Hastanede doğduktan sonra alıyorlar, dün asm den hemşiremiz aradı beni mutlaka ilk hafta getirmek zorundasın topuk kanı için dedi. İlk gün aldıkları geçerli değil dedi. Ama ben de hiç gitmek istemiyorum
Doğumdan sonra anne sütünü göğüs ucuna sürüp kapağı o şekilde kullanıcakmışız. Sonra havalandırmamız gerekliymiş yara olmasın diye. Zaten gümüş kapakları çok uzun süre takılı bırakmamamız gerekli.
Kuzenimde de olmustu biraz erken aldi doktor o yuzden saglikla gelsinler insallah az kalmis doguma biraz daha buyusun doktor ona gore erken de alabilir
Benimki de ters şu an. Eğer donmezse önce elle döndürmeye calisacaklarmis ebeler masajla. Yine dönmezse sezeryanla alicakmis. Bir umut döner diye bekliyorum.
Canım inşallah dönerler kendiliğinden masaj gördüm bazı sayfalarda ama onu da çok içim almıyor birde her ebe yapamaz sanırım..hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
38de zaten yasal olarak doğum izninde oluyorsunuz. 37.haftada başlıyor zorunlu doğum izni. o sebeple 37den sonra zaten izinde doğum yapmış oluyorsunuz.
100 un altında olunca takip istiyorlar ve doğumda 2 3 ünite kan veriyorlarmış bnde yükseltmeye çalışıyorum kan ilacı kullanıyorum aynı şeyi yaşayan var mı bir sorun oldu mu onu sormak istedim
Atılıyor canım. Şu an doğum tarihin yani 40. Haftayı gösterdiğin tarihin üstüne eğer çalışmadıysan 32. Haftadan sonra 8 hafta ekleyeceksin. Doğumu ne zaman yaptığın önemli değil. Şu an görünen doğum tarihine ekle. 32 den 37 ye kadar çalıştıysan doğum tarihinin üstüne 13 hafta ekleyeceksin.
Atılıyor canım. Şu an doğum tarihin yani 40. Haftayı gösterdiğin tarihin üstüne eğer çalışmadıysan 32. Haftadan sonra 8 hafta ekleyeceksin. Doğumu ne zaman yaptığın önemli değil. Şu an görünen doğum tarihine ekle. 32 den 37 ye kadar çalıştıysan doğum tarihinin üstüne 13 hafta ekleyeceksin.