2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hastanede doğduktan sonra alıyorlar, dün asm den hemşiremiz aradı beni mutlaka ilk hafta getirmek zorundasın topuk kanı için dedi. İlk gün aldıkları geçerli değil dedi. Ama ben de hiç gitmek istemiyorum

Allah Allaaah

Doğumdan sonra anne sütünü göğüs ucuna sürüp kapağı o şekilde kullanıcakmışız. Sonra havalandırmamız gerekliymiş yara olmasın diye. Zaten gümüş kapakları çok uzun süre takılı bırakmamamız gerekli.

Öyle bir durum varsa sana bir iki hafta içinde bir doğum tarihi verebilirler
Tam aksine Geçen hafta gittiğimizde daha 3 haftaya ihtiyacımız var dedi canım az da olsa kilo alsın diye mi beklemek istiyor anlamadım

Kuzenimde de olmustu biraz erken aldi doktor o yuzden saglikla gelsinler insallah az kalmis doguma biraz daha buyusun doktor ona gore erken de alabilir
Aynen bu hafta sonu kontrol var belli olacak canım

Benimki de ters şu an. Eğer donmezse önce elle döndürmeye calisacaklarmis ebeler masajla. Yine dönmezse sezeryanla alicakmis. Bir umut döner diye bekliyorum.
Canım inşallah dönerler kendiliğinden masaj gördüm bazı sayfalarda ama onu da çok içim almıyor birde her ebe yapamaz sanırım..hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah

Kamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?

Kamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?
izin zaten 37.haftada başlamış oluyor yasal olarak. o sebeple 37öncesi doğum olursa aktarılıyor. 37sonrası zaten izne ayrılmış oluyorsunuz.

100 un altında olunca takip istiyorlar ve doğumda 2 3 ünite kan veriyorlarmış bnde yükseltmeye çalışıyorum kan ilacı kullanıyorum aynı şeyi yaşayan var mı bir sorun oldu mu onu sormak istedim
Bence ortak alana sorarsan daha fazla kişiye ulaşırsın. Burda sulandırıcı kullanan bile çok fazla yok sanırım. Genele yazarlar belki.

Atılıyor canım. Şu an doğum tarihin yani 40. Haftayı gösterdiğin tarihin üstüne eğer çalışmadıysan 32. Haftadan sonra 8 hafta ekleyeceksin. Doğumu ne zaman yaptığın önemli değil. Şu an görünen doğum tarihine ekle. 32 den 37 ye kadar çalıştıysan doğum tarihinin üstüne 13 hafta ekleyeceksin.

Canım tam açık olmamış. Şu an görünen doğum tarihine ekliyorsun herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…