2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim benim hep oyle iki bacagini ayiriyor iki yana hem sag hem sol tarafim sisiyor ama yonu degismedi benimki yirtacak gobegimi iki yana ayirmaktan hep oyleydi ama kafasi hala asagida

Benimde hep oluyor ayni tarif ettigin sekilde ama benim.kasilma oluyor canimda yaniyor ozamanlarda bebekte bas asagi benimde

Uzerinde yazan olcuye gore koydum yarim kaptan biraz fazla koydum dolu makinaya
Suyunuz yumusak mi ?ondan fazla olabilir birde nemli bölgede yaşıyorsan onunda etkisi olabilir.Daha da az kullanmayı tercih et istersen.Ek durulama yapabilirsin hem tortu falan kalmaz.

Ayy bugün ilk kez bana da öyle oldu hatta elimle kontrol ettim o kadar yana doğru geniş bi alanı kaplamıştı ki bunun bebeğin tek başına bi organı olamayacağı bebeğin yan durması halinde ancak bu kadar yer kaplayacağını düşündüm benim ki 28.haftadan itibaren hep baş aşağı pozisyonda bekliyordu son anda yer değiştirme kararı almamıştır inşAllah

Ne zaman basladin takmaya canim.birde ne kadar sure takili tutuyorsun kapaklari
Daha ilk sefer başladım. En az 1 saat durmuştur herhalde. Vücudum sıcaktan nemli kalıyor ondan mi bilmem ama sanki biraz yapışıyor.

Doğum yapacağınız hastanelerde babayı alıyorlar mı doğuma ? Florance Nightingale ya da Memorial hakkında bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Ben Muğla’da yerel bir hastanede doğum yapacağım Dr a sordum normal doğuma alınıyormuş sezeryana korona nedeniyle diğer ameliyat olacak hastaları riske atmamak için alınmıyormuş

Suyunuz yumusak mi ?ondan fazla olabilir birde nemli bölgede yaşıyorsan onunda etkisi olabilir.Daha da az kullanmayı tercih et istersen.Ek durulama yapabilirsin hem tortu falan kalmaz.
Istanbuldayim serttir sanirim su cok saol deneyelim

bende forumda okuyunca aradım eşimi sordum bakanlık kabul etmeme gibi birşey yokmuş
Hastanede doğduktan sonra alıyorlar, dün asm den hemşiremiz aradı beni mutlaka ilk hafta getirmek zorundasın topuk kanı için dedi. İlk gün aldıkları geçerli değil dedi. Ama ben de hiç gitmek istemiyorum

Ben en son temmuzda yaptırdım. 218 canım. 100 ün altı sorun mu?
100 un altında olunca takip istiyorlar ve doğumda 2 3 ünite kan veriyorlarmış bnde yükseltmeye çalışıyorum kan ilacı kullanıyorum aynı şeyi yaşayan var mı bir sorun oldu mu onu sormak istedim

Bir de kızlar proluton Depot kullananlar kaçıncı haftaniza kadar kullandınız bırakınca bir sorun yaşadınız mi

Evet ya çekerken kopacak diye korkuyorum
Terden bile o kadar yapisiyorsa emzirirken nasil kullanilacak? Islaklik yaraya neden olmaz mi?

Hanımlar bebek kıyafetlerinin etiketlerini kestiniz mi ?
Kestim. Hatta dikis arasinda kalan kisim elime geliyorsa dikisi sokup cikardim. Bebek markalarinin artik bunu idrak edip etiketsiz urun uretmelerini diliyorum.

Tam bir ay var o zaman ay evet 10.10.2020 çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…