

Ayin 15ine ne kaldiki 1 hafta bile degil kontrolun ne zaman insallah hersey yolundadir bizede haber ver canim

Evet sanırım uygulama değişmiş onlara verilmiş takip sanırım, sorarsın bi görüştüğünde sağlık ocağına

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?

Kimyasal değil bence ben 2 kere kimyasal geçirdim kimyasallarda değer düşüyor artmıyor ki

Evet sanırım uygulama değişmiş onlara verilmiş takip sanırım, sorarsın bi görüştüğünde sağlık ocağına
Gerçekten şu süreçte değişmesi saçma olmuş asmlerde virüs nedeniyle sıkıntılı bende sorayım bir haftaya gidip kesin öyleyse de iki kere canlarını yaktırmayalım

Omepada da var demir 16-17 mg civarıydı sanırım ama demek ki dozajı alerjini etkileyecek kadar değil çok şükür geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebişin

Bi ayda bi haftalik kilo almis malesef. 35nci hftam.
Insallah bu kontrolunde guzelce kilo alir beslenmene dikkat et sayili gunler kaldi saglikla doguralim bebeklerimizi insallah annelik simdiden zor aklimiz hep onlarda rabbim.onlara da bize de saglik versin insallah

Maşallah de bir yerlerini kaşı bir gün önce ben de deliksiz uyumuştum dün fenaydı
Kasidim daha tam sisemedim heralde son haftalara gobekten zorlanirim gibi geliyor bi de su sol yanim tutulmasa 2 gun uyurum heralde

Maşallah tutabiliyorsa ben öyle bir kalkıyorum ki sanki 3 gündür yemek yememişim meyve yiyim diyorum yarım saat sonra daha aç kalkıyorum
Bebis rahat birakinca uyuyorum vallaha bu ara gece hep uykuda gunduz ayakta annecini dusunuyor sagolsun son uykulari guzel degerlendirsin diyor heralde bence cokta meyve yeme gece gwce kilo aldirir bak suyla yetin ben oyle yapiyorum

Ben de tam tersi hep iğneden korktum nedense. Ben yine bir sorayım doktora atladığı birşey olmasın. 35 de kesecek mi onu da bilmiyorum. Hibor kullanıyorum iğne olarak.
Canim bende igne ve asprin kullaniyordum ignemi 26.haftada falan kesti asprini de 34.haftama girince kesicem dedi bence asprin daha cok sulandiriyor galiba

Bana da doktorum plesenta yavaştan yaşlanmaya başlamış kireçlenmeler başlamış dedi şuan haftada 150grm falan alıyor en son 2500 olmuştu
Kuzenimde de olmustu biraz erken aldi doktor o yuzden saglikla gelsinler insallah az kalmis doguma biraz daha buyusun doktor ona gore erken de alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…